❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Empordà Caní

Rehabilitació d'un espai, en una antiga masia de pedra, per a les instal•lacions de la seu de Empordà Caní

EMPORDÀ CANÍ

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
47
Aportaciones
2.300€
De 4.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Empordà caní és un projecte auto ocupat de la Cooperativa Integral Catalana, amb ganes de créixer. Està instal•lada a Torroella de Montgrí , en el Baix Empordà.

Des dels orígens d’Empordà Caní, s'ha tingut en compte el benestar de la mascota, i oferir un bon servei al millor preu gràcies a la cooperativa integral catalana.

Té com a fi treballar en el benestar dels gossos, ja que és un dret que tenen com a animals; Tenir bona salut, bons estímuls i amb això gaudir al màxim de la companyia del seu guia.

Empordà Caní es compromet dia a dia a complir i fer realitat els desitjos dels propietaris amb les seves mascotes, permetent contractar els serveis amb moneda social (ECOS) o moneda convencional (€). Fer més fàcil i gratificant la convivència. Doncs són un tot. “Si el guia està feliç, el ca està feliç. Si el ca està feliç, el guia està feliç”, i d'això Empordà Caní és conscient.

Per això oferim diferents serveis, com són, l' ensinistrament a domicili, teràpies assistides amb gossos, la residència a domicili i la perruqueria canina. Amb l'ajuda de les teràpies naturals com són, les flors de **Bach i el Tapping.

Empordà Caní** és una empresa totalment respectuosa amb el medi ambient, per això, tots els productes que utilitzem i recomanem, com són els xampús, desparasitaris, alimentació, etc., son 100% naturals.

Treballem amb dos tipus de pinsos; Picart, fet a Catalunya i 100% natural i Naturavetal, distribuït des de Barcelona, premsat en fred i 100% natural.

També oferirem dieta crua envasada al buit, a través de Yum.

També col•laborem amb Acupcan, una empresa que es dedica a l'acupuntura per a gossos.

Durant l'any es faran seminaris, xerrades i col•loquis sobre ensinistrament, teràpies naturals, medicina xinesa, veterinària, nutrició animal...

Amb tots aquests productes i serveis ens assegurem que la teva mascota tingui totes les necessitats bàsiques cobertes.

A què destinarem les vostres aportacions

Els beneficis de la recaptació obtinguda a través del valor dels lots de recompensa, oferts a tots els mecenes que es mostrin interessats, aniran destinats a la reforma i millora de les nostres instal•lacions.

La idea de la reforma és utilitzar materials naturals, com són; la palla, el fang, la fusta, canya, etc. I reciclats, com; els palets, les ampolles de vidre, etc.

Així col•laborem humilment amb el medi ambient, sent conseqüents amb els nostres principis.

Ajuda'ns a aconseguir la recaptació per millorar les nostres instal•lacions.

Mitjançant la teva donació pots obtenir un lot recompensa que t'ofereix Empordà Caní.

La consecució de l'objectiu permetrà tenir un espai confortable per reunir-nos amb tu i la teva mascota, i/o per garantir el benestar i la tranquil•litat del teu gos, mentre realitzem els serveis de perruqueria canina i/o acupuntura canina.

Podrem oferir-te productes necessaris per a la salut i el benestar del teu gos al millor preu ja sigui en euros o en moneda social (ECOS), gràcies a la Cooperativa Integral Catalana.

Volem reformar la nostra seu per garantir la bona comunicació i convivència en tots els aspectes, entre tu i la teva mascota.

Calendari previst

inmediat

+ Info

@empordacani
Vimeo.com/empordacani
Instagram.com/empordacani
Google+ Empordà Caní
Facebook Empordà Caní

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • EMPORDÀ CANÍ

    EMPORDÀ CANÍ
    Autor/a

    9 años

    Si

    Cap problema la recompensa pot ser pinsu de gat

  • Elisabet

    Elisabet

    9 años

    Bon dia.vull fer una aportació però jo no tinc gos , tinc 4 gates adultes esterilitzades. Ho puc fer igualment? Merci

    Elisabet Alberni

#01 / Gràcies

Moltes gràcies per la teva participació, i per l'interès en el nostre projecte. Sense tu no es podria fer realitat.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies