❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Trobades en una cadira

Producció i exposició del projecte de retrats fotogràfics "Trobades en una cadira". Aquest és un projecte de retrats fotogràfics a gent del món de la cultura que els fotògrafs Marta Fàbregas i Marc Vidal fa anys que realitzem. Edició d'un catàleg de petit format de l'exposició.

0
segons
16
Aportacions
710€
De 2.200€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

QUÈ VOLEM FER

Realització de les còpies fotogràfiques i producció de l'exposició del projecte de retrats fotogràfics "Trobades en una cadira".

També volem editar un catàleg de petit format.

El catàleg és en format 15X15 cm, en blanc i negre i de 32 pàgines.

En aquest projecte, que fa anys que realitzem, ha contat amb la participació de gent de la categoria de Ferran Adrià, Josep Maria Pou, Javier Gurruchaga, Ariadna Gil, Mercè Sampietro, Juan Echanove, Imanol Arias, Albert Pla, Emma Vilarassau, Rosa Novell, Oriol Bohigas, Julieta Serrano, Dolo Bertran, Pepe Rubianes, Joel Joan, Nora Navas, Julio Manrique, Silvia Perez-Cruz, Aina Clotet... entre d'altres.

PER A QUÈ NECESSITEM ELS DINERS

Els diners obtinguts per aquest projecte aniran destinats a la realització de les còpies fotogràfiques d'aquest projecte i a l'edició d'un catàleg de petit format de l'exposició. Si es recaptessin més diners dels solicitats anirien a despeses de producció i a la realització de més còpies fotogràfiques.

CALENDARI

La producció de les imatges en laboratori està prevista pel juliol del 2013 i l'edició del catàleg pel setembre del 2013.

Les recompenses es podran entregar el setembre del 2013.

L'exposició del projecte està prevista per finals de setembre del 2013.

LINKS: Us adjuntem alguns links que fan referència a aquest projecte.

El projecte explicat a la nostra web

Link al catàleg de l'anterior exposició, en format pdf

Links a diferents articles de premsa:
La Vanguardia, Barcelona Photobloggers, Grup Focus, Galeria Hartmann

Moltes gràcies pel vostre suport i interès!

Marta Fàbregas i Marc Vidal

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

0 comentaris

Si ja ets mecenes, iniciar sessió per comentar.

#01 / Entitat cultural

TEXT CATALÀ:

Apreciats amics,

Estem en negociacions amb una important entitat cultural de la ciutat de Barcelona per presentar tot el projecte sencer.

Encara no tenim res signat però la idea seria exposar tot el projecte i lligar l'exposició amb un acte d'afirmació de la cultura. Es preten que aquest acte sigui de caracter positiu, donant valor a la importancia que té la cultura per la nostra societat.

L'exposició estaria oberta d'octubre del 2013 al juliol del 2014.

Tenim prevista la propera reunió per parlar d'aquesta exposició a finals de mes.

Si aquesta exposició no tirés endevant, igualment fariem l'exposició proposada en el micromecenatge proposat.

moltes gràcies per la vostra aportació!

Marta Fàbregas i Marc Vidal

TEXTO CASTELLANO:

Apreciados amigos,

Estamos en negociaciones con una importante entidad cultural de la ciudad de Barcelona para presentar todo el proyecto entero.

seguir llegint

Utilitzem cookies pròpies per poder oferir el nostre servei i de tercers per finalitats analítiques i mostrar-te publicitat personalitzada a partir dels teus hàbits de navegació. Accepta totes les cookies punxant “Acceptar” o més informació i configura les teves preferències aquí.