❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Nou disc de Guillem Riera + videoclip

Ajuda'ns a finançar part de la gravació del disc, totes les còpies físiques i el videoclip oficial d'un dels temes d'aquest segon treball.

Guillem Riera

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
23
Aportaciones
690€
De 2.400€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Després de treure el primer disc i veure la bona acollida que va tenir entre el públic, vaig plantejar-me que en aquesta nova aventura encara volia sentir el caliu de la gent més a prop. És per això que necessito de la teva ajuda, necessito que et facis teu aquest projecte.


En un món cada cop més tecnològic, hem pensat que podríem prescindir de les còpies físiques del disc com a primer plantejament. Aquest any 2014 les ventes digitals de discos van superar per primera vegada en la història les ventes físiques de discos. Una dada que creiem molt significativa i que pot ser l'inici d'un canvi sense retorn per als que fem i consumim música.

És per aquest motiu que poso a la vostra disposició el fet de tenir còpies físiques del disc o no. Els diners que recollim en aquest projecte aniran destinats a 3 coses:

1) A les còpies del disc.

2) Al videoclip d'un dels temes del disc.

Hem creat un ventall molt ampli de recompenses perquè tothom hi pugui tenir cabuda i on la còpia física dels disc n'és la protagonista.

Tindràs la possibilitat de gaudir entre d'altres de:

El disc en format físic amb el teu nom als agraïments, entrades per al concert de presentació, podràs sortir al nou videoclip, un concert privat a casa teva, una escapada rural de cap de setmana amb tota la banda, un concert en una sala espectacular de Barcelona per tu i els teus, i fins i tot que jo mateix et cuini, amb ingredients comprats al mercat de La Boqueria.

Com veuràs el ventall és molt ampli i està a l'abast de qualsevol butxaca i de qui es vulgui sentir part d'aquest projecte.

Des d'aquest moment fins al tancament de la campanya esperem les vostres aportacions i esperem tenir enllestides totes les recompenses com a molt tard 2 mesos més després de la finalització del crowdfunding (recollida de diners).

Espero la vostra col·laboració! És essencial per tirar endavant amb aquesta història! Em doneu un cop de mà? Mil gràcies!

www.guillemriera.cat
Facebook
Instagram
Canal de Youtube
Twitter

Us deixò també enllaços de cançons del meu anterior treball:

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies