❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Restauració de la via d'escalada Interlaken a la Paret del Migdia, Montserrat

Aquesta ruta va ser oberta fa casi 40a de manera que els ancoratges que serveixen per assegurar-se s'han anat degradant .

Riki Kalamontse

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
4
Aportaciones
60€
De 450€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Descripció

Les assegurances existents a la via Interlaken comencen a presentar un estat de degradació important.

Això té una repercusió directa sobre la seguretat de l'escalador i conseqüentment cada vegada es repeteix menys aquest itinerari que, recordem, forma part del Patrimoni de la muntanya de Montserrat.

El projecte consisteix en la restauració d'aquesta via canviant els vells ancoratges rovellats per uns de nous inoxidables que incrementaran de forma notable la seguretat de la ruta i permetrà donar-li una segona vida.

Les aportacions es destinaran estrictament a les despeses de material i desplaçament. La via es restaurarà amb xapes Kop de Gas model Ca la Montse (imitació de buril i parabolt de M-10, tot inox).

Les aportacions son molt ajustades de manera que la recompensa no serà una altra que donar una segona vida a aquesta ruta perque la poguem gaudir amb tota la seva esplendor!

Calendari previst

La restauració d'aquesta via s'enllestiria abans d'acabar l'any 2017

Enllaços

Blog
Instagram

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies