❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

#indiacapgrossa

Exposició fotogràfica i catàleg en paper del viatge a l'Índia de la Colla Castellera de Capgrossos

0
segons
170
Mecenes
7.205€
De 6.500€
Aporta al projecte
Veure projecte en English

TU/TOTS… HO HEM ACONSEGUIT
GRÀCIES, GRACIAS, THANK YOU, MERCI. Ja hi hem arribat! Ara seria fàcil dir que ho teníem clar, que no ens fallaríem a nosaltres mateixos, que els nostres amics i familiars hi serien. Però es que ha estat així!

Ho deixem aquí o ens atrevim a anar pels 7.000€… o pels 8.000€! Vaaaaaaaaa!!!! Que està maco!!!!

OPORTUNITAT ÚNICA
La colla castellera Capgrossos de Mataró, hem estat convidats al festival govinda que tindrà lloc aquest agost a Thane (Índia). Voldriem poder comptar amb una fotògrafa professional que immortalitzi aquest moment històric i privilegiat per a més d'un centenar de castellers.

QUÈ TENIM PENSAT
L'objectiu és poder montar una exposició fotogràfica a Mataró i editar un luxós catàleg, en paper. Un recull de fotografies que volem que copsi les dues cultures i les seves diferències i els seus punts en comú.

El catàleg tindrà unes mides de 29cm d'ample per 16cm d'alçada, 144 pàgines i una enquadernació cosida amb tapes dures. Imprès a quatricomia sobre un estucat semimat de 150gr/m2 amb barnís de màquina. La portada amb stamping i plastificada amb polipropilè brillant.

IMATGES ÚNIQUES
L'exposició volem que sigui oberta i accessible a tothom. L'excel·lència i la dilatada experiència de la fotògrafa Kris Ubach (http://krisubach.com) fa que poguem estar convençuts que el resultat final serà de gran interès tant per als avesats als castells i com pels que no ho són.

CALENDARI
Els Capgrossos i la Kris arribarem a Bombai el 14 d'agost i aterrarem a Barcelona el dia 20. US convidem a seguir l'actualitat del viatge al blog oficial del viatge.

L'exposició es durà a terme en època no castellera (mitjans de novembre, desembre, gener, febrer, març) i els catàlegs es podran recollir o adquirir allà mateix.

EL FESTIVAL GOVINDA
El Festival Govinda és una festa tradicional hindú marcada pel calendari lunar, que se celebra entre finals d’agost i principis de setembre. Es commemora el naixement del déu Krishna i arreu de l’Índia se celebra de maneres diferents. Els govindes són les torres humanes que, de manera similar als castells, s’alcen a les places enmig de milers i milers d’espectadors.

Els govindes es reuneixen per equips i, cada grup –Govinda Pathaks en diuen-, ha de fer una piràmide prou alta com per arribar a trencar una olla alçada a varis metres d’altura plena de llet i espècies, el que ells anomenen “handi”. El trencament d’aquesta olla i el vessament del líquid sobre tota la torre simbolitza l’èxit col·lectiu, la superació i unió de tots.

Només a la ciutat de Bombai s’hi apleguen 700 Govinda Pathaks competint per prop de 4.000 handis. Fet que crida molt l’atenció als polítics i les grans esferes, que ja el consideren com a l’esport local.

ENLLAÇOS D'INTERÈS
Blog de l'Índia
Web de Capgrossos
Twitter de Capgrossos
Facebook
E-mail de contacte

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

6 comentaris

Si ja ets mecenes, iniciar sessió per comentar.

 • Capgrossos de Mataró

  Capgrossos de Mataró
  Autor/a

  más de 5 años

  Les fotografies seran de la Kris Ubach http://krisubach.wix.com/krisubach i el catàleg el dissenyarà i maquetarà l'Axel Monforte www.grambarcelona.com

 • Magdalena Coll

  Magdalena Coll

  más de 5 años

  Qui serà l'autor de les fotografias? I del cataleg?
  Gràcies

 • Capgrossos de Mataró

  Capgrossos de Mataró
  Autor/a

  más de 5 años

  Sí, l'exposició es farà a Mataró. Espero no sigui un inconvenient logístic per tu… Sempre t'ho podem fer arribar contrarremborsament o intentar de trobar una altra manera.

  :))

 • Inés

  Inés

  más de 5 años

  I recollir vol dir a Mataró?

 • Capgrossos de Mataró

  Capgrossos de Mataró
  Autor/a

  más de 5 años

  Hola! La nostra idea es entregar-ho a la inauguració exclusiva per a mecenes. Serà un moment on poder-vos donar les gràcies personalment i volem que sigui un esdeveniment molt "vostre"… sense mecenes no hi ha projecte.

  Gràcies pel teu interès.

 • Inés

  Inés

  más de 5 años

  Si trio una opció de rebre el catàleg i una fotografia, l'enviaran a casa o ho haig de recollir i on?

5€
22 mecenes

Aparèixer als crèdits del catàleg com a mecenes

10€
11 mecenes

Aparèixer als crèdits del catàleg com a mecenes + Accés al catàleg en format PDF

20€
14 mecenes

Aparèixer als crèdits del catàleg com a mecenes + Accés al catàleg en format PDF + Invitació per a 2 persones a la inauguració exlusiva per a mecenes

30€
66 mecenes

Aparèixer als crèdits del catàleg com a mecenes + Accés al catàleg en format PDF + Invitació per a 2 persones a la inauguració exlusiva per a mecenes + 1 Catàleg de l'exposició

50€
38 mecenes

Aparèixer als crèdits del catàleg com a mecenes + Accés al catàleg en format PDF + Invitació per a 2 persones a la inauguració exlusiva per a mecenes + 1 Catàleg de l'exposició + 1 reproducció d'una de les fotografies

75€
7 mecenes

Aparèixer als crèdits del catàleg com a mecenes + Accés al catàleg en format PDF + Invitació per a 2 persones a la inauguració exlusiva per a mecenes + 1 Catàleg de l'exposició + 1 reproducció d'una de les fotografies + Accés a totes les fotogràfies del viatge (via flickr o semblant)

100€
7 mecenes

Aparèixer als crèdits del catàleg com a mecenes + Accés al catàleg en format PDF + Invitació per a 2 persones a la inauguració exlusiva per a mecenes + 1 Catàleg de l'exposició + 1 reproducció d'una de les fotografies + Accés a totes les fotogràfies del viatge (via flickr o semblant) + 1 reproducció de la foto que escullis del viatge, signada per la fotògrafa

200€
3 mecenes

Aparèixer a un faldó destacat al catàleg com a mecenes (empreses i particulars) + 3 Catàlegs de l'exposició

300€
0 mecenes

Aparèixer a 1/2 pàgina al catàleg com a mecenes (empreses i particulars) + 5 Catàlegs de l'exposició

500€
2 mecenes

Aparèixer a pàgina sencera al catàleg com a mecenes (empreses i particulars) + 10 Catàlegs de l'exposició

1.000€
0 mecenes

Aparèixer a un faldó destacat al catàleg com a mecenes + 10 Catàlegs de l'exposició + 1 Taller Casteller de 2 hores al nostre local (http://www.capgrossos.cat/enfaixat/122-taller-de-castells.html)

2.000€
0 mecenes

Aparèixer a pàgina sencera al catàleg com a mecenes + 10 Catàlegs de l'exposició + 1 Taller Casteller a qualsevol indret de Catalunya (http://www.capgrossos.cat/enfaixat/122-taller-de-castells.html)

4.000€
0 mecenes

Aparèixer a pàgina sencera al catàleg com a mecenes + 10 Catàlegs de l'exposició + 1 Actuació castellera a qualsevol demarcació de Barcelona

6.000€
0 mecenes

Aparèixer a pàgina sencera al catàleg com a mecenes + 10 Catàlegs de l'exposició + 1 Pack viatge a l'Índia (vàlid per a una persona) acompanyant-nos al festival

Les cookies ens ajuden a oferir els nostres serveis. Al continuar navegant n'acceptes el seu ús.