Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

¡ Estrenamos nueva web !

Gravació CD "Corre, vine, imagina" de la Teranyina d'AMER

El projecte tracta d’un somni que tenim entre mans entre tots els monitors de l’Esplai “la Teranyina” d’Amer. Tenim ganes de regalar als esplaieros, que són la raó de l’Esplai, una cosa que recordin durant molt de temps. Volem deixar la nostra veu guardada per sempre, la veu de la nostra família.

Esplai "La Teranyina"

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
64
Mecenas
2.475€
De 2.000€
Aporta al proyecto

El projecte tracta d’un somni que tenim entre mans entre tots els monitors de l’Esplai “la Teranyina” d’Amer. Tenim ganes de regalar als esplaieros i les esplaieres, que són la raó de l’Esplai, una cosa que recordin durant molt de temps.

Des dels inicis de l’Esplai existeix una cançó que dóna ritme a les tardes de dissabte amerenques, una cançó que parla de formes i valors, de maneres de veure la naturalesa, l’entorn i sobretot la experiencia de l’Esplai. Els anys van passant, i arribarà un moment en el que la nostra generació de monitors i monitores deixi d'exercir, i ho passi als que venen darrera. Però una de les coses que no volem deixar sense fer és aquest projecte.

Enregistrarem un CD cantat per tots els nens, nenes, nois, noies, monitors, monitores i fins i tot pares i mares!!! Constarà de 4 o 5 cançons. El que sí que està clar és que el SINGLE será la NOSTRA CANÇÓ “Corre, vina, imagina”. Volem involucrar als esplaieros i les esplaieres, però també a les seves famíles, ja que també formen part de “la Teranyina”, i són part indispensable del seu bon funcionament.

El capital serà invertit en:

  • Enregistrament, masterització, edició de 400 unitats.
  • Gravació i edició del videoclip de la cançó "corre,vine, imagina".
  • Recompenses i obsequis col·laboradors.
  • Despeses grup de música.
  • Disseny i impressió del fulletó interior del CD.
  • Impressió material promocional del projecte.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

0 comentarios

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

#01 / PREGUNTES amb RESPOSTA sobre el projecte:

Després de molt de temps dient que els monitors us estàvem preparant una sorpresa per a tots aquí i ara us la volem presentar:

GRAVAREM UN CD!!!

Gravarem la cançó de l'Esplai i versionarem cançons. Tot això ho farem al costat d'un grup que tots coneixem i que ens ha ofert la seva ajuda incondicional en el muntatge d'aquest projecte: els DESKARATS!!!

1-    QUÈ CANTAREM?

Entre tots cantarem:

La cançó de l'Esplai “corre, vine, imagina”

Versionarem cançons escollides i demanades a grups catalans.

Els Llampecs, Bruixots, Puputs cantaran:

És un desig –Col·lectiva

Els Puputs, Rodamóns i aranyes cantaran:

Viu-la- Filipo Landini

Els Rodamóns, Aranyes i Pares cantaran:

T’estimo molt- Lax’n’busto

En total seran 4 temes per un CD, a més a més es gravarà un VIDEOCLIP amb la cançó “corre, vine, imagina” que també es podrà trobar dins el recopilatori.

2-    ON HO GRAVAREM?

leer más

15€
5 Mecenas

1 CD "corre, vine, imagina"+ Invitació personal a la presentació oficial

25€
36 Mecenas

1 CD "corre, vine, imagina" + Invitació personal a la presentació oficial + Sortirà el teu nom en el llibret de col•laboradors que anirà dins el CD

50€
16 Mecenas

Invitació a les primeres files a la Presentació oficial + 2 CD's + Pòster firmat per les estrelles + Sortirà el teu nom al llibret de col•laboradors que anirà a dins del cd.

100€
Quedan 3 (de 10)

Invitació a primera fila a la presentación oficial + 4 CD's + Pòster firmat per les estrelles+ Sortirà el teu nom al llibret de col•laboradors + Premi sorpresa realitzat pels esplaieros.

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.