❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Recuperem la tortuga

La Tortuga, un llaüt de vela llatina de 72 anys de Sant Pol, va ser arrossegada per una llevantada deixant-la inservible. Socis de l'associació sense ànim de lucre A tot Drap estem treballant per a restaurar-la. Volem que torni a navegar i necessitem el teu suport econòmic per comprar material.

A Tot Drap

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
9
Aportaciones
670€
De 4.900€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

El projecte

La Tortuga, un llaüt de vela llatina de més de 72 anys d'història, va ser arrossegada per una forta llevantada al març del 2013 deixant-la malmesa i apartant-la del mar.

Aquesta embarcació de Sant Pol de Mar és emblemàtica perquè va ser la primera barca de l'Associació de vela llatina, A tot Drap (ATD), associació sense ànim de lucre encarregada de preservar el patrimoni marítim del poble.

Des de fa uns mesos, un grup de socis i amics d'ATD estem treballant a tota vela decapant la barca per valorar l'estat real i ara ja podem anunciar que, amb el vostre suport, la Tortuga podrà tornar a l'aigua!

El nostre objectiu: restaurar la tortuga i que aquesta pugui tornar a navegar des de la platja de les barques a la primavera del 2017.

Les Fases

La restauració consta de 3 fases. Amb aquest Verkami volem assolir la fase 1 i 2 imprescindibles perquè la Tortuga pugui navegar.

Fase 1 Calamar: 1500€. Decapar la pintura, netejar la fusta i substituir la fusta malmesa.

Fase 2 Llatina: 3400€. Equipar la Tortuga amb un kit de vela llatina (arbre + vela+aparell de vela)

Fase 3 Motor: 3000€. Equipar la Tortuga amb un motor intraborda de segona mà.

El que necessitem

Per portar a terme el nostre projecte necessitem suport econòmic per comprar el material mínim que la Tortuga necessita per tornar a navegar: fusta, per substituir la malmesa, l'aparell de vela i la vela i pintura entre d'altres

És a dir, el material necessari per la fase 1 i 2 que puja a 4900€.

Nosaltres posem la mà d'obra!

Contribuint en aquest projecte ens ajudeu a preservar el patrimoni marítim de Sant Pol de Mar, però també ens ajudeu a recordar l'origen i el dia a dia dels pobles de costa catalans, pobl´es que van nèixer com a assentaments de pescadors.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies