❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Barcelonnabis, el documental.

Barcelonnabis és un documental d'investigació que explora el consum del cànnabis a Espanya, centrant-se principalment a Barcelona. Partint de l'existència de nombroses associacions cannàbiques. Barcelona és una pionera d'aquest model de consum i distribució del cànnabis.

Barcelonnabis Documental

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
16
Aportacions
3.465€
De 3.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano i English

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

QUÈ ÉS BARCELONNABIS?

Un documental d'investigació que explora el consum de cànnabis a Espanya, centrant-se principalment a Barcelona. Partint de l'existència de les associacions cannàbiques com a possible alternativa a la prohibició.

Durant dos anys hem realitzat més d'un centenar d'entrevistes. Hem estat testimonis de diversos esdeveniments relacionats amb el món del cànnabis, duen a terme una gran investigació.

La bibliografia, el seguiment de l'actualitat i dels mitjans de comunicació, especialment les entrevistes són els elements que constitueixen la columna vertebral d'aquest projecte, encara en marxa.

ASSOCIACIONS CANNÀBIQUES O CLUBS DE CONSUM

Aquestes associacions es van expandir progressivament per tot Espanya. Barcelona ha estat pionera d'aquest model de consum i distribució del cannabis i els seus derivats. Segons els seus estatuts, l'objectiu comú dels clubs de consums cannàbics és proveir als seus membres de cànnabis cultivat en condicions sanes i controlades, oferint als associats una opció alternativa al mercat negre.

LES VEUS: A FAVOR, EN CONTRA I LA IMPARCIALITAT

Encara que són moltes i molt diverses, les associacions no són l'únic punt de vista que intentem mostrar en Barcelonnabis. L'opinió de metges, psiquiatres, centres de desintoxicació, i altres factors oposats al consum sistemàtic de la marihuana, també argumenten les seves postures. I és la nostra intenció investigar quina és l'opinió de les principals forces polítiques pel que fa a aquesta situació, així com indagar en l'impacte econòmic d'aquest model.

BARCELONNABIS

En definitiva, busca endinsar-se en la realitat dels clubs cannàbics, sense encoratjar ni glorificar el consum de drogues, però defensant la llibertat d'elecció de les persones (gent diversa i "normal") que fa ús d'aquesta pràctica, tant de manera lúdica com medicinalment.

NOSALTRES, EN PLURAL

Som un petit equip de professionals joves i independents, artistes inquiets i actius, amb àmplia experiència en el sector audiovisual. Hem realitzats documentals, videoclips, curtmetratges de ficció curtmetratges documental, obtenint diverses nominacions i premis en diferents festivals a nivell internacional.

Ens vem reunir, fa gairebé tres anys, per dur a terme aquest projecte de llargmetratge documental, i no hem parat de treballar des de llavors.

Pots conèixer més de l'equip aquí

PER QUÈ ÉS TANT IMPORTANT LA TEVA CONTRIBUCIÓ?

Hem insistit a realitzar aquest projecte de manera independent. Renunciant a les facilitats per mantenir l'autonomia del nostre treball. No ens feia gràcia respondre a cap interès extern. Per aquest motiu, fins ara, hem utilitzat els nostres escassos recursos per afrontar la producció. Però encara queda per molt per fer. Estem ja en la fase de postproducció, i els fons recaptats seran destinats a la posterior distribució del documental perquè pugui fer recorregut en festivals internacionals i el més important, pugui ser vist pel públic, que depèn, en gran mesura, l'èxit de aquesta campanya.

L'IMPACTE

Molts altres materials audiovisuals han estat basats sobre el tema del cultiu i consum del cànnabis. Alguns, han aprofundit en la història d'aquesta planta, i en els interessos polítics i econòmics que han marcat la "legalitat" del cànnabis al llarg de la nostra història recent. Amb aquest documental, pretenem mostrar un model mitjançant el qual (actualment, en el context de Barcelona, i Espanya) les persones que trien consumir cànnabis, ja sigui de manera medicinal o lúdica, s'estan associant, compartint cultiu, seu, i fent-se de una veu col · lectiva en la lluita per la regularització de la planta. Al cap i a la fi (i com coincideixen molts dels nostres entrevistats) es tracta, sobretot, de llibertat: individual, com a ésser social, i sobretot com a ésser humà.

LES RECOMPESES!

Tenim diferents recompenses per la teva contribució, des de la descàrrega de la banda sonora del Film, creada per l'artista Kumar Sublevao-Beat, i per descomptat que apareguis a la nostra web en els agraïments, o com a productor, i en els crèdits de la pel.lícula. També tenim llibres, samarretes de diversos tipus, el DVD del documental amb continguts extres molt interessants, entrades per a museu, productes diversos i algunes altres sorpreses!

Si ets una empresa i t'interessa donar suport a aquest projecte, i no s'ajusten les recompenses que hem descrit, per favor, posa't en contacte amb nosaltres i segur arribarem a un acord.

[email protected]

Altres maneres d'ajudar!

Si no pots col.laborar econòmicament, encara hi ha moltíssim que pots fer per donar suport a aquest documental.

Comparteix, comenta, publica sobre Barcelonnabis, envia la informació a amics o coneguts que creus que poden estar interessats en el projecte!

www.barcelonnabis.com
@Barcelonnabis

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

6 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Andres

    Andres

    más de 10 años

    Como haces para fumar marihuana y ser tan flaco??? Yo despues de fumar me da mucho hambre y no puedo parar de comer cosas dulces..

  • VenezolanoGreen

    VenezolanoGreen

    más de 10 años

    Hola les deseo mucha suerte, soy un comerciante de parafernalia para fumador en Venezuela y por Vaporizadores y Grinders me han condenado a prisión y mantienen mi empresa en averiguaciones, quisiera dar a conocer mi historia y no se por cual medio.

  • Barcelonnabis Documental

    Barcelonnabis Documental
    Autor/a

    más de 10 años

    Hola Ruth,

    Algunos personas que padecen de Fibromialgia están usando Cannabis con buenos resultados, Aun no se hace una investigación mas completa. si ves en nuestro teaser del documental Barcelonnabis, se menciona su uso.

    Saludos, y muchas gracias!

  • Ruth Noemi Mendez Martin

    Ruth Noemi Mendez Martin

    más de 10 años

    Hola mi enhorabuena y desearles el mayor de los exitos en vuestro prollecto.Mi nombre Es Ruth tengo 41 años y vivo en Tenerife,padezco de Fibromialgia y Fátiga Crónica.Mi pregunta es,saben si en estos casos el consumo es beneficioso en nosotr@s?Mxg

  • Barcelonnabis Documental

    Barcelonnabis Documental
    Autor/a

    más de 10 años

    :) :) :)

  • weedmaps

    weedmaps

    más de 10 años

    Love your project! Just sent you guys a donation. Hope it helps get funded!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies