2015 — VERKAMI: 5 años haciendo historia del crowdfunding
×

BTV Tube d'Assaig

BTV Tube d'Assaig

Tube d'Assaig ofereix un espai mensual en antena per a projectes de nous formats serialitzables plantejats per estudiants universitaris o joves creatius amb talent. Els espectadors tenen l'oportunitat de decidir si els projectes mereixen tenir continuïtat a través d'una campanya a Verkami. Si s'assoleix l'objectiu, els autors podran produir una nova temporada i arribar a serialitzar-la!

Descubre más en http://tubedassaig.btv.cat
 • Un drama en clau d'humor àcid i transgressor: una finestra crítica al negoci de la música. Veurem els conflictes d'ego en una banda musical i com es juga amb els somnis dels joves a participar en concursos en què premien l'estupidesa. El rock-and-roll s'ha convertit en una joguina de plàstic!

  The Last Call "El último tren al Rock'n'Roll"

  Una idea de: La lombarda films
  Conseguidos4.535€
  de3.500€
  100% conseguidos Conseguido!
  Webserie de Rock'n'Roll, de humor ácido, con tintes de drama y suspense, hecha por gente del mundo del rock y el cine. No es una serie musical. Nos gusta el cine de ficción, ave... Leer más
 • Una comèdia genial sobre una parella d'emprenedors no gaire ortodoxos. El somni d’un futur millor encarnat pel lema "Yes, we can" es transforma a les seves mans, en un patètic "No, We Can’t". Fem possible entre totxs la primera temporada! Paella per tothom!

  No we can't

  Una idea de: No we can't
  Conseguidos2.235€
  de2.000€
  100% conseguidos Conseguido!
  No We Can't és un projecte de sèrie que es pot fer realitat gràcies a les teves aportacions. En format de fals documental, seguim la Marta i el Francesc. El somni d’un futur mil... Leer más
 • La primera i única sèrie al món sobre l'Air Guitar que combina de manera magistral rock, internet i humor desmitificant les històries de superació. Un joia amb unes recompenses úniques! No us ho perdeu!!

  AIR Webserie

  Una idea de: Air Webserie
  Conseguidos3.430€
  de3.000€
  100% conseguidos Conseguido!
  La webserie sobre el universo "AIR GUITAR". Leer más
 • Una serie de TV que, en cada capítol, narra la història d’uns personatges que no troben el seu lloc en el món i viuen condemnats a la mediocritat. Un homenatge a aquella condició humana de la que tots intentem fugir, sense parar-nos a pensar com de divertida pot resultar. Premi Showcase 2015!

  Mediocrity, otra vez.

  Una idea de: Malvo Films
  Conseguidos5.015€
  de4.999€
  100% conseguidos Conseguido!
  Mediocrity es una serie de TV que, en cada capítulo, nos cuenta la historia sobre unos personajes que no encuentran su lugar en el mundo y viven condenados a la mediocridad. Un ... Leer más
 • Un personatge arriba a un indret de Barcelona on s’ha d’esperar cinc minuts. Durant aquest temps d’espera, el protagonista s’adona de quelcom insospitat en l’entorn i aquest fet funciona com a detonant d'una breu ficció, que es desenvolupa al llarg dels cinc minuts d’espera. Una delícia!

  5 minuts tard

  Una idea de: 5 minuts tard
  Conseguidos2.270€
  de2.100€
  100% conseguidos Conseguido!
  5 minuts tard és una sèrie d'episodis de cinc minuts situats a Barcelona. Un personatge n'espera un altre que fa tard i es veu immers en una petita ficció. Els creadors som l’Al... Leer más
 • Una divertida webserie creada a la Facultat de Comunicació Blanquerna per estudiants de segon. La segona temporada d'Otro Cuento Más està a les teves mans, perquè #aquestconteencaranohaacabat :) Fem-la possible!

  Otro Cuento Más - ¡Ayúdanos a hacer una segunda temporada!

  Una idea de: Otro Cuento Más
  Conseguidos3.110€
  de3.100€
  100% conseguidos Conseguido!
  La segunda temporada de Otro Cuento Más está en tus manos porqué #estecuentoaúnnohaacabado Es una webserie creada en la Universidad de Comunicación Blanquerna por cuatro estudi... Leer más

Descubre los Canales Verkami

 • La selección perfecta

  En verkami trabajamos duro para que los mejores proyectos lleguen hasta ti y así lo demuestran nuestros datos. Navega por los canales verkami de nuestros amigos para descubrir proyectos únicos.
 • La gente en la que confias

  Tus sitios web de referencia, el festival al que nunca faltas, los centros de creación más prestigiosos, la revista a la que estás suscrito... Todos estan aquí y han elegido los mejores proyectos para ti.
 • Junt@s somos muy fuertes

  Queremos encontrar más entidades amigas que quieran colaborar con los creadores verkami. ¿Representas a un colectivo o entidad interesada en la promoción cultural?