❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Estels, Ermites i Esglesioles del Montseny

Treball fotogràfic nocturn on recullo l'arquitectura religiosa del Montseny, fent un recorregut pels municipis que conformen el Parc Natural i el seu entorn.

Mariano Pagès

A project of

Category

0
seconds
71
Pledges
2.469€
From 2.100€
Contribute to the project
View project in Castellano

Choose your reward

Or support it with a donation

Contribute without a reward
Donate to the project because you simply want to help make it happen:

Estels, Ermites i Esglesioles és un treball fotogràfic on recullo l'arquitectura religiosa del Montseny, fent un recorregut nocturn per 20 municipis entre les comarques d'Osona, Vallès Oriental i La Selva.

Es tracta de temples de petita escala disseminats pel massís i el seu entorn.

La totalitat de l’obra s’ha realitzat durant la nit, sovint en condicions de total obscuritat agafant sempre les façanes d’aquests edificis com a protagonistes.

El patrimoni (religiós, arquitectònic, històric, cultural) és l’eix del treball i és representat amb un caire artístic amb marcats contrastos de temps, velocitat, foscor i lluminositat.

Caldria destacar que les imatges no són fotomuntatges ni clonatges. Són fotografies que només compten amb la manipulació necessària del revelat digital.

Com serà el llibre

L'obra es plasmarà en un llibre de fotografies, amb textos en català i en castellà. Tindrà una mida de 21x24 cm, paper d'alt gramatge i tapa rústica amb solapa. El tiratge està en funció de les aportacions.

El treball es complementa amb una mostra fotogràfica que serà itinerant. L'exposició s'exhibirà en diverses sales dels municipis que formen part del massís. També a Barcelona i a Buenos Aires (Arg).

Calendari previst i recompenses

El lliurament de les recompenses les faré a principis de Desembre, per correu postal o personalment durant les inauguracions de les exposicions. La primera d'elles serà el Dissabte 13 de Desembre a les 18.00h al Museu Etnològic del Montseny (Arbúcies). La totalitat de les exposicions pels pobles del Montseny apareixen a l'apartat EXPO's de la web i avisaré per correu electrònic.

Les fotografies es podran triar entre les que apareixen als apartats: Temples i Paisatges de la web, amb una mida de 20x30cm i 40x60cm respectivament. Paper fotogràfic d'alta qualitat, acabat mate, sense emmarcar. Contactaré individualment amb les dades que aportin a Verkami.

Pel que fa a la sortida fotogràfica nocturna, es tracta d´una única pràctica de la tècnica "light painting" utilitzada al llibre. La durada de la sortida serà aprox. 1.30h més el desplaçament amb vehicle tot terreny pel Parc Natural. Llocs a concretar. Necessari tenir càmara digital amb opció "bulb".

Les aportacions del Verkami es destinaran a cobrir una part de les despeses d`impremta, comissions, ISBN, tases, impostos, disseny gràfic, prototips, maquetació, proves i desplaçaments realitzats durant més d'un any de treball de camp. La resta del financiament espero dur-la a terme amb entitats relacionades.

I finalment...

Us convido a endinssar-vos en aquesta obra que toca de prop la impromta dels habitants d'aquestes terres. Paisatges rurals, arquitectures simples, conduïdes per l`ambient místic i misteriós de la nit, els cims, la lluna i els estels.

Espero que aquesta experiència, de llargues i silencioses nits, de foscos camins i aire montsenyenc, pugui transformar-se en el primer dels meus llibres.

Gràcies!

Mariano

+ info

Qualsevol dubte podeu contactar directament amb mi a:
[email protected]

www.ermites-montseny.com

FACEBOOK

Sant Segimon Portada del llibre "Estels, Ermites i Esglesioles del Montseny"

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

Ask the author

6 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

  • Mariano Pagès

    Mariano Pagès
    Author

    about 9 years

    Hola, puedes hacer una comanda desde esta pagina.

    http://www.ermites-montseny.com/llibre/

    cualquier cosa puedes consultarme desde

    [email protected]

    gracias por tu interés.

    Mariano

  • ramon santamaria

    ramon santamaria

    about 9 years

    Soy fotógrafo de Gandía (Valencia), y al ver tu proyecto que me ha gustado, y me gustaría poder adquirir un ejemplar del libro, si es posible te agradeceré me indiques modo.Gracias y saludos

  • Mariano Pagès

    Mariano Pagès
    Author

    about 9 years

    Hola Jordi. En primer lugar gracias por tu interés y felicitaciones.

    Creo que te refieres a un transferencia bancaria. Las posibilidades que ofrece Verkami son 1) pago con tarjeta de crédito o 2) pago con Paypal. Es bastante fácil, pero si no puedes realizar la aportación a través de estas posibilidades, lo mejor seria que te pongas en contacto conmigo y buscamos la manera. Gracias!!! [email protected].

  • Jordi Sans Guijo

    Jordi Sans Guijo

    over 9 years

    ¿Puedo hacer un pago bancario?,si és asi ¿a que entidad y cuenta?.Gracias por tu atención de antemano.Suerte con el projecto.

  • Mariano Pagès

    Mariano Pagès
    Author

    over 9 years

    Hola Josep. El libro estará a finales de noviembre. La maqueta ya esta en la imprenta y depende de la campaña de aportaciones; esta prevista una tirada de 300 o de 500 ejemplares (no numerados). En lo que va del primer dia de campaña, la mayor cantidad de gente a aportado para 1 libro entregado en mano (25€). Si miras el verkami, se puede ver cuales fueron las apotaciones restantes. Un Saludo!!

  • Josep Palmarola Nogué

    Josep Palmarola Nogué

    over 9 years

    Mariano, quan penses treura el llibre, quina tirada penses fer, hi haurà edició numerada ?......quina ajuda promitja col.labora la gent?.

#18 / Románico del Montseny - últimos 5 días

Buenos días mecenas, el objetivo del ROMÀNIC DEL MONTSENY se ha logrado!!

Agradezco a todas las personas su participación y difusión en estos días. Les paso una imagen de la prueba de color que ha quedado tal como estaba prevista. Solo quedan 5 días para finalizar de la campaña. Aún está activo el enlace para reservar un ejemplar que lo podrán tener para antes de Sant Jordi. Enlace del Proyecto del ROMÀNIC DEL MONTSENY


GRACIAS !

MARIANO

#17 / MATARO. Dissabte 18.00h CAN BOET

ESTELS I ERMITES DEL MONTNEGRE A MATARO

Dissabte 18.00h. Centre de documentación CAN BOET.

Presentació de libre, mostra audiovisual i xerrada a càrrec de l'autor Mariano Pagès.

El Centre de Documentació del Parc del Montnegre i el Corredor a Mataró, del Centre de patrimoni arqueològic i natural de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró, instal·lat a Can Boet de Mataró, exposa a partir de dissabte 8 d’octubre “Estels, ermites i esglesioles del Montnegre i el Corredor”. Aquest treball fotogràfic de Mariano Pagès recull l'arquitectura religiosa del Parc del Montnegre i Corredor, fent un recorregut nocturn per 14 termes municipals entre les comarques del Maresme, el Vallès Oriental i la Selva.

És una obra estètica i visual, on el patrimoni és el protagonista i els estels el fil conductor. Totes les fotografies han estat realitzades durant la nit, sovint en condicions de foscor total.

read more

#16 / AJUNTAMENT D'AIGUAFREDA

Hola a tod@s

Este Viernes 6 de Marzo a las 19.00h la muestra "Estels i Ermites del Montseny" estarà en AIGUAFREDA.

Presentación del libre y exposición.

Sala de Plenos del Ajuntament

Los espero

Gracias

#15 / Ajuntament de Breda

Hola a tod@s

Este Viernes a las 19.30h la muestra "Estels i Ermites del montseny" estarà en Breda. Centre Cultural "Els Forns".

Presentación del libre, exposición y visita guiada.

Los espero

Gracias

imagen de portada: Santa Anna de Breda

#14 / Ajuntament de Campins

Hola a tod@s

Este Viernes a las 19.30h estaré en Campins. Sala Cultural Antoni Tàpies.

Aprovecho para invitarlos y recordarles que haré entrega del libro a los colaboradores que participaron en el Verkami.

Los espero.

Gracias

Mariano

#11 / Sant Pere de Vilamajor

Apunteu !

Dissabte 17 de Gener a les 11.30h.

Exposició a LA MONGIA.

Punt d'Informació del Parc Natural i Sala Cultural de Sant Pere de Vilamajor.

Lluiraré els llibres els mecenes de Verkami.

us espero!

Mariano

#10 / Exposición y presentación - Espai31

Espai31 - Libreria especializada en Montseny.

Hoy en la presentación tuve el gusto de conocer a Raimon Camprubí, prestigioso fotógrafo que acompañó al Mn. Pere Ribot en el legendario libro "El Montseny" (1975).

#09 / Presentación en Cardedeu

Presentación del libro.

Exposición de fotografías.

Entrega de recompensas a los mecenas de Verkami.

Libreria ESPAI31,

Domingo , 13h.

C/Teresa Oller 31 (peatonal)

los espero!

Mariano

#08 / DISSABTE 13, INAUGURACIÓ

Dissabte 13 de desembre, a les 18h

Museu Etnològic del Montseny (Arbúcies),

Inauguració de la mostra Estels, Ermites i Esgesioles del Montseny.

Després de l'acte de presentació, lliurament dels llibres als mecenes del Verkami.

#07 / INAUGURACIÓ I LLIURAMENT DE RECOMPENSES

Apuntar a l'agenda:

Dissabte 13 de Desembre a les 18h.

Museu Etnològic del Montseny - Arbúcies.

  • Inauguració de l'exposició i presentació del libre.

  • Primer lliurament de recompenses del projecte verkami.

fins aviat !!

Mariano

#06 / REVISAR CORREO NO DESEADO

Hola.

Aún estoy terminando las últimas gestiones internas con Verkami. En cuanto este todo listo comenzaré con el envío a domicilio de las recompensas.

La entrega del libro en mano será en las distintas exposiciones, siendo la primera de ellas: Sábado 13 de Diciembre a las 18.00 en el Museu Etnológic del Montseny, Arbúcies. Un sitio acogedor e interesante que vale la pena conocer. Se exhibirá la obra completa. El resto de exposiciones las puedes encontrar en el siguiente calendario:

http://www.ermites-montseny.com/expo-s/

Acabo de enviar un mail para contactar con cada uno de vosotros y es probable que llegue al correo no deseado. Por favor revisar el correu-brossa, que hay un último formulario. De momento les paso esta nota de prensa que realizó la TV del Vallès Oriental.

http://votv.xiptv.cat/aiguafreda/capitol/un-llibre-recull-fotografies-d-x27-ermites-i-esglesioles-del-montseny

Seguimos en contacto. Grácias

Mariano

#05 / PROYECTO FINALIZADO

El proyecto ha terminado con éxito.

Muchísimas gracias a todos los mecenas por apoyar el proyecto durante estos 40 días. Gracias por difundir, promocionar, compartir y apostar por esta obra.
En cuanto Verkami realice los cargos y me pase vuestros datos comenzaré a contactar con cada uno de vosotros. El libro ya es una realidad.

Contento y muy agradecido.

Saluda atentamente,

Mariano

#04 / CUARTA SEMANA

A muy poquitito de llegar al objetivo, agradezco nuevamente a los mecenas (algunos identificables..., otros desconocidos, incluso anónimos) por participar y hacerse suyo este proyecto. Les envió esta nota que ha salido en vivo por la cadena catalana de radio LaXarxa. Fue un espacio donde pude explayar un poco mas los matices de la obra.

http://programes.laxarxa.com/audio/87631 (Minuto 36:40).

Seguimos en contacto. Gracias!!!!!

Mariano

Con Andrea Ramos, en Radi Sssilenci de La Garriga.

#03 / TERCERA SEMANA

Hola a tod@s.

Comienza la recta final de la campaña, quedan 17 días y aún resta conseguir un 34% para cumplir el objetivo. Eso no ha impedido seguir con el calendario previsto y realizar las pruebas de color. Han quedado realmente como esperaba y un poco mejor también.. El libro será fantástico !

Adelanto que la edición no tendrá 96 paginas (tal como explico en el Verkami) sino 112.

Aprovecho para saludarlos y agradecer su interés en el proyecto. Vuelvo a solicitar vuestra colaboración para seguir compartiendo, divulgando y reenviando el link de este emprendimiento. http://vkm.is/ermitesmontseny

Mucha Gracias !!!!

Mariano

#02 / SEGUNDA SEMANA

Segunda semana de campaña y se ha conseguido superar el ecuador de la cifra. Durante los siguientes días estaré visitando distintos medios de comunicación para seguir con la promoción del emprendimiento.

Agradezco nuevamente a los mecenas (anónimos de momento) y los sigo animando a compartir y promocionar los artículos que voy emitiendo.

Comentarles también que este Viernes 17 de Noviembre, el programa de TV3 "Espai Terra" finalizará su audición con el clip audiovisual de Estels, Ermites i Esglesioles del Montseny. 13.45h aprox.

Les paso una entrevista realizada en Radio Vitamènia, donde se profundizan los aspectos del libro, el projecto y la obra en general. Vale la pena escuchar !!

Muchísimas gracias!! y seguiré moviéndome para conseguir el objetivo.

[http://radiovitamenia.wordpress.com/category/en-veu-de-dona/]


#01 / PRIMERA SEMANA

Muchas gracias a los colaboradores i colaboradoras por las aportaciones. Con cada aportación me llega un mail, pero aún no se quienes son exactamente cada uno de vosotros. Me enteraré al final de la campaña. Sea como sea, les retorno mi alegria y gratitud.

Pasada la primera semana se ha cumplido con un tercio del objetivo. Los animo a seguir compartiendo, promocionando y difundiendo las diferentes publicaciones ya que aun falta camino por recorrer.

Por otro lado y con el mayor de los respetos, comparto este autorretrato que inmortaliza un momento de encuentro y emoción junto a una personalidad del mundo de la cultura catalana, la literatura y sobre todo un estudioso incansable del patrimonio del Montseny. El capellán, historiador i amigo ANTONI PLADEVALL I FONT ha redactado el prólogo de mi libro.

We use essential cookies to provide our service and third-party cookies to track the usage of the page. Cookie Policy