Per poder interactuar i obtenir el millor funcionament possible del nostre lloc web,         et recomanem que actualitzis el teu navegador a una versió més recent o utilitzis un altre com Chrome o Firefox.

Descobreix els 10 Verkamis que van marcar el 2017!

Barcelonnabis, el documental.

Barcelonnabis és un documental d'investigació que explora el consum del cànnabis a Espanya, centrant-se principalment a Barcelona. Partint de l'existència de nombroses associacions cannàbiques. Barcelona és una pionera d'aquest model de consum i distribució del cànnabis.

Barcelonnabis Documental

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
16
Mecenes
3.465€
De 3.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano i English

QUÈ ÉS BARCELONNABIS?
Un documental d'investigació que explora el consum de cànnabis a Espanya, centrant-se principalment a Barcelona. Partint de l'existència de les associacions cannàbiques com a possible alternativa a la prohibició.

Durant dos anys hem realitzat més d'un centenar d'entrevistes. Hem estat testimonis de diversos esdeveniments relacionats amb el món del cànnabis, duen a terme una gran investigació.
La bibliografia, el seguiment de l'actualitat i dels mitjans de comunicació, especialment les entrevistes són els elements que constitueixen la columna vertebral d'aquest projecte, encara en marxa.

ASSOCIACIONS CANNÀBIQUES O CLUBS DE CONSUM
Aquestes associacions es van expandir progressivament per tot Espanya. Barcelona ha estat pionera d'aquest model de consum i distribució del cannabis i els seus derivats. Segons els seus estatuts, l'objectiu comú dels clubs de consums cannàbics és proveir als seus membres de cànnabis cultivat en condicions sanes i controlades, oferint als associats una opció alternativa al mercat negre.

LES VEUS: A FAVOR, EN CONTRA I LA IMPARCIALITAT
Encara que són moltes i molt diverses, les associacions no són l'únic punt de vista que intentem mostrar en Barcelonnabis. L'opinió de metges, psiquiatres, centres de desintoxicació, i altres factors oposats al consum sistemàtic de la marihuana, també argumenten les seves postures. I és la nostra intenció investigar quina és l'opinió de les principals forces polítiques pel que fa a aquesta situació, així com indagar en l'impacte econòmic d'aquest model.

BARCELONNABIS
En definitiva, busca endinsar-se en la realitat dels clubs cannàbics, sense encoratjar ni glorificar el consum de drogues, però defensant la llibertat d'elecció de les persones (gent diversa i "normal") que fa ús d'aquesta pràctica, tant de manera lúdica com medicinalment.

NOSALTRES, EN PLURAL
Som un petit equip de professionals joves i independents, artistes inquiets i actius, amb àmplia experiència en el sector audiovisual. Hem realitzats documentals, videoclips, curtmetratges de ficció curtmetratges documental, obtenint diverses nominacions i premis en diferents festivals a nivell internacional.

Ens vem reunir, fa gairebé tres anys, per dur a terme aquest projecte de llargmetratge documental, i no hem parat de treballar des de llavors.
Pots conèixer més de l'equip aquí

PER QUÈ ÉS TANT IMPORTANT LA TEVA CONTRIBUCIÓ?
Hem insistit a realitzar aquest projecte de manera independent. Renunciant a les facilitats per mantenir l'autonomia del nostre treball. No ens feia gràcia respondre a cap interès extern. Per aquest motiu, fins ara, hem utilitzat els nostres escassos recursos per afrontar la producció. Però encara queda per molt per fer. Estem ja en la fase de postproducció, i els fons recaptats seran destinats a la posterior distribució del documental perquè pugui fer recorregut en festivals internacionals i el més important, pugui ser vist pel públic, que depèn, en gran mesura, l'èxit de aquesta campanya.

L'IMPACTE
Molts altres materials audiovisuals han estat basats sobre el tema del cultiu i consum del cànnabis. Alguns, han aprofundit en la història d'aquesta planta, i en els interessos polítics i econòmics que han marcat la "legalitat" del cànnabis al llarg de la nostra història recent. Amb aquest documental, pretenem mostrar un model mitjançant el qual (actualment, en el context de Barcelona, i Espanya) les persones que trien consumir cànnabis, ja sigui de manera medicinal o lúdica, s'estan associant, compartint cultiu, seu, i fent-se de una veu col · lectiva en la lluita per la regularització de la planta. Al cap i a la fi (i com coincideixen molts dels nostres entrevistats) es tracta, sobretot, de llibertat: individual, com a ésser social, i sobretot com a ésser humà.

LES RECOMPESES!
Tenim diferents recompenses per la teva contribució, des de la descàrrega de la banda sonora del Film, creada per l'artista Kumar Sublevao-Beat, i per descomptat que apareguis a la nostra web en els agraïments, o com a productor, i en els crèdits de la pel.lícula. També tenim llibres, samarretes de diversos tipus, el DVD del documental amb continguts extres molt interessants, entrades per a museu, productes diversos i algunes altres sorpreses!

Si ets una empresa i t'interessa donar suport a aquest projecte, i no s'ajusten les recompenses que hem descrit, per favor, posa't en contacte amb nosaltres i segur arribarem a un acord.
info@barcelonnabis.com

Altres maneres d'ajudar!
Si no pots col.laborar econòmicament, encara hi ha moltíssim que pots fer per donar suport a aquest documental.

Comparteix, comenta, publica sobre Barcelonnabis, envia la informació a amics o coneguts que creus que poden estar interessats en el projecte!

www.barcelonnabis.com
@Barcelonnabis

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

6 comentaris

Si ja ets mecenes, iniciar sessió per comentar.

 • Andres

  Andres

  más de 4 años

  Como haces para fumar marihuana y ser tan flaco??? Yo despues de fumar me da mucho hambre y no puedo parar de comer cosas dulces..

 • VenezolanoGreen

  VenezolanoGreen

  más de 4 años

  Hola les deseo mucha suerte, soy un comerciante de parafernalia para fumador en Venezuela y por Vaporizadores y Grinders me han condenado a prisión y mantienen mi empresa en averiguaciones, quisiera dar a conocer mi historia y no se por cual medio.

 • Barcelonnabis Documental

  Barcelonnabis Documental
  Autor/a

  más de 4 años

  Hola Ruth, Algunos personas que padecen de Fibromialgia están usando Cannabis con buenos resultados, Aun no se hace una investigación mas completa. si ves en nuestro teaser del documental Barcelonnabis, se menciona su uso. Saludos, y muchas gracias!

 • Ruth Noemi Mendez Martin

  Ruth Noemi Mendez Martin

  más de 4 años

  Hola mi enhorabuena y desearles el mayor de los exitos en vuestro prollecto.Mi nombre Es Ruth tengo 41 años y vivo en Tenerife,padezco de Fibromialgia y Fátiga Crónica.Mi pregunta es,saben si en estos casos el consumo es beneficioso en nosotr@s?Mxg

 • Barcelonnabis Documental

  Barcelonnabis Documental
  Autor/a

  más de 4 años

  :) :) :)

 • weedmaps

  weedmaps

  más de 4 años

  Love your project! Just sent you guys a donation. Hope it helps get funded!

10€
2 Mecenes

Formaràs part d'aquest projecte audiovisual independent + Descàrrega de la Banda Sonora Original (BSO) - un cop acabat el projecte-
+ Rebràs un mail d'agraïment + el teu nom en l'apartat d'agraïments de la nostra web ..

20€
5 Mecenes

A més d'aparèixer a la nostre web, t'enviarem un link on podràs descarregar la (BSO) del documental un cop estigui acabat + Entrada amb descompte a Hemp Museum a Barcelona + Descàrrega del Documental en HD.

25€
Queden 29 (de 30)

1 Pack de llavors (vàlid només a Espanya) +1 Showbox edició especial BARCELONNABIS, customitzat per Ziggi PAPERS + Descàrrega de BSO!

30€
1 Mecenes

A més d'aparèixer a la nostre web, t'enviarem un link on podràs descarregar la Banda Sonora Original (BSO) del documental un cop estigui acabat + Entrada amb un 50% de descompte a Hemp Museum a Barcelona + T'enviarem el DVD del documental.

40€
Queden 15 (de 15)

Entrades gratis a Hash Marihuana Cànem & Hemp Museum de Barcelona + link de descàrrega de "Barcelonnabis" en HD + Apareixeràs en els crèdits d'agraïments a la web, en la pel.lícula i tindràs la BSO.

50€
Queden 99 (de 100)

DVD amb continguts extres + Showbox edició especial BARCELONNABIS, customitzat per Ziggi PAPERS + adhesiu i pin del documental + El teu nom als crèdits de la peli i la web + Invitació a la pre-estrena amb còctel.

60€
Queden 7 (de 8)

DVD + Llibre
Pots escollir 1 llibre dels 8 títols que estan a l'apartat de recompenses + El DVD de Barcelonnabis + (2) Showbox BARCELONNABIS, customitzat per Ziggi PAPERS + adhesiu i pin + el teu nom en els agraïments a la peli i a la web.

75€
Queden 50 (de 50)

DVD Special edition + sorteig d'1 Subscripció x 1 any revista Cànem (veure en apartat recompenses) + (3) URS Showbox Barcelonnabis + samarreta Barcelonnabis + el teu nom en els crèdits de "Mecenes crowdfunding".

90€
Queden 18 (de 20)

2 DVD de "Barcelonnabis, el documental" + Samarreta de Barcelonnabis + (5) Showbox BARCELONNABIS, customitzat per Ziggi PAPERS + el teu nom en els crèdits de "Productors Crowdfunding" + Invitació a la pre-estrena amb còctel.

200€
Queden 10 (de 10)

2 invitacions a la pre-estrena amb còctel. + Pack de 10 DVD del film + Descàrrega de la Banda Sonora Original + (5) Samarretes "Barcelonnabis" + (5) URS Showbox BARCELONNABIS + El nostre pòster dedicat + El teu nom o logotip a l'apartat "Amb la col · laboració de..." a la peli i en la web!

400€
Queden 7 (de 7)

Ets Productor Associat Honorífic! +5 Invitacions a la pre-estrena amb còctel. + PACK BARCELONNABIS + El teu logo al nostre pòster final, samarreta, i a la portada dels nostres perfils a les xarxes socials.

1.000€
3 mecenes (esgotada)

Ets Productor Executiu Honorífic + 10 invitacions a la pre-estrena amb còctel. + PACK BARCELONNABIS + el teu logo en el crèdits inicials, al pòster final, la nostra web, la nostra samarreta i presència a les xarxes socials.

Les cookies ens ajuden a oferir els nostres serveis. Al continuar navegant n'acceptes el seu ús.