❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

«Següent pas», nou disc de Sílvia Tomàs Trio

La cantautora Sílvia Tomàs, Guillem Boada i Mateo Martínez preparen un nou disc d'estudi i necessiten el vostre suport per poder tirar-lo endavant!

Sílvia Tomàs Trio

A project of

Category

Created in

0
seconds
99
Pledges
4.360€
From 4.000€
Contribute to the project
View project in Castellano

Choose your reward

Or support it with a donation

Contribute without a reward
Donate to the project because you simply want to help make it happen:

Qui som?

Sílvia Tomàs Trio és un projecte musical que parteix de les cançons escrites per la cantautora Sílvia Tomàs acompanyada dels músics Guillem Boada al teclat i Mateo Martínez a la guitarra flamenca. Aquestes tres persones fa tres anys que caminem i treballem conjuntament amb l'objectiu de compartir el que sentim, pensem i vivim a través de les lletres i la música.

De moment hi ha editats dos discs: «Decido/Decideixo» (2012) i «Desaprendiendo lo aprendido» (2014). A la pàgina web, silviatomas.net, es poden descarregar i també trobar les lletres, vídeos, l'històric de concerts i les pròximes actuacions.

Per què llancem aquesta campanya?

Després d'aquesta trajectòria d'anar vivint i compartint la música on ens conviden, i allà on la causa ens porta, d'anar creant i component noves cançons, ara sentim les ganes i la necessitat de treure un nou disc titulat «Següent pas». Un recull de 12 cançons i de moltes vivències, que editarem de forma autoproduïda i cooperant amb altres projectes propers i afins. Aquest treball quedarà publicat sota llicència Creative Commons.

Un disc dedicat a totes les persones que lluiten per dins allò que volen veure a fora i que lluiten a fora allò que volen veure a dins. A totes les que ja han marxat i ens han deixat llavors per cuidar, llavors d'amor, d'empatia i solidaritat. A tots els que ens hem anat trobant i ens reconeixem humans.

En aquest camí de qüestionar l'ordre establert i plantejar respostes, de reconciliar i confrontar experiències, de navegar entre la impotència i la capacitat de millorar... és d'on sorgeixen aquestes cançons que les sentim més col·lectives que pròpies.

En aquest nou treball, que tenim previst presentar a finals del 2016, comptarem amb la col·laboració sentida d'altres músics, com Ruth Barberan a la trompeta, Clara Unzeta a la viola, Sisu Coromina al saxo, Manu Barandiaran al violoncel, i potser algú més encara per concretar.

Una de les cançons que integren el disc ja la vam presentar: «Carta a Kobane», un homenatge a la lluita al Kurdistan sirià a través de la interpretació de les paraules d'una miliciana kurda a la seva mare.

Una altra cançó que sortirà la presentem ara, amb un vídeo (a dalt) gravat a Galícia durant la gira de l'estiu l'any passat: «Quien quisiera».

Quin pressupost necessitem? Amb qui treballem?

Per tal de poder realitzar aquest nou treball i imprimir 1.000 còpies, necessitem, com a mínim, 4.000 €. És per això que demanem suport a totes les persones i/o col·lectius que creguin en aquest projecte.

El pressupost es destinarà a:

  • Gravació, mescla i masterització a Iristudis, estudi musical independent de Badalona, portat per Diego Pedragosa.

  • Disseny gràfic a càrrec d'Èlia Pérez Guisado, artista que es mou per diferents disciplines, viatjant dels pinzells a l'escena. Actriu circense. El seu últim projecte és Cia Caí.

  • Impressió en cartró dels dissenys a càrrec de l'Editorial Descontrol, plataforma editorial, paraigües i trampolí per a autors del marge del sistema.

  • Maquetació, i edició artesanal a càrrec del Col·lectiu Bauma, eina d’autogestió i autonomia en la producció i difusió de continguts.

  • Impressió de l'àudio i estampació del disseny a la galeta a càrrec de Distac.

  • Difusió i comunicació a càrrec de Joan Enciam, membre de Can Tonal, projecte social i comunitari del Baix Montseny.

  • Comissió de Verkami, gestió de pagaments i impostos.

D'altra banda, superar aquesta xifra ens permetria desenvolupar noves accions artístiques, com ara pensar a gravar un videoclip amb alguna de les cançons del disc. Ho faríem amb Ivardia Produccions, col·lectiu audiovisual que neix per donar resposta a la necessitat compartida dels seus integrants d'explicar històries de forma autònoma i independent.

Recompenses

Per tal d'agrair les col·laboracions amb totes les persones i/o col·lectius que ens ajudaran a fer possible aquest nou treball, repartirem diferents tipus de recompenses: agraïments a la web, nou disc «Següent pas», disc «Desaprendiendo lo aprendido», concert en format solitari i concert en format Trio.

Les recompenses de discos es recolliran en diferents punts d'entrega que concretarem a la web quan acabi la campanya, a excepció d'aquelles persones que visquin fora de Catalunya a les quals farem enviaments. Aquestes tindran un límit de temps de 3 mesos per ser recollides. En el cas de les recompenses dels concerts, aquests es limiten a Catalunya, si fossin fora caldria cobrir a banda les despeses de desplaçament i estança. Les recompenses en format concert es limitaran fins a finals del 2017.

NOTA: Els qui vulgueu fer una aportació i no tingueu targeta de crèdit ens podeu escriure un correu electrònic: [email protected]

MOLTES GRÀCIES!!

silviatomas.net
facebook.com/silviatomastrio
twitter.com/SilviaTomasTrio
youtube.com/SilviaTomasTrio

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

Ask the author

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

#07 / Recompenses enviades / Recompenses al punt de recollida

Ja tenim les edicions físiques del nou disc Següent pas. Edicions artesanes elaborades pel Col·lectiu Bauma.

Mecenes, ja podreu aconseguir les vostres recompenses:

- ENVIAMENTS FETS

S'han enviat els discos a les persones que no podíeu recollir-los a Barcelona ni als concerts: Annaïs, Carlos Palenzuela, David Algarra, Feliu Ventura, Javier de Miguel, Joan Inglada, Joan Turu, José Luis Carretero, Judit Dorca, Leyre, Lluïsa Marin, Maite López, Margarida Cleris, Marta Mejías, Montse Bernàcer, Pelayo García, Tania Gálvez.

Si no esteu a la llista i l'havíeu de rebre a casa, escriviu-nos: [email protected]. Pot haver hagut algun error al formulari, o que no s'hagi omplert.

- PUNT DE RECOLLIDA

Les persones que dèieu al formulari que us anava bé recollir-los a Barcelona,

els podreu demanar a la llibreria Aldarull (c/ Torrent de l'Olla 72, Vila de Gràcia).

També els podreu recollir si veniu als concerts. El 25 de març tenim la presentació a l'Espai Obert de Sants.

- ALTRES

read more

#06 / Nova data de presentació a Barcelona

Després d'haver hagut d'anul·lar la primera data planificada per al 20 de gener, tenim nova data per a la presentació “oficial” del nou disc Següent pas:

Serà el dissabte 25 de març a l'Espai Obert de Sants, espai compartit i mantingut per diversos col·lectius del barri. El concert serà a les 20h, començarà puntual. Serà un concert especial, en format Trio i amb col·laboracions de persones que han participat en cançons del disc: Ruth, Diego, Clara, Manu… L'entrada serà a taquilla inversa, això vol dir que després del concert cadascú podrà aportar el que pugui i vulgui, que anirà íntegrament a cobrir despeses i recolzar el projecte musical.

Si veniu a la presentació podreu recollir els discs en edició física de les recompenses. Si no podeu venir, hi haurà altres punts de distribució o us els enviarem per correu, segons hagueu dit als formularis omplerts.

Us deixem el cartell, per si voleu ajudar a fer difusió. També s'ha creat un esdeveniment al facebook.

#05 / Ja podeu escoltar el disc!!! / ¡Ya podéis escuchar el disco!

[CATALÀ]

Benvolguts/des mecenes d'aquest “Següent Pas”,

Avui, 10 de gener, fem públic el disc. Es pot escoltar i descarregar lliurement:

silviatomas.net/discografia/seguent-pas

L'edició física artesanal està tardant una mica més del previst, però esperem tenir ben aviat els primers exemplars i fer-vos-els arribar.

Potser haureu vist que hem hagut de suspendre les dues primeres presentacions previstes a Barcelona (Can Batlló, 20 de gener) i Olot (Núria Social, 22 de gener).

Hi haurà punts de distribució a Barcelona on podreu recollir les còpies físiques, els que pugueu.

Als que no, us ho enviarem. Moltes gràcies per la paciència i les aportacions.

Per a qualsevol cosa, ens podeu escriure: [email protected]

[CASTELLANO]

Queridos/as mecenas de este “Següent Pas” (Siguiente paso),

Hoy, 10 de enero, hacemos público el disco. Se puede escuchar y descargar libremente:

silviatomas.net/discografia/seguent-pas

read more

#04 / Objectiu assolit! Moltes gràcies

La campanya ja ha acabat i hem assolit l'objectiu!

Moltes gràcies a totes les persones que heu col·laborat per fer-ho possible, ja sigui amb aportacions o amb el suport en la difusió.

Per a nosaltres és tota una alegria que aquest nou treball musical tingui el recolzament de totes les que tenim ganes que pugui sonar i ressonar el missatge entre la música.

Gràcies per fer possible aquest nou disc, que en breus naixerà.

Ens posarem en contacte amb els mecenes per gestionar les recompenses.

A la pàgina web silviatomas.net publicarem les novetats sobre el disc i les seves presentacions.

#03 / Versions sense pretensions (3.000€ aconseguits!)

La campanya de micromecenatge ja ha arribat a la xifra de 3.000€. Moltíssimes gràcies a totes les persones que heu fet aportacions i/o ens seu ajudat a difondre-la!

Seguirem necessitant suport, per això, i arribar, com a mínim, a 4.000€! La data límit per fer aportacions és el diumenge 30 d'octubre.

Si superéssim els 4.000€ quedarien diners per gravar un videoclip amb alguna de les cançons del nou disc. Ho faríem amb Ivardia Produccions.

Compartim la novetat:

Versions sense pretensions

Iniciem una col·laboració amb Ivardia Produccions!

Aquest col·lectiu audiovisual ens gravaran i editaran una sèrie de vídeos en els que es versionaran diferents cançons. La Sílvia sola o amb col·laboracions diverses. Els anirem penjant al nostre canal de Youtube, a la llista de reproducció "Versions sense pretensions".

Anirem afegint a la pàgina web la informació de les cançons a mesura que anem penjant els vídeos:

read more

#02 / Vídeos de la gravació del disc (2.000€ aconseguits!)

Ja hem arribat als 2.000€!! La meitat del mínim que necessitem aconseguir. Moltes gràcies a totes les persones que heu fet aportacions o que ens esteu ajudant a difondre la campanya!

Hem arribat fins aquí amb només 10 dies dels 40 que tenim. A les persones que penseu en aportar alguna cosa, us seguim demanant que ho feu aviat sense esperar l'últim moment. Encara falta molt i seguirem necessitant que feu difusió de la campanya a la gent propera, a persones que puguin valorar el projecte musical... per correu electrònic, a les xarxes socials...

Compartim tres vídeos del procés de gravació del nou disc a Iristudis. El primer ja l'havíem ensenyat. Quan arribem a 3.000€ tornarem a compartir una última novetat.

#01 / Concerts aquest octubre (1.000€ aconseguits!)

Ja hem arribat a la xifra de 1.000€! Encara ens queda camí per recórrer.

A totes les persones que penseu aportar alguna cosa, us animem a fer-ho aviat i no deixar-ho per a l'últim moment.

I, a banda de fer aportacions, ens podeu ajudar fent difusió del projecte: a les xarxes socials, a la gent propera en persona, enviant correus a persones concretes o a llistes internes de col·lectius...

Ara que s'ha arribat a 1.000€ presentem els concerts del mes vinent. Quan s'arribi a 2.000€ farem una altra entrada.

Concerts d'octubre:

El dimecres 12, Sílvia i Guillem, a la 1a Jornada Cooperativista organitzada a Arbúcies per diversos col·lectius. Des de les 9h hi haurà parades de productors i a partir de les 11h hi haurà xerrades. El concert serà a les 18h a la plaça de la Vila.

El dissabte 15, Sílvia i Guillem, a la IV Fira del Llibre Anarquista de Mallorca, organitzada des de la Coordinadora Llibertària de Mallorca. El concert tindrà lloc a les 21.30h al Parc de Ses Veles, a read more

We use essential cookies to provide our service and third-party cookies to track the usage of the page. Cookie Policy