❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

OverDrive Conference 2016

Conferencies sobre seguretat informàtica amb ponències internacionals a la Universitat de Girona. Dies 23, 24 i 25 de novembre.

OverDrive

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
1
Aportaciones
10€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Qui Som

OverDrive Conference és un esdeveniment que vol divulgar la seguretat informàtica a nivell gironí i estatal. La idea principal neix d'uns estudiants de la Universitat de Girona els quals estan molt interessats en el món de la seguretat informàtica.

L'objectiu és apropar a tota aquella gent interessada en aquest camp, ja sigui de manera professional com amateur, a través d'una sèrie de conferències i altres activitats gratuïtes.

Des de fa uns anys, degut a l'evolució de les TIC en la nostra vida diària, el paper que juga la seguretat informàtica ha anat creixent exponencialment fins al punt d'arribar a ser una peça de vital importància per confiar en les eines que ens dona la xarxa. És per aquest motiu, que creiem convenient i necessari formar-se en tot el que hi té relació.

Calendari previst

En principi tots els mecenes del projecte aniran al congrés que serà els dies 23, 24 i 25 de Novembre d'aquest any (2016) i se'ls hi faria entrega en mà de les recompenses. En cas de que hi col·laborin però que no hi anessin, se li podria enviar la recompensa per correu (depenent de la recompensa proposada).

Ponents

Vindran varis ponents de diferents països a explicar certs àmbits de la seguretat informàtica, entre ells hi ha;


Sobre les recompenses

Les recompenses són incentius per col·laborar amb el projecte. Totes les activitats del congrés seran gratuïtes 100% excepte els tallers de "hacking" que els organitzarem expressament pels col·laboradors més interessats en el congrés;

Així seran les samarretes i stickers de la conferència;

Mostra de les samarretes (El disseny podria canviar)

Mostra dels Stickers

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions del Verkami principalment seran per divulgar i promocionar l'esdeveniment a través de les xarxes i per medis més tradicionals, a més que ens ajudaran juntament amb altres donacions (publiques i privades) a completar el cost de l'esdeveniment, perquè tothom qui vulgui pugui disfrutar- lo gratuïtament.

+ Info

Podeu trobar més informació a:
Pàgina web OverdriveConference
Al nostre Facebook
Al nostre Twitter

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies