❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Casal La Cooperativa de Blanes, un nou espai per a tothom.

Des d'Es Viver hem estat compartint l’espai del local de La Cooperativa La Blandense amb d'altres entitats. Creiem que amb l’ajuda de tothom podem fer un pas més endavant: obrir el Casal La Cooperativa de Blanes.

Acció Cultural Es Viver

Un projecte de

Creat a

0
segons
166
Aportacions
10.840€
De 10.000€
Aporta al projecte

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Som Acció Cultural Es Viver, una entitat cultural de Blanes que promou les tradicions locals i dels PPCC, així com la defensa de la llengua, la cultura i la identitat nacional.

Des de fa una bona colla d’anys hem estat treballant diferents expressions de la cultura popular del nostre país i de la nostra vila, amb ple d’activitats als carrers de la nostra vila juntament amb d'altres entitats.

Des d' Es Viver hem estat compartint l’espai del local de La Cooperativa La Blandense amb d'altres entitats. Creiem que amb l’ajuda de tothom podem fer un pas més endavant: obrir el Casal La Cooperativa de Blanes.

Un espai que pretenem esdevingui un punt de trobada per les entitats i els veïns de blanes.

Un lloc on trobar-nos per fer reunions, organitzar xerrades i crear sinergies i projectes col·lectius, amb les entitats i tots els ciutadans que s’hi vulguin sumar.

Un espai on poder gaudir de les activitats de les entitats, musica en viu, exposicions , o simplement fer el toc i compartir espai amb d’altre gent i associacions.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Els diners que volem aconseguir a través del micromecenantge serviran per reformar l’espai del local de la cooperativa i convertir-lo en el Casal La Cooperativa de Blanes, obert a tothom.

Però tot això requereix una gran quantitat de reformes per tal d’adaptar l’espai de l’actual cooperativa al que volem que esdevingui el casal.

Un casal que pretenem disposi d’un servei de bar obert i de totes les facilitats i infraestructures necessàries per tal que les entitats i ciutadans que hi vulguin participar puguin dur a terme els seus projectes i activitats.

Ens cal rehabilitar l’espai interior, la instal·lació elèctrica, d’aigua, pintura, mobiliari, etc.

En total el projecte que pretenem iniciar, i pel qual demanarem aportacions econòmiques, contempla habilitar un espai de 50 m² de sala de reunions, 100 m² de sala d’actes al servei d’entitats i del públic en general i 50 m² més de zona de magatzem per entitats.

Sol·licitem 10.000€ per fer la fase inicial de les reformes i fer possible que el local s'obri al públic aquesta mateixa tardor. És la única font de finançament que de moment contemplem.

CALENDARI

Esperem obrir les portes del casal en els propers mesos i entregar les primeres recompenses tot punt el local estigui obert al públic.

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

2 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

 • Acció Cultural Es Viver

  Acció Cultural Es Viver
  Autor/a

  más de 10 años

  Hem superat els 10.000 € però hem de sumar més per compensar les comissions del Verkami i de l'entitat bancària

 • CONXITA BOLDÚ

  CONXITA BOLDÚ

  más de 10 años

  ESPERO DE TOT COR QUE ARRIBEM ALS 10.000€, VAIG LLEGIR QUE SI EN ELS 40 DIES NO S'ARRIBA A LA XIFRA, NO ES COBRARIEN ELS DINERS. ESPERO QUE ES BUSQUI UNA ALTERNATIVA PER LA GENT QUE HEM PARTICIPAT, PERQUE TOTS VOLEM AJUDAR A FER-HO POSSIBLE.

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies