Per poder interactuar i obtenir el millor funcionament possible del nostre lloc web,         et recomanem que actualitzis el teu navegador a una versió més recent o utilitzis un altre com Chrome o Firefox.

Estrenem nova web !

INV3RS festival

Festival de Poesia, Música i Fotografia. INV3RS és el Festival on la poesia, la música, la fotografia i la gastronomia es donen l´oportunitat de fondre´s en una sola idea. És poesia, però no sols escrita, recitada, o cantada, o fotografiada, o assaborida, o tot això junt. És INV3RS.

0
segons
9
Mecenes
135€
De 3.500€
Aporta al projecte

Al llarg d´una jornada inoblidable, la poesia anirà prenent tantes formes diferents que passarem de la poesia visual, a la recitada, o a la poesia cantada, i fins i tot, assaborida. Què? Feu INV3RS?

Si encara teniu dubtes sobre aquest event sense precedents, podeu veure la Programació de l´INV3RS de 2013 a continuació. Completa i complida. Podríem fer més actes, però no podríem anar a tots!

Així que, estimats Inversos, el festival serà el dissabte 8 de Juny i tindrem els següents actes:

IMATGINA
De primer vos proposem una matinal fotogràfica a la recerca del poema visual pels carrers de Carcaixent per començar a multiculturalitzar-vos. Llum, colors, degradacions, ombres, formes. Si una imatge són mil paraules, IMATGINA un poema. Amb Ricardo Carrillo com a mestre de cerimònies

Lloc: Plaça del Mercat
Horari: 10h
Materials: Càmera i ulls amb ganes

PREMIS DE POESIA RECITADA INV3RS
De segon tindrem Poesia sobre l´escenari, els rapsodes davant el públic, del full i els ulls als oïts, a les sensacions del directe, tal i com es feia a la Grècia antiga. El ritme, la llum del dia, la cadència, el color i la calidesa de les paraules, a concurs. Sense limitacions de llengua, edat, sexe ni tipus de hipoteca. Vos deixem les bases per si, a més d´asistir a l´acte, s´atreviu a recitar, agossarats. Amb l´acompanyament poètic de El club de los feos.

Bases del Festival
Lloc: Auditori de les Dominiques
Horari: 11h
Materials: Ganes de poesia

EL CERCAVERSOS
El tercer acte serà el Cercaversos, una cercavila amb parades en 5 locals de tapes del casc antic de la ciutat on degustarem 5 tapes amb nom de poeta i 5 copes i on assistirem, acompanyats de la colla de dolçainers i tabaleters La Murga de les Barraques, al recital a dues veus de 10 poetes de reconegut prestigi com: Manel Alonso, Xelo Llopis, Miquel Català, Josep Antoni Fluixà, Rosa Roig, Enric Sanç, Alba Àlvarez, Pep Alfonso, Josep Manel Vidal i Salvador Lauder.

Lloc: Itinerant.
Ruta: Carpe Diem, Cafè del Temps, el Musical, Cafè de la Plaça, Dau al 7.
Horari: 18:30h
Materials: el tíquet del Festival i ganes de ruta poètico-gastronòmica

SOPAR D'ENTREVERSOS
Encara amb ganes de poesia? Cap problema, ens en anem de sopar, de llibre i de concert. Si voleu, clar. Nosaltres ho tenim clar. Anem al sopar i als concerts. Que com funciona? Tindrem, per als assitents, un bon sopar de la terra, un llibre a triar signat d´un dels poetes que hi participen al Cercaversos i el Concert INV3RS amb:

TASHKENTI, TARDOR, MARINA, BARBARITATS i BLUESFUCKERS.

Algú dona més? Potser, però no el coneguem.

Lloc: Arabista Ribera
Horari: 22:30
Materials: Entrada del Festival i ganes de festa

Encara en voleu més? Veniu, mireu, gaudiu i després, ens feu més propostes.

A QUÈ DESTINAREM ELS DINERS

A que tot aquest projecte passe de la virtualitat a la realitat del 8 de juny, o més clarament a pagar als grups, als tècnics de llum i so, als locals, als editors, als restauradors, o més clarament, als que fan, dia a dia, una miqueta de cultura, als altres inversos.

CALENDARI

El projecte està en marxa i tindrà lloc el 8 de Juny a Carcaixent.

Les recompenses les podem fer arribar per correu (les entrades, samarretes, llibres i/o els abonaments) o entregar-les el mateix dia als Premis de Poesia Recitada. També disposarem de punts d´entrega alternatius (al Centre d´Informació Juvenil de Carcaixent i als 5 locals del Cercaversos: Dau al 7; Cafè de la Plaça; Bar Restaurant el Musical; Cafè del Temps; Carpe Diem )

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

0 comentaris

Si ja ets mecenes, iniciar sessió per comentar.

#01 / Comencem!!

Un dia o un altre havíem d´engegar la maquinària de l´INV3RS, i ha estat avui, 12 d´abril, un bon dia per fer de tot.

Un dia invers...

9€
0 Mecenes

Entrada als CONCERTS INV3RSOS amb Tashkenti Tardor, Marina, Bluesfuckers i Barbaritats

10€
4 Mecenes

Tícket del CERCAVERSOS: 5 copes + 5 consumicions + 5 minirecitals poètics. Ruta gastroliterària acompanyats de Dolçaines i tabalets
per 5 locals de la ciutat.

15€
1 Mecenes

SOPAR ENTREV3RSOS
Sopar de la Terra + 1 Llibre (a triar) d´un dels poetes del Festival + Concerts Inv3rsos amb Tashkenti, Tardor, Marina, Bluesfuckers i Barbaritats.

20€
Queden 146 (de 150)

BONINV3RS
Abonament complet del Festival, amb entrada a tots els actes. Imatgina + Cercaversos + Sopar d´Entreversos

30€
0 Mecenes

Samarreta INV3RSA + Sopar ENTREV3RSOS

60€
0 Mecenes

10 llibres signats, amb dedicatòria personalitzada, de cadascun dels poetes del CERCAV3RSOS. Un llibre per poeta.

75€
0 Mecenes

Samarreta INV3RSA + 10 llibres de poesia. Signats i dedicats de cadascun dels poetes del CERCAV3RSOS

100€
0 Mecenes

10 llibres dels poetes del Cercaversos, signats i dedicats, 1 samarreta del Festival + Tícket Cercaversos + Sopar Entreversos

Les cookies ens ajuden a oferir els nostres serveis. Al continuar navegant n'acceptes el seu ús.