❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Ermites del Lluçanès sota els Estels.

39 ermites de la comarca del Lluçanès, totes fotografiades de nit amb l'única llum artificial d'una llanterna, i totes orientades cap a l'estrella polar.

Xavier Serra

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
10
Aportaciones
402€
De 1.600€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

L'autor

Em dic Francesc Xavier Serra Fàbregas, vaig néixer a Prats de Lluçanès el 21 de desembre de 1960. L’any 2011 em vaig apuntar a un curset de fotografia i em van regalar la meva primera càmera digital. Em va agradar tant que des de les hores no he deixat de fer fotografia, de paisatge, de carrer, nocturna, arquitectura…etc.

Descripció del projecte

Treball fotogràfic en què es representen 39 ermites de la comarca del Lluçanès fotografiades de nit amb el mateix comú denominador en totes: un circumpolar de fons.

El projecte consta de dues parts:

· Exposició amb les fotografies impreses en un Foto-panell Lux de 40x55cm amb fotos de 30x45cm. Aquesta serà itinerant per tots els pobles de la comarca i d'acord amb les dates pactades amb els diferents ajuntaments.


· Llibre que s'editarà a mida Din A4 en format horitzontal, al costat esquerre hi haurà la fotografia de l'ermita, en el dret un mapa de la comarca indicant on està situada l'ermita, la ruta per la que s'arriba a ella, una petita descripció històrica i un parell de dades fotogràfics.


Historia i desitg

Quan vaig fer les primeres dues o tres fotos a les ermites no m'havia plantejat fer una exposició, i ni molt menys un llibre; va ser a partir de la tercera o quarta quan vaig pensar que d'aquelles fotografies podia sortir un projecte i que ho podia compartir amb tota la gent aficionada a la fotografia, a les ermites o a la comarca del Lluçanès.

Ha passat més d'un any, m'ha costat hores que he tret d'on he pogut (la fotografia no és el meu mitjà de vida), m'ha costat quilometres (que són gasolina i la gasolina són euros), he passat fred, soledat i algun ensurt (de les 39 ermites, en 36 he anat sol), però m'ho he passat molt bé i estic orgullós de la feina que he realitzat, tant que ho tornaria a fer.

Espero que aquesta exposició la vegin molts ulls i que aquest llibre arribi a moltes mans i que tant els que veieu l'exposició o llegiu el llibre gaudiu com jo ho he fet.

Moltes gràcies

Destì de les seves aportacions

Les seves aportacions es destinaran a l'edició i impressió del llibre, ja que en ser bàsicament de fotografia el seu cost és molt elevat.

Recompenses

En quant als llibres, els que no pugui lliurar en mà per distancia, s'enviaran per correu a ports pagats, excepte si hi ha algun col·laborador estranger que es tindrà de parlar del transport.

En el tema dels sopars i sortides nocturnes em posaré prèviament en contacte amb el col·laborador per escollir una data idònia per ambdós.

Per a la recompensa de la circumpolar per encàrrec també em posaré en contacte amb el col·laborador per tenir una cita i així poder programar la sortida.

Calendari previst

Les fotografies estan totes realitzades i a mitjans de maig es lliurarà en format digital a l'empresa encarregada de fer els panells.

En quant al llibre, durant el mes de maig s'acabarà l'edició i a primers de juny es portarà a imprimir.

A 20 juny 2016 estarà tot acabat i llest per sortir a la llum.

+ Informació

Poden seguir totes les novetats i actualitzacions a la meva Web: www.xavierserrafotografia.com; a la pàgina de Facebook www.facebook.com/39ermites, a Instagram: @ermitesdelllucanes.

Per a qualsevol dubte o aclariment em poden escriure un correu a: [email protected].

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#01 / Inauguració i presentació.

Bona tarda. Ja hi ha local reservat i data i hora fixades per la inauguració de l'exposició i presentació del llibre Ermites del Lluçanés sota els estels. Aqui us deixo el programa. Hi esteu tots convidats.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies