❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Mirador - Nou disc de Samitier

Samitier ens hem unit amb The Indian Runners per a gravar i editar aquest nou disc, "Mirador", buscant models de gestió i de finançament alternatius. El disc comptarà amb un artwork ideat per Beluga, és a dir: Toni Amengual, La Tanit Plana i Román Yñán.

Samitier

Un proyecto de

Categoría

Pop / Soul

Creado en

0
segundos
115
Aportaciones
3.091€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Samitier i The Indian Runners ens hem unit per a gravar i editar "Mirador", el nostre segon disc. Estem buscant models de gestió i de finançament alternatius.

El disc estarà gravat i produït als estudis de Paco Loco, productor de grups com Mishima, Lori Meyers, Bunbury o Nacho Vegas.

Per altre banda, la coneguda Tanit Plana, en Román Yñán i en Toni Amengual s'encarreguen de tota l'imatge del disc i de la banda.

3000€ és el que necessitem per poder realitzar tot aquest projecte del qual n'estem molt convençuts.

El que ens motiva a finançar el projecte a Verkami és el següent:

1- Disposar d'aquests diners abans d'enviar els CD's a fàbrica ens permetrà invertir en la feina de Beluga, i fer que aquest sigui un disc molt especial, més enllà de la vessant musical.

2- Ens interessa molt buscar nous models de negoci. Creiem que és vital per la supervivència de l'industria musical, i creiem que el micro-mecenatge és una opció molt interessant.

3- Som un segell petit i no ens podem permetre invertir grans quantitats de diners, recuperar una part de d'inversió abans de començar a distribuir el disc és extremadament bo per nosaltres.

4- Aquest model significa distribuir el disc directament a els nostres consumidors, sense intermediaris "model de proximitat per el qual volem apostar" i tenir unes condicions que tant el grup com el segell considerem més justes per totes les parts.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies