Per poder interactuar i obtenir el millor funcionament possible del nostre lloc web,         et recomanem que actualitzis el teu navegador a una versió més recent o utilitzis un altre com Chrome o Firefox.

Descobreix els 10 Verkamis que van marcar el 2017!

Documental músiques del món "Persimpatia": Zoltán Lantos

Només hi ha quatre violinistes al món que toquen un violí amb cordes simpàtiques construït pel genial lutier català Ricard Margarit. Estem seguint la pista i hem trobat el primer, l’hongarès Zoltán Lantos. La seva música ens ha captivat i promet una gran història. Ajuda’ns a compartir-la.

Guillermo Asensio

Un projecte de

Creat a

0
segons
191
Mecenes
13.045€
De 12.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en English i Castellano

QUÉ ÉS "PERSIMPATIA: ZOLTÁN LANTOS?"
És el primer capítol d'un llargmetratge documental de músiques del món que té una història molt especial al darrere.

Només hi ha quatre violinistes al món que toquen un violí amb cordes simpàtiques construït pel genial lutier català Ricard Margarit. Estem seguint la pista i hem trobat el primer, l'hongarès Zoltán Lantos. La seva música ens ha captivat i promet una gran història. Ajuda'ns a compartir-la.

COM CONTRIBUEIX EL DOCUMENTAL A LA SOCIETAT?
En una societat cada vegada més homogènia, considerem important encoratjar el pensament lliure i les persones que s’atreveixen a ser diferents.

Ricard Margarit era un inconformista que va desafiar el sistema rígid de la música clàssica europea. El violinista Zoltán Lantos es va revelar contra la seva educació clàssica i va anar a buscar inspiraciració a l'India per crear el seu propi llenguatge musical.

PER QUÈ FER UNA APORTACIÓ?

 • Perquè d’aquesta manera estaràs contribuint a un projecte cultural independent, que no està compromès ni lligat de cap manera a exigències comercials o ideològiques externes.
 • Perquè estaràs contribuint al desenvolupament i la promoció del talent d’un grup de lutiers, músics i cineastes.
 • Perquè formaràs part d’un equip de persones que defensen la singularitat i la identitat cultural envers l’homogeneïtat.

COM ES FARÀ SERVIR LA MEVA APORTACIÓ?
Servirà per finançar la producció del documental. Tot i que el nostre equip és molt petit i hem reduït al mínim el pressupost, necessitem fons per cobrir les despeses del lloguer de material tècnic i els viatges a Budapest.

Producció a Hongria
Vols a Budapest (3 persones) > 1.000 €
Allotjament a Budapest (3 persones) una setmana > 900 €
Dietes i transports (3 persones) una setmana > 600 €
Lloguer de material tècnic una setmana > 3.000 €

Producció a Catalunya
Dietes i transports una setmana > 500 €
Lloguer de material tècnic una setmana > 3.000 €

Postproducció > 3.000 €
Honoraris equip humà > 0 €

Total > 12.000 €

CALENDARI
Producció documental > juliol 2013
Postproducció documental > agost 2013

Recompensa concert i samarretes > 3 juliol 2013
Recompensa documental, músiques i samarretes enviades per correu > 3 octubre 2013

RECOMPENSES

Concert
Zoltán Lantos ha volgut recolzar el projecte Persimpatia fent un concert especial a Barcelona, conjuntament amb Cordes del Món, l' orquestra dirigida per Ernesto Briceño. La nit del dia 3 de juliol començarà amb la projecció d’imatges en exclusiva del documental i seguirà amb una acurada sel.lecció de músiques del món.

Samarretes
Les nostres samarretes de color blau intens, personalitzades amb el logo Persimpatia, combinen bé amb tots els tons de pell i aprimen! Tenim varies talles i un model per a noies i un altre per a nois.

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

8 comentaris

Si ja ets mecenes, iniciar sessió per comentar.

 • http://www.realairjordansonline.com

  http://www.realairjordansonline.com

  casi 3 años

  Two days ago we contacted reported after Supreme x Air Jordan 5 "Camo" shelves can not be opened, could not help but appeals to the imagination ... but it seems not surprising feeling http://www.realairjordansonline.com http://www.realairjordansonline.com

 • Guillermo Asensio

  Guillermo Asensio
  Autor/a

  4 años

  hola, gràcies pel teu interés. El dia 17 varem enviar a tots els mecenes les dades del concert. Tota la informació sobre qualsevol aspecte del projecte està a www.persimpatia.com

  Dia i hora: Dimecres, 3 de juliol, 19h Lloc: Auditori Conservatori del Liceu (Nou de la Rambla, 88).

 • sarrianenc

  sarrianenc

  más de 5 años

  avui som a 27 de Juny, a menys de set dies teòrics del concert. Se sap ja la data definitiva , hora i lloc? Moltes gràcies i felicitats per haver aconseguit el finançament mínim!

 • Viktor Dobai

  Viktor Dobai

  más de 5 años

  Dear Crew.

  Im a young photographer/cinematographer originally from hungary. This summer i will be also living there. If it is needed i would be glad to help in your documentary production. I have my own dslr gear, and it would be an honor to join..

 • Guillermo Asensio

  Guillermo Asensio
  Autor/a

  más de 5 años

  Et donarem les entrades el mateix dia del concert. Només caldrà que ens diguis el nom d'usuari que vas fer servir per fer la teva aportació. Abans del 3 d'octubre t'enviarem un e-mail per descarregar el documental.

 • sarrianenc

  sarrianenc

  más de 5 años

  he aportat 45€ , com i quan rebo el pack de regal .? ( entrades , etc)

 • Guillermo Asensio

  Guillermo Asensio
  Autor/a

  más de 5 años

  Confirmarem el lloc i l'hora del concert durant la setmana vinent.

 • Margarita

  Margarita

  más de 5 años

  A on es farà el concert? A quina hora? Moltes gràcies

#05 / Aportacions i entrades concert post-Verkami

[CATALÀ]

La nostra campanya de Verkami ha acabat amb èxit, però encara ens queda un llarg camí per recórrer per a que el projecte complet Persimpatia es faci realitat.

Podràs seguir l'evolució del projecte i tots els detalls a www.persimpatia.com). Si vols fer una aportació, envia'ns un correu a info@persimpatia.com i et direm com procedir.

El concert del 3 de juliol promet ser una experiència inoblidable. Ja no pots adquirir entrades per a aquest esdeveniment a través de Verkami, però pots reservar-les enviant un missatge a info@persimpatia.com, indicant el teu nom, cognoms i número d'entrades.

Les entrades tenen un preu de 25 € i s'abonaran en efectiu a l'entrar al concert (no acceptem targeta de crèdit). Si us plau, acudir puntualment a les 19:00 h perquè l'acte pugui començar a l'hora programada. Recordeu que el concert es durà a terme a l’Auditori del Conservatori del Liceu (carrer Nou de la Rambla 88).

[ESPAÑOL]
Aportaciones y entradas concierto post-Verkami
seguir llegint

#04 / Vols veure un assaig del concert?

[CATALÀ]

Ja han començat els assajos del gran concert que tindrà lloc a Barcelona el proper 3 de juliol. Com veureu en el vídeo, els músics de l’orquestra Cordes del Món estan molt motivats i amb moltes ganes de compartir escenari amb un violinista tan singular com Zoltán Lantos.

A part dels impressionants solos de violí de Zoltán, els assistents al concert tindran la possibilitat d’escoltar una acurada selecció de músiques del món a càrrec d’Ernesto Briceño i els més de 16 músics que integren la seva orquestra.

Ens veiem al concert!

[ESPAÑOL]
¿Quieres ver un ensayo del concierto?

Ya han empezado los ensayos del gran concierto que tendrá lugar en Barcelona el próximo 3 de julio. Como veréis en el video, los músicos de la orquesta Cordes del Món están muy motivados y con muchas ganas de compartir escenario con un violinista tan singular como Zoltán Lantos.

seguir llegint

#03 / Aconseguida més de la meitat del finançament

[CATALÀ]
A la segona setmana de campanya hem superat el 50% del nostre objectiu econòmic. Moltes gràcies a tots per les aportacions realitzades i pel gran esforç de difusió. Entre tots hem aconseguit consolidar aquest gran projecte i ara només ens falta donar el darrer impuls per fer-ho realitat.

En aquest post, ens agradaria agrair a la família Margarit, i molt especialment als fills del Ricard, la seva col·laboració i el suport al nostre projecte. Us deixem amb un magnífic retrat, que sens dubte, reflecteix el caràcter i la personalitat del mestre.

[ESPAÑOL]
Conseguida más de la mitad de la financiación

En la segunda semana de campaña hemos superado el 50% de nuestro objetivo económico. Muchas gracias a todos por las aportaciones realizadas y por el gran esfuerzo de difusión. Entre todos hemos conseguido consolidar este gran proyecto y ahora sólo nos falta dar el último impulso para hacerlo realidad. Os invitamos a seguir corriendo la voz.

seguir llegint

#02 / Miqui Puig entrevista al nostre equip

[CATALÀ]
El polifacètic Miqui Puig va entrevistar a Ernesto Briceño i Guillermo Asensio al seu programa Can Tuyus de Ràdio Granollers. En el clip de video podeu veure l’entrevista completa (17 min), que s’ha emès en directe avui dilluns 3 de juny a les 00.15 h.

[ESPAÑOL]
Miqui Puig entrevista a nuestro equipo

El polifacético Miqui Puig entrevistó a Ernesto Briceño y Guillermo Asensio en su programa Can Tuyus de Radio Granollers. En el clip de video podéis ver la entrevista completa (17 min), que se ha emitido en directo hoy lunes 3 de junio a las 00.15.

#01 / Aconseguida la tercera part del finançament.


[CATALÀ]
Aconseguida la tercera part del finançament.
Ens alegra molt informar-vos que en tan sols una setmana hem aconseguit una tercera part del nostre objectiu de finançament. Moltíssimes gràcies a tots per les vostres aportacions!

Hem començat amb molt bon peu però encara ens queda camí per recórrer. Per això us demanem que continueu animant els vostres amics a participar en aquest emocionant projecte, enviant e-mails, a través de Facebook, Twitter, WhatsApp, etc.

Ja heu revisat el playlist que tenim a la web www.persimpatia.com? Escolteu la magnífica pista "Circle" de Zoltán Lantos. Aquest tema va tenir com a inspiració l'inèdit disc Nadir, l'únic projecte musical que va produir Ricard Margarit, en què van participar també el percussionista Xavi Turull i el guitarrista Georgy Olshanetsk.

[ENGLISH]
A third of our target raised in 7 days
seguir llegint

15€
33 mecenes

BASIC DOC
1 descàrrega video alta definició “Persimpatia: Zoltán Lantos”.

20€
48 mecenes

BASIC CONCERT
1 entrada concert Zoltán Lantos i Cordes del Món.

30€
13 mecenes

COMBO SINGLE
1 entrada concert + 1 descàrrega documental.

45€
34 mecenes

COMBO TWIN
2 entrades concert + 1 descàrrega documental.

50€
25 mecenes

HOME SUPPORTER
1 samarreta (enviament per correu) + 1 descàrrega mp3 gravació inèdita Zoltán Lantos + 1 descàrrega mp3 gravació inèdita Cordes del Món + 1 descàrrega documental.

90€
8 mecenes

FAN PACK
2 entrades concert + 2 samarretes (lliurament en el concert) + 1 descàrrega documental + 1 mp3 Zoltán Lantos + 1 mp3 Cordes del Món + 1 descàrrega imatge digital dedicada per Zoltán Lantos.

100€
14 mecenes

PARTY AT HOME
2 samarretes (enviament per correu) + 1 descàrrega documental + 1 mp3 Cordes del Món + 1 mp3 Zoltán Lantos + 1 imatge digital dedicada.

300€
11 mecenes

FULLY COMMITTED
El teu nom als crèdits del documental + 4 entrades concert + 1 ampolla de cava i canapés post concert (àrea reservada) + 2 samarretes (lliurament en el concert) + 1 descàrrega documental + 1 mp3 Cordes del Món + 1 mp3 Zoltán Lantos + 1 imatge digital dedicada.

600€
5 mecenes

PARTNER
1 sopar per a 2 persones amb Zoltán Lantos i els productors del documental +1 nom en els crèdits + 4 entrades concert + 1 ampolla de cava i canapés post concert (àrea reservada) + 2 samarretes (lliurament en el concert) + 1 descàrrega documental + 1 mp3 Cordes del Món + 1 mp3 Zoltán Lantos + 1 imatge digital dedicada

Les cookies ens ajuden a oferir els nostres serveis. Al continuar navegant n'acceptes el seu ús.