2015 — VERKAMI: 5 años haciendo historia del crowdfunding
×

Descripción del proyecto

El projecte tracta d’un somni que tenim entre mans entre tots els monitors de l’Esplai “la Teranyina” d’Amer. Tenim ganes de regalar als esplaieros i les esplaieres, que són la raó de l’Esplai, una cosa que recordin durant molt de temps.

Des dels inicis de l’Esplai existeix una cançó que dóna ritme a les tardes de dissabte amerenques, una cançó que parla de formes i valors, de maneres de veure la naturalesa, l’entorn i sobretot la experiencia de l’Esplai. Els anys van passant, i arribarà un moment en el que la nostra generació de monitors i monitores deixi d'exercir, i ho passi als que venen darrera. Però una de les coses que no volem deixar sense fer és aquest projecte.

Enregistrarem un CD cantat per tots els nens, nenes, nois, noies, monitors, monitores i fins i tot pares i mares!!! Constarà de 4 o 5 cançons. El que sí que està clar és que el SINGLE será la NOSTRA CANÇÓ “Corre, vina, imagina”. Volem involucrar als esplaieros i les esplaieres, però també a les seves famíles, ja que també formen part de “la Teranyina”, i són part indispensable del seu bon funcionament.

El capital serà invertit en:

 • Enregistrament, masterització, edició de 400 unitats.
 • Gravació i edició del videoclip de la cançó "corre,vine, imagina".
 • Recompenses i obsequis col·laboradors.
 • Despeses grup de música.
 • Disseny i impressió del fulletó interior del CD.
 • Impressió material promocional del projecte.
 

Comparte el proyecto con tus amigos

Publica el widget del proyecto
Selecciona el tipo de widget que más encaja con tu web. ¡Es solo copiar y pegar!


Preguntas y respuestas(0)

 • No hay ninguna pregunta
Si quieres saber más pregúntale al autor

Gravació CD "Corre, vine, imagina" de la Teranyina d'AMER

Conseguidos2.475€
de2.000€
100% conseguidos Conseguido!
El projecte tracta d’un somni que tenim entre mans entre tots els monitors de l’Esplai “la Teranyina” d’Amer. Tenim ganes de regalar als esplaieros, que són la raó de l’Esplai, una cosa que recordin durant molt de temps. Volem deixar la nostra veu guardada per sempre, la veu de la nostra família.
Creado en: Amer

¡Gracias! Esta campaña de crowdfunding terminó el 5 de Marzo de 2012.

 
 • Aportando 15€
  5 Mecenas

  1 CD "corre, vine, imagina"+ Invitació personal a la presentació oficial

 • Aportando 25€
  36 Mecenas

  1 CD "corre, vine, imagina" + Invitació personal a la presentació oficial + Sortirà el teu nom en el llibret de col•laboradors que anirà dins el CD

 • Aportando 50€
  16 Mecenas

  Invitació a les primeres files a la Presentació oficial + 2 CD's + Pòster firmat per les estrelles + Sortirà el teu nom al llibret de col•laboradors que anirà a dins del cd.

 • Aportando 100€
  QUEDAN 3 RECOMPENSAS (DE 10)

  Invitació a primera fila a la presentación oficial + 4 CD's + Pòster firmat per les estrelles+ Sortirà el teu nom al llibret de col•laboradors + Premi sorpresa realitzat pels esplaieros.

¡Gracias! Esta campaña de crowdfunding terminó el 5 de Marzo de 2012.

 

Blog del proyecto (1)

1 actualizaciones más verlas todas

Autor/a del proyecto

Foto de Esplai "La Teranyina"
Esplai "La Teranyina"
Un grup d'Esplai d'Amer. Aquest any fem 21 anys i tots junts volem realitzar un projecte MOLT GRAN! Estem en un entorn envejable, molta història... però sobretot tenim els MILLORS nens, nenes, nois o noies d... Leer más
Esplai "La Teranyina" tiene 0 proyectos más en verkami. Puedes encontrar más información en http://www.facebook.com/profile.php?id=100002164875835