❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Videoclip - El Faro

Participar de la campanya farà possible que Cayena enregistri el seu nou Videoclip de la cançó El Faro. Al mateix temps us permetrà obtenir el disc i/o aquella recompensa exclusiva que s'ajusti més al vostre pressupost.

toni cayena

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
0
Aportaciones
0€
De 1.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Després de l'enregistrament del seu primer disc "Reinventarse", Cayena ha estat un any actuant arreu de Catalunya . Ara li falta poder posar imatges a unes de les grans cançons d'aquest disc de debut

Qui són

Els membres de Cayena són Toni Cayena (veu principal i guitarra acústica), Francesc Juanhuix (percusió), Jordi Ruiz(Baix) i Àngel Abad (bateria).

Sobre les recompenses

A què es destinaran les vostres aportacions?

·Enregistrament del Videoclip

Entrega de les recompenses:

Per a l'entrega de les recompenses materials hi haurà punts de recollida a Palamos, La Bisbal d'empordà, Terrassa i també es podran recollir les recompenses en qualsevol dels concerts de Cayena.

Per a l'entrega de les recompenses immaterials ( participació en el videoclip) els membres del grup contactaran amb les persones participants per indicar la data i llocs previstos amb aproximadament un mes d'antelació (els desplaçaments van a càrrec de les persones participants). En el cas del concert (200€), la data s'acordarà amb l'entitat o persona contactant.

Calendari previst
· Gener: Enregistrament videoclip
· febrer: entrega de les recompenses i presentació del videoclip

Moltes gràcies per participar!

+ Info

Facebook de Cayena
Instagram de Cayena
Spotify de Cayena
Twitter de Cayena


Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies