Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

Recuperem la tortuga

La Tortuga, un llaüt de vela llatina de 72 anys de Sant Pol, va ser arrossegada per una llevantada deixant-la inservible. Socis de l'associació sense ànim de lucre A tot Drap estem treballant per a restaurar-la. Volem que torni a navegar i necessitem el teu suport econòmic per comprar material.

A Tot Drap

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
9
Mecenas
670€
De 4.900€
Aporta al proyecto

El projecte

La Tortuga, un llaüt de vela llatina de més de 72 anys d'història, va ser arrossegada per una forta llevantada al març del 2013 deixant-la malmesa i apartant-la del mar.

Aquesta embarcació de Sant Pol de Mar és emblemàtica perquè va ser la primera barca de l'Associació de vela llatina, A tot Drap (ATD), associació sense ànim de lucre encarregada de preservar el patrimoni marítim del poble.

Des de fa uns mesos, un grup de socis i amics d'ATD estem treballant a tota vela decapant la barca per valorar l'estat real i ara ja podem anunciar que, amb el vostre suport, la Tortuga podrà tornar a l'aigua!

El nostre objectiu: restaurar la tortuga i que aquesta pugui tornar a navegar des de la platja de les barques a la primavera del 2017.

Les Fases

La restauració consta de 3 fases. Amb aquest Verkami volem assolir la fase 1 i 2 imprescindibles perquè la Tortuga pugui navegar.

Fase 1 Calamar: 1500€. Decapar la pintura, netejar la fusta i substituir la fusta malmesa.

Fase 2 Llatina: 3400€. Equipar la Tortuga amb un kit de vela llatina (arbre + vela+aparell de vela)

Fase 3 Motor: 3000€. Equipar la Tortuga amb un motor intraborda de segona mà.

El que necessitem

Per portar a terme el nostre projecte necessitem suport econòmic per comprar el material mínim que la Tortuga necessita per tornar a navegar: fusta, per substituir la malmesa, l'aparell de vela i la vela i pintura entre d'altres

És a dir, el material necessari per la fase 1 i 2 que puja a 4900€.

Nosaltres posem la mà d'obra!

Contribuint en aquest projecte ens ajudeu a preservar el patrimoni marítim de Sant Pol de Mar, però també ens ajudeu a recordar l'origen i el dia a dia dels pobles de costa catalans, pobl´es que van nèixer com a assentaments de pescadors.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

0 comentarios

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

10€
0 mecenas

Sortireu citats a la web de l'associació com a mecenes.

30€
4 mecenas

Menció a la web com a mecenes i rebreu a casa una il·lustració de la Tortuga feta per l'Esther Carbonell.

50€
3 mecenas

Menció a la web com a mecenes.
I rebreu a casa una il·lustració de la Tortuga de l'Esther Carbonell, filla d'en Quim Carbonell que va portar el llaüt a l'associació perquè fos preservada.

100€
1 mecenas

Menció a la web + il·lustració de la Tortuga + una sortida per a dues persones amb vela llatina

300€
1 mecenas

Menció a la web + una il·lustració d'agraïment de La Tortuga + una sortida per a 4 persones amb vela llatina

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.