❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Carrer Viserta · 100 anys a pas de Gegant

Els Gegants del Carrer Viserta de Monistrol de Montserrat celebren aquest 2014 que fa 100 anys que passegen i dansen per arreu del territori. És per aquest motiu que "Els Gegants Som · Cultura i Festa" i els Gegants de Viserta arrenquem la creació del DVD commemoratiu del centenari.

EGS · Cultura i Festa

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
5
Aportaciones
80€
De 300€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Els Gegants del Carrer Viserta de Monistrol de Montserrat celebren aquest 2014 que fa 100 anys que passegen i dansen per arreu del territori. És per aquest motiu que Els Gegants Som · Cultura i Festa i els Gegants de Viserta arrenquem la creació del DVD commemoratiu del centenari.

Qui protagonitzarà el DVD?

El DVD "Carrer Viserta · 100 anys a pas de Gegant" estarà protagonitzat pels veïns i veïnes de Monistrol de Montserrat, així com per aquells que han mantingut viva la memòria dels Gegants i els que estan treballant per la tornada dels Gegants Originals del Carrer Viserta.

Què contindrà el DVD?

El DVD "Carrer Viserta · 100 anys a pas de Gegant" contindrà tota la història dels Gegants del Carrer Viserta, des de la seva arribada a les festes fins al dia d'avui. Tota ella explicada de boca dels veïns del carrer i els vilatans de Monistrol de Montserrat.

Quina durada tindrà el DVD?

Tindrà una duració aproximada de 60 minuts.

A què aniran destinats els diners recaptats?

Els diners recaptats amb aquest Verkami aniran destinats única i exclusivament a cobrir les despeses de gravació, edició i post-producció del DVD "Carrer Viserta · 100 anys a pas de Gegant"

Quin calendari seguirà la gravació?

La gravació del DVD començà el 30 de Març a Monistrol de Montserrat, i està previst que l'última escena del DVD es gravi públicament el 15 de Juny amb motiu de la presentació de la restauració dels Gegants Vells, els vestits nous i l'estrena del nou Ball dels Gegants.

Quan i com es podran recollir les recompenses?

Les recompenses es podran recollir a partir de diumenge 6 de Juliol, quan es farà la presentació del DVD amb els Gegants de Viserta i l'Esbart a Monistrol de Montserrat dins els actes commemoratius del centenari dels Gegants Vells.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • EGS · Cultura i Festa

    EGS · Cultura i Festa
    Autor/a

    10 años

    El DVD es podrà comprar posteriorment i fora d'aquest Verkami, però el preu oscil·larà en el mateix que el que trobes aquí.

    Amb aquest Verkami volem que pugueu comprar el DVD amb antelació per tal de cobrir les despeses a mida que es va realitzant el mateix DVD.

  • anonim

    anonim

    10 años

    Es podrá comprar?

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies