❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Trenatroman: l'últim trobador.

Web sèrie documental protagonitzada per Ignacio Loreto, més conegut com a Trenatroman, en què emprendrà un precari viatge dins el petit vaixell Barataria per la Costa Brava. Una divertida i diferent forma de conèixer el paisatge, els personatges i la història de la costa des d'un altre punt de vista

Carles Tamayo

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
5
Aportaciones
85€
De 5.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

 Qui és en Trenatroman?

Web sèrie documental protagonitzada per Ignacio Loreto, més conegut com a Trenatroman, en què emprendrà un precari viatge dins el petit vaixell Barataria per la Costa Brava.

Una divertida i diferent forma de conèixer el paisatge, els personatges i la història de la costa nord de catalunya des d'un altre punt de vista.

L'Ignacio anirà acompanyat pel Capità Ricky i el projecte estarà realitzat per en Carles Tamayo.

Objectiu

Les aportacions aniran destinades a deixar el vaixell Barataria a punt per a la navegació, al material de filmació i a les despeses del viatge.

Calendari

Els capítols es llençaran sobre el mes d'octubre/novembre a la plataforma de En minoria.

Totes les recompenses es faran arribar (tret de si algun mecenes no pot assistir) a la projecció de l'estrena de la sèrie.

El viatge està previst iniciar-se el 2 de juliol.

Més informació a:

Facebook d'en Trenatroman
En Minoria
Carles Tamayo

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies