❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Instants (de la Festa Major de Vilafranca)

Llibre sobre la Festa Major de Vilafranca del Penedès amb fotografies fetes durant els darrers 3 anys, que pretèn fer un recorregut visual per "la més típica".

Ignasi Blanca

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
172
Aportaciones
4.947€
De 3.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Llibre de fotografies sobre la Festa Major de Vilafranca del Penedès

El 2014 i 2015 vaig col·laborar com a fotògraf amb els Administradors de la Festa Major, obtenint més de 15.000 imatges, aquest 2016 seré fotògraf oficial de la FM de Vilafranca.

Amb aquest recull de fotografies he decidit fer un llibre amb el suport dels Administradors i l'Ajuntament de Vilafranca ja que des de 2003 no s'ha fet cap.

El llibre estarà basat principalment en les imatges fetes en aquests darrers 3 anys, tot i que podria haver alguna anterior i alguna d'algun col·laborador puntual, com el company Xavi Mármol que aquest any també serà oficial.

Imatge de Drac al llibre
Imatge de Drac al llibre

No tot seran imatges, hi hauran aclariments d'algunes de les imatges, pròleg, i una mica d'història que aportarà l'Ajuntament de Vilafranca, ah i els agraïments per les vostres aportacions, és clar.

A què destinarem les vostres aportacions

Totes les vostres aportacions aniran destinades a la creació del llibre, és a dir disseny, impressió, etc.

Imatge dels Diables al llibre
Imatge dels Diables al llibre

Com serà el llibre?

El llibre constarà de 96 pàgines a tot color en paper de qualitat i una mida d'aproximadament 20x28cm tancat, la tapa en principi serà de paper més gruixut, però amb les recompenses esperem poder millorar el llibre amb tapa dura i més pàgines, pel disseny comptarem amb el dissenyador de la FM 2016, l'estudi Rufus, i el recolzament dels Administradors 2016 i de l'Ajuntament de Vilafranca.

El llibre amb tapa dura
El llibre amb tapa dura

Recompenses

Com veieu tenim diferents opcions per col·laborar amb el projecte, amb impressions en llenç i alumini, inclús si no voleu el llibre i només voleu col·laborar amb el projecte.

AJUDAR AL PROJECTE: Com a mecenes sortirà el teu nom en els agraïments del llibre, com a mostra de la nostra gratitud per ajudar-nos a la creació del projecte, fins i tot si no compres el llibre, en alguna de les altres opcions en les que pots col·laborar.

PREU ECONÒMIC: El PVP del llibre un cop surti a la venda, serà més elevat, aprofita que el pots adquirir anticipadament a un preu exclusiu durant la campanya. A més a més pots optar per una recollida en mà estalviant-te les despeses d'enviament i el teu nom sortirà al llibre.

EXCLUSIVITAT: Podràs tenir el llibre abans que surti a la venda (excepte aquelles botigues que hagin participat en el mecenatge), gaudint-lo abans que ningú.

MATERIAL EXTRA: Com a mecenes tindràs accés a contingut exclusiu sols disponible per aquells que participin a la campanya, com els punts de llibre o les postals.

OPORTUNITAT PER A EMPRESES I LLIBRERIES: Amb els packs especialment creats per empreses o llibreries gaudiran d'un preu especial, que inclou la presentació del llibre i un quadre amb una imatge de la FM de grans dimensions. Podran convertir-se en punts de recollida, i el seu logotip estarà present al llibre i web de Verkami durant tota la campanya.

OPCIÓ QUADRE

Si algú només vol col·laborar ho pots fer de diverses maneres, una d'elles és adquirint aquesta imatge, tenim dues versions, la opció llenç i la opció quadre d'alumini.

Quadre amb aquesta imatge
Quadre amb aquesta imatge

Objectius Extres

Volem millorar el llibre tot el possible, així que hem valorat algunes opcions de millorar si arribem a certs imports

4000€ Inclourem punt de llibre amb imatge de la FM

4500€ Tapa dura

5500€ Inclourem unes postals amb imatges de la FM

6000€ Augmentar el nombre de pàgines a 144

Si passem aquestes xifres valorarem fer altres ampliacions o millores.

Calendari previst

La intenció és utilitzar fotografies dels darrers 3 anys aproximadament, però haig d'esperar a la Festa Major 2016 per poder obtenir les darreres fotografies, això vol dir que fins el setembre no tindré totes les fotografies, paral·lelament el dissenyador anirà treballant en el disseny amb les fotografies que ja tinc preparades i en les recompenses, l'entrega dels llibres en mà es farà a la presentació del llibre a Vilafranca, la setmana del 19 de desembre (uns 3 mesos des de la finalització de la campanya).

Les imatges que il·lustren aquest projecte probablement estiguin al llibre, però poden no estar incloses en el llibre final si s'obtenen algunes millors durant la FM 2016, en qualsevol cas es prioritzarà la qualitat de les imatges perquè tingueu el millor llibre possible.

Sobre l'autor

He realitzat diferents treballs per Enoturisme Penedès i per l'Ajuntament de Vilafranca, alguns d'ells relacionats amb la Festa Major, a més a més de rebre alguns premis de fotografia tant a nivell local com estatal.

Membre de la Federació Catalana de Fotografia
Facebook de l'autor
Perfil professional Linkedin
Web de l'autor

Més info sobre el projecte

Entrevista realitzada a TV Vilafranca en motiu del llibre

Col·laboradors

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Ignasi Blanca

    Ignasi Blanca
    Autor/a

    más de 7 años

    I tant, cap problema, un cop finalitzat el projecte es desbloquegen els formularis i us podré demanar les dades que necessito pels agraïments.

  • Foix

    Foix

    más de 7 años

    Hola, seria possible que als agraïments enlloc de sortir només el nom de qui ha realitzat el pagament, surti el nom d'una família, que som els que hem participat realment en l'aportació? Gràcies, i felicitats pel projecte!

  • Ignasi Blanca

    Ignasi Blanca
    Autor/a

    más de 7 años

    Hola Carmelo, no, no hi ha cap aportació teva, el pagament es fa al darrer pas, amb targeta o paypal, però els diners no te'ls treuen fins que no acabi el projecte d'aquí 3 dies.

  • carmelo carrillo

    carmelo carrillo

    más de 7 años

    acabo de fer una aportació de 40 euros, he omplert les dades que em demanava el formulari, cap era bancaria.I després he comprovat que no constaven els 40 euros a la llista d'aportacions de la pàgina verkami.Voldria saber ha arribat la meva aportaci

Volver a todas las actualizaciones

#14 / Presentació del 📖 “Instants” a Vilafranca + Nova data

Dimarts 20 de desembre a La Casa de La Festa Major https://goo.gl/maps/GSehCZqu6rv

 Atenció als horaris 

19:00h presentació davant els mitjans de comunicació

19:30h Entrega de llibres i recompenses del projecte pels mecenes fins les 21h.

NOVA DATA!!

Dilluns 2 de gener a la Llibreria L'Odissea https://goo.gl/maps/JB9AEML41DU2

20h Presentació del llibre a tothom que vulgui assistir.

Moltes gràcies a tothom, sense vosaltres no hauria estat possible.

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#14 / Presentació del 📖 “Instants” a Vilafranca + Nova data

Dimarts 20 de desembre a La Casa de La Festa Major https://goo.gl/maps/GSehCZqu6rv

 Atenció als horaris 

19:00h presentació davant els mitjans de comunicació

19:30h Entrega de llibres i recompenses del projecte pels mecenes fins les 21h.

NOVA DATA!!

Dilluns 2 de gener a la Llibreria L'Odissea https://goo.gl/maps/JB9AEML41DU2

20h Presentació del llibre a tothom que vulgui assistir.

Moltes gràcies a tothom, sense vosaltres no hauria estat possible.

#13 / Presentació del llibre "Instants" a Vilafranca

Ja tenim data per la presentació oficial del llibre "Instants"

Dimarts 20 de desembre a La Casa de La Festa Major https://goo.gl/maps/GSehCZqu6rv

Atenció als horaris

19:00h Presentació davant els mitjans de comunicació

19:30h Entrega de llibres i recompenses pels mecenes, fins les 21h.

Per tant us demano que vingueu a partir de les 19:30h a recollir les vostres recompenses, intentarem fer una altra presentació a principis de 2017 per si algú no pot venir aquest dia.

Moltes gràcies a tothom, sense vosaltres no hauria estat possible.

#12 / Ja el tenim a impremta

Bones notícies, el llibre ja està a impremta i tal com estava previst estarà acabat abans de Nadal, estem mirant de tancar la data de presentació i a la que ho sàpiga també us notificaré.

No us vull desvetllar masses sorpreses, però us adjunto una imatge de la impressió que estan fent a Gràfiques del Foix.

#11 / Tot va segons el previst

Bon dia, sé que us tinc abandonats, però és per un bon motiu, estem treballant dur per complir els terminis, i us puc dir que tot va segons el previst, també espero confirmar en breu la data i el lloc de la presentació del llibre, però tal i com vaig posar al projecte la intenció és que sigui abans de Nadal.

Tingueu paciència que ja falta molt poquet!!

#10 / El llibre “Instants” serà una realitat

Finalment el llibre d’imatges sobre la Festa Major de Vilafranca, anomenat “Instants”, veurà la llum després d’haver aconseguit el finançament necessari, amb escreix, dels 3500€ que es necessitaven recaptar finalment s’han aconseguit 4947€, tot un èxit.

Ja estic seleccionant entre les més de 10000 fotografies de la Festa Major 2016, conjuntament amb l’estudi Rufus, que serà l’encarregat del disseny del llibre.

El llibre tindrà tapa dura, adjuntarà un punt de llibre i s’està valorant la possibilitat d’ampliar el nombre de pàgines, ja que hem tingut aportacions fora del Verkami que podria destinar a augmentar el nombre de pàgines.

Moltes gràcies a tots per haver col·laborat, sense la vostra ajuda no hauria estat possible!!

#09 / Aconseguit!! - Gràcies per participar!!

Sí, ho hem aconseguit, la campanya ha finalitzat amb èxit i ara vindrà la feina per nosaltres us anirem informant puntualment de com va avançant el projecte.

De moment només quedar agraïr a tothom per les seves aportacions i comparticions!!

#08 / Només queden 3 hores

Bé, finalment hem aconseguit tapa dura i va pujant ràpidament, serà difícil arribar al proper objectiu ja que només queden 3 hores perquè finalitzi la campanya, però no hi ha res impossible, quins nervis!!

#05 / Només queden 10 dies!!

Estem a 10 dies de la fi del projecte, tenim 86 mecenes i més de 2500€, però encara queden 1000 més per aconseguir el finançament pel llibre, no ens rendim, seguim compartint i entre tots ho aconseguirem, moltes gràcies per col·laborar!!

Us recordo l'enllaç curt: vkm.is/instants

#03 / Arribem als 1000€

Hola a tothom, això segueix, lent però segueix, ara la campanya ja està arribant a més i més gent i esperem aconseguir l'objectiu ben aviat, de moment ja som 47 mecenes i hem passat els 1000€.

Seguiu compartint i ho aconseguirem!! http://vkm.is/instants

Gràcies pel vostre esforç!!

#01 / Afegim recompenses

Alguns col·laboradors ens han demanat opcions amb 2 i 3 llibres, ja que sembla que és més còmode, també hem afegit els llibres amb enviament.

Tanmateix us animem a seguir compartint el projecte, com més recaptem, millor qualitat tindrà el llibre exteriorment i desbloquejarem alguns extres.

Aquí teniu l'enllaç curt per fer-ho més fàcil: http://vkm.is/instants

Gràcies a tothom!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies