❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Els Gegants Vells de Puigcerdá volen ballar per tot arreu. Ens ajudeu?

La Colla Gegants Vells de Puigcerdà som una associació cultural popular que vol aconseguir tornar a donar vida als gegants vells de la Vila. Els hem arreglat amb molt d’esforç i ara necessitem recaptar diners per al remolc amb el què podrem portar-los arreu de Catalunya.

Gegants vells Puigcerda

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
3
Aportaciones
90€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Gegants vells de Puigcerdà

Els nostres Gegants Vells de Puigcerdà, en Puig i la Cerdana, van ser construïts per l’empresa “Aragonesa de Fiestas” l’any 1.984 i van ser estrenats el dia 9 d’agost del mateix any. A partir de llavors ens van anar acompanyant durant les festes de la Vila i de la resta del municipi

A partir de llavors en Puig i la Cerdana han passat per diverses etapes, amb colles també diferents, alternades amb èpoques d’inactivitat més o menys llargues.

La nostra colla va formar-se amb la intenció de reformar-los, ja que estaven força malmesos, i donar als nostres gegants la importància que es mereixen i han de tenir dins de la Cultura tant de la Vila com de tot el nostre país.

A que destinarem les vostres aportacions

Per ara estem aconseguint posar-los macos una altra vegada gràcies a les mans de l’artista de Cardona en Toni Mujal, però ara ens cal ajuda per adquirir un remolc per poder-los transportar i fer-los ballar arreu de Catalunya. També ens en cal la vostra ajuda per poder organitzar una festa de presentació, tal com es mereixen, el proper mes de juny.

Ens consta que som molts els que estimem la Cultura del nostre país, sabem que som molts els que estimem els gegants i tenim coneixement de la quantitat de vilatans que estimem en Puig i la Cerdana i que voldríem tornar-los a veure ballar. És per això que us demanem a tots que ens ajudeu tant com pugueu amb les vostres aportacions. Tota ajuda serà benvinguda, podeu estar-ne segurs.

Recompenses i calendari previst

Tenim previst acabar projecte en el mes de maig 2017.

Les recompenses seran donades quants acabem projecte. Podeu veure algunes a continuació:

Gràcies a tots!

FEM TORNAR A BALLAR ELS GEGANTS VELLS DE PUIGCERDÀ!

Més informació

Facebook Colla Gegants Vells de Puigcerda

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies