❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Portal Krizozher

Spletni portal Krizozher bo preko avtomatiziranega sistema povezav omogočal prosto menjavo dobrin. Povezoval bo posameznike in s tem krepil medsebojno pomoč in lokalne skupnosti.

Zavod Pendulum

Un proyecto de

Categoría

Creado en

Máribor, Eslovenia
0
segundos
16
Aportaciones
430€
De 2.000€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en English

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Brezplačni spletni portal menjave dobrin Krizozher [krizožer] bo omogočal izmenjavo dobrin med tistimi, ki jih (več) ne potrebujete in tistimi, ki jih. Portal Krizozher je pisan na kožo vsem vam, ki že sicer udejanjate drugo rabo stvari, z ekološko učinkovitimi vzorci potrošnje vplivate na nižanje količine kosovnih odpadkov in ste drugim pripravljeni pomagati.

Uporaba portala bo povsem enostavna. Na portalu se bo potrebno registrirati, nato pa bo mogočen vnos dobrin, ki jih potrebujete in dobrin, ki jih ponujate. Sistem vas bo samodejno obvestil, ko bo vzpostavljena vez. Pri vzpostavljeni vezi boste lahko nadzorovali, katere podatke vidi oseba na drugi strani, mogoča pa bo tudi komunikacija znotraj portala.

Portal Krizozher je v skupnosti zaželjen: skoraj 90% anketiranih* je poročalo, da ima doma dobrine, ki jih več ne potrebuje, 96% bi jih bilo pripravljeno podariti, z obstojem portala pa bi se motivacija in s tem verjetnost izmenjave dobrin povečala (tako meni 97% anketiranih). *Anketa je bila izvedena na področju Maribora.

V primerjavi z že obstoječimi spletnimi stranmi za izmenjavo dobrin bo portal Krizozher predstavljal nadgradnjo v smislu svojega samodejnega povezovanja, saj vam bo omogočal, da se preko sistema povežete z darovalcem dobrine. Portal Krizozher bo deloval kot posrednik - generator vezi - sistem pa bo skrbel, da posameznik dobi, kar resnično potrebuje, hkrati pa preprečeval zastojnsko prisvajanje dobrin (brskanje po bazi - kot pri nekaterih drugih portalih, ne bo mogoče).

-- 40 DNI ZA USPEŠNO KAMPANJO --

Zbrana sredstva bomo porabili za stroške programiranja in izdelave portala. Ker bo uporaba portala Krizozher za vas brezplačna, smo se odločili, da se vam za podeljena sredstva zahvalimo z različnim naborom Krizozerjevih darilc, poslanih na vaš naslov. Pomembno: Darilca bodo poslana le, če dosežemo zastavljeni cilj in le v tem primeru bo izvedeno plačilo.

Pričetek delovanja portala je predviden v začetku leta 2016. Zahvale z darilci same po sebi niso vezane na vzpostavitev portala, zato vas bodo razveselila takoj, ko bomo zbrali načrtovano višino sredstev.

Informacije o plačilu:

  • za nakazilo si ustvarite uporabniški račun

  • nakazilo lahko izvedete s plačilno ali kreditno kartico ter preko PayPal računa

  • plačilo bo izvršeno le v primeru, če bo kampanja zbiranja sredstev uspešna - le takrat bodo poslana tudi darilca, zato delite kampanjo s prijatelji, znanci in somišljeniki :)

Več info:
Projektna spletna stran

Sledite nam:
Facebook
Twitter

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies