❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

L'hort. Magazín d'horticultura.

"L'hort" és un magazín d'horticultura trimestral escrit en català. Per al proper any 2015 ens falta finançament per continuar publicant més números de "L'hort" A finals d'aquest mes de desembre haurem editat quatre números i ens agradaria poder poder editar-ne quatre més.

L'hort

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
26
Aportaciones
757€
De 3.800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

L'inici del projecte L'hort

Tot va començar quan a casa ens vam posar a cultivar un hortet. La intenció era cultivar els nostres propis aliments per després consumir-los, conservar-los... Però tot plegat no era tant fàcil: ens faltava experiència i informació. A la xarxa vam trobar molta informació, però havíem d'anar d'un web a un altre per buscar exactament el què volíem saber. Publicacions en format llibre també n'hi han moltes, però buscàvem una cosa més entretinguda, més manejable, escrit en català i amb moltes il·lustracions,... tipus revista! Vam descobrir que no existia aquest tipus de publicació periòdica i vet aquí com va sorgir la idea. Ara, a l'hora que cultivem el nostre hort, aprenem a fer-ho i compartim experiències.

Les portades dels primers tres números

Què inclou L'hort?

El magazín inclou diferents experiències pel que fa al cultiu d’horts rurals, urbans, socials i terapèutics. També explica quina és la millor manera de sembrar les hortalisses i les propietats nutritives que tenen. Igualment, tracta sobre les plagues i les malalties que ataquen a les plantes i quines fòrmules podem utilitzar per combatre-les amb mètodes convencionals i ecològics. Inclou consells per utilitzar l’hort com una eina educativa més en els centres d’ensenyament, un calendari de cultiu per temporades, recomanacions bibliogràfiques...

Qui hi participa?

Els articles els escriuen experts reconeguts dins l'àmbit de l'horticultura i la nutrició com poden ser l'Ester Casanoves, el Marc Estévez Casabosch, el Daniel Espejo, l'Associació l'Era, 340Broquil, l'Eva Farré, la Montse Escutia... Hi ha altres col·laboradors habituals que hi participen recollint experiències individuals o col·lectives com la Montse Lopera i el Josep M. Manau. Cal que també anomenem a la Lydia Cazorla, fotògrafa professional, com a col·laboradora habitual.

Deixem la porta oberta a altres aportacions que es puguin fer a nivell particular, empresarial, etc., així el magazín té la propietat de recollir moltes i diferents experiències i coneixements.

La iniciativa la impulsa la Fina Duocastella, tècnica en disseny i producció editorial.

Característiques de la publicació

Format digital: els lectors poden llegir i consultar la publicació on-line mitjançant l'accés a l'àrea digital del web de L'hort.

Format paper: consta d'unes quaranta pàgines impresses a tot color sobre paper cuxé. Actualment s'imprimeixen uns 400 exemplars. Tenim diferents punts de venda a les poblacions de Manresa, Calaf, Igualada, Sant Fruitós de Bages i Sant Guim de Freixenet. També l'enviem a casa dels nostres lectors per correu ordinari.

A què destinarem les vostres aportacions

Bàsicament les vostres aportacions serviran per finançar els costos de confecció dels articles, maquetació, impressió i distribució dels quatre següents números que volem publicar el proper 2015.

També les despeses dels blocs de notes, que volem entregar com a recompensa als nostres mecenes.

I si superem l'objectiu fixat?

En el cas de superar l'objectiu fixat, millorarem el web i l'accés a l'àrea digital.

Sobre les recompenses

Participant amb aquest crowdfunding t'oferim preus més avantatjosos que si et subscrius al nostre web.

Els blocs de notes consten de 25 fulls encolats per la part superior. Són mida dinA4 (21x29,7cm), amb quatre forats que permeten el seu arxiu. Hi consta una quadrícula impressa per facilitar l'escriptura i el dibuix d'esquemes. Si et fas mecenes amb aquesta opció, segur que et serà de molta utilitat!

Targetó especial Nadal o Reis: farem arribar al correu electrònic del mecenes, un arxiu digital que es podrà imprimir i regalar a qui vulgui durant aquestes festes. Esperem aconseguir l'objectiu...

Especial km0. Pels amics, amigues, veïns i veïnes que viviu a prop nostre (inclou els municipis d'Aguilar de Segarra, Fonollosa, Rajadell i Sant Pere Sallavinera) als quals podem fer l'entrega en mà del magazín.

Calendari previst

La publicació és trimestral. Les recompenses s'entregaran a mesura que es publiquin cadascun dels números. El 5è apareixerà el mes de març (amb aquesta entrega afegirem el bloc de notes als mecenes que els hi pertoqui), el 6è al mes de juny, el 7è al setembre i el 8è al desembre de 2015.

Més informació

Podeu escoltar el tall d'una petita entrevista que ens van fer en el programa Pagesos de Ciutat.

Trobareu més coses en el nostre web

I també ens podeu seguir al Facebook

Podeu contactar-nos personalment a [email protected] per resoldre qualsevol dubte!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#02 / Km0 per "L'hort"

Dins la campanya de micromecenatge, per poder publicar els quatre següents números de "L'hort", hem creat la recompensa anomenada Especial Km0. L'hem dissenyada per les amigues, amics, veïnes i veïns dels municipis d'Aguilar de Segarra (on s'edita el magazín), Fonollosa, Rajadell i Sant Pere Sallavinera. Per una qüestió de proximitat, l'entrega en mà de cadascun dels números que es van publicant, és més fàcil de fer. La recompensa inclou un bloc de notes. Amb cada mecenes, ja ens posarem d'acord sobre com farem l'entrega.

#01 / Especial festes de Nadal o Reis

Pels mecenes que vulguin regalar L'hort a algun familiar o amic durant aquestes festes de Nadal o Reis, hem creat un parell de recompenses especials per poder fer-ho.

Us farem arribar un arxiu digital, en el vostre correu electrònic, que podreu imprimir i obsequiar a qui vulgueu, però és clar, hem d'aconseguir l'ojectiu...

Pensa que és un regal que perdurarà al llarg de tot l'any!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies