❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Participa en 'Patraix', el nou disc de Tardor

‘Patraix’ és un barri de la ciutat de València. També és el títol del nostre proper disc, produït per Ricky Falkner. És un full en blanc on escriure la nostra pròpia història. Un espai per redescobrir-nos, per créixer. Si vols formar part del projecte més ambiciós que hem fet mai, continua llegint.

Tardor

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
224
Aportacions
5.474€
De 5.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

EL BARRI ES CONVERTEIX EN DISC

Tres anys després del llançament de ‘Una ciutat invisible’, tornem per presentar-vos el nostre nou disc. Han sigut molts mesos de treball, d’evolució, de creixement. Un procés que hem gaudit intensament, que hem cuinat a foc lent al nostre local d’assaig i que ara, per fi, podem mostrar-vos amb tot detall. Onze noves cançons que voran la llum pròximament i que il·lustraran el nou rumb del grup, tant a nivell sonor com narratiu. Un gir que entenem com un pas cap a la maduresa, com a músics però també com a persones. Una nova direcció que ens ha portat fins a ‘Patraix’. Si vols participar de primera mà en el procés de creació i formar part de la història de Tardor, continua llegint.

Patraix és un barri emblemàtic de la ciutat de València. Un lloc que malgrat la seua ubicació cèntrica conserva el ritme de vida pausat i agradable, més propi de nuclis urbans de menors dimensions, que altres districtes no han pogut mantenir. Un lloc on el temps avança a una altra velocitat, on la gent sembla tindre un vincle fort amb els seus carrers i espais, unes arrels profundes. És en este indret especial on ubiquem l’escenari del nostre tercer disc: com un descobriment, com una revelació, el barri ens mostra el camí que volem per a les nostres vides.

Patraix és tornar a casa i redescobrir la ciutat pròpia. És sorprendre’s en conéixer un espai que havia sigut invisible, malgrat tindre'l davant dels nassos, i aprendre que un instant feliç pot amagar-se en girar la cantonada. Patraix és xafar el terra, trobar els significats més profunds en les coses més properes. Patraix és l’amor, un homenatge a València. Saber que estàs on vols estar.

Patraix és un full blanc on començar a escriure la nostra pròpia història.

UN GRAN EQUIP DE PROFESSIONALS

Per donar vida a un disc tan especial com el que estem preparant, hem volgut compondre un equip de luxe format per tres professionals de primer nivell. En primer lloc, la producció de ‘Patraix’ correrà a càrrec, ni més ni menys, que de Ricky Falkner. Es tracta d’un dels productors més prestigiosos de l’estat, que ha treballat amb grups com Love of lesbian, Lori Meyers, Miss Cafeina, Iván Ferreiro, Zahara o Modelo de respuesta polar, entre d’altres. El disc serà enregistrat als estudis Little Canyon de Luis Martínez (Senior i el Cor Brutal, Geografies), qui farà d’enginyer de so durant tot el procés de gravació. Per últim, l’imprescindible Pau Paredes, productor dels nostres dos anteriors discs, serà l’encarregat de mesclar les cançons que formaran part del nostre tercer treball d’estudi.

Volem que el disc siga valuós també com a objecte. Per això hem decidit apostar per un disseny molt cuidat, senzill i conceptual. Antonio Mateo, dissenyador entre altres projectes de la revista Ferida (guanyadora del premi d’or ADCV 2017 en la categoria de publicacions periòdiques), i la dissenyadora Ariadna Rodríguez Masià seran els encarregats de donar forma visual a ‘Patraix’, amb la inestimable ajuda de les fotografies de dp Chaigneau, unes imatges sense artificis però amb molta sensibilitat. Ells dos seran els encarregats de dotar el disc d’una identitat visual pròpia, vinculada a les cançons.

El posicionament, promoció i management de Tardor en esta nova etapa serà tasca dels companys de Goodfarmers. La jove empresa, capitanejada per Miguel Sanz i Jorge Àlvarez, professionals amb una extensa trajectòria en l’àmbit musical, ha apostat de manera decidida per ‘Patraix’, i amb el seu ‘growing music’ ens ajudaran a seguir creixent com a grup. Tancaran l’equip de ‘Patraix’ la productora Blat, en l’apartat audiovisual, i el periodista Álex Zahinos, en qüestions de premsa.

NOVETATS IMPORTANTS

Per fi podem revelar una de les novetats que hem mantingut en secret durant els últims mesos. Amb el llançament de ‘Patraix’, la família de Tardor creix en el sentit més estricte de la paraula. Durant el procés de composició, ens vam adonar que les necessitats instrumentals de les noves cançons eren superiors a les dels anteriors treballs. Vam decidir incorporar un nou membre que aportara el seu talent a la formació i vam tindre la sort de convéncer per formar part del projecte un músic a qui admirem i a qui considerem una sort incorporar a les nostres files. A banda d’una persona amb una sensibilitat molt especial, és el líder i compositor de Novembre Elèctric. Ell és Yeray Calvo, i els seus teclats, les seues guitarres i els seus cors ja formen part de Tardor.

També teníem moltes ganes d’anunciar-vos el naixement de ‘Primavera d’hivern’, el nostre propi segell. Serà baix la seua marca que editarem ‘Patraix’, per iniciar una nova aventura discogràfica en la qual els propis membres del grup serem els encarregats de la gestió del nostre àlbum. Es tracta d’un pas que feia temps que teníem en ment i que ens animem a fer carregats d’il·lusió i confiança.

EL PROJECTE MÉS GRAN DE TARDOR

‘Patraix’ és el projecte més ambiciós que mai hem dut a terme. Per això, el pressupost d’este disc és considerablement major al dels nostres anteriors treballs. Una bona part del LP serà finançada per nosaltres, però necessitem la vostra ajuda per poder arribar a cobrir totes les despeses que un treball d’estes dimensions implica. El pressupost desglossat aproximat del disc és el següent:

  • Producció, gravació, mescla i màster: 9.000€
  • Còpies i distribució: 3.000€
  • Disseny i fotografia: 2.000€
  • Videoclip: 2.000€
  • Marxandatge: 1.000€
  • Promoció: 2.000€

LES RECOMPENSES

Hem preparat un bon grapat de recompenses diverses perquè pugueu elegir la que més s’ajuste a vosaltres. Totes elles inclouen l’enviament a les vostres cases, en cas que no pugueu recollir-les en alguna de les presentacions.

  • Descàrrega anticipada: si participes com a mecenes al projecte de ‘Patraix’, seràs el primer en escoltar el disc complet. La primera setmana de setembre, rebràs un enllaç per poder gaudir en primícia de les noves cançons, dos setmanes abans de la seua publicació.

  • Disc: còpia de ‘Patraix’ en format digipack, amb un llibret de 24 pàgines a tot color, signat pels membres del grup.

  • Vinil: còpia numerada en vinil de l’edició limitada de 300 unitats de ‘Patraix’, amb un disseny diferenciat, signat pels membres del grup.

  • Bossa de tela: tote bag exclusiva amb el disseny i concepte del disc.

  • Samarreta ‘Vull que comprem una casa’: samarreta exclusiva amb un dels missatges essencials de ‘Patraix’. ‘Vull que comprem una casa’ és una consigna, un cant contra la provisionalitat, un crit de rebel·lia. No es tracta d’una proclama urbanística, sinó de l’expressió de la necessitat compartida d’arrelar al lloc on has decidit viure. Disponible en talles S, M, L, XL i XXL.

  • Fotografia impresa (A4): una de les fotografies fetes per dp Chaigneau, impresa en paper baritat tamany A4 a l’estudi Paco Mora de València. Edició enmarcada i limitada a 20 unitats, signada pel fotògraf, a elegir entre diferents opcions.

  • Discografia: tots els nostres treballs discogràfics en una sola recompensa. ‘Revolució de l’estat latent’, ‘Una ciutat invisible’, ‘L’eufòria’ i ‘Patraix’ dins d’una bossa de tela exclusiva.

  • Presentació exclusiva: diumenge 17 de setembre, a les 12:00 hores del migdia, farem un concert acústic secret i exclusiu per als mecenes que adquiriu esta recompensa. Serà la primera vegada que tocarem les cançons en directe i només aquells que compreu l’entrada a través del Verkami hi podreu accedir. A banda d’interpretar les cançons, explicarem els detalls de cada peça en un acte proper i íntim. A més, en acabar l’actuació, hi haurà una picadeta perquè puguem arrodonir el matí i comentar les impressions del nou disc amb tots i totes vosaltres. Rebreu una invitació personalitzada al vostre domicili en la qual se vos especificarà el lloc de l’esdeveniment, a un espai cèntric de la ciutat de València. La manera més especial de celebrar junts el llançament del nostre disc més personal.

EL CALENDARI

Hem estat molt de temps treballant la planificació de tot el procés de llançament del disc, des de la gravació fins a la presentació, perquè els plaços siguen el més precisos possible i perquè estigueu al corrent de cada pas que fem. De fet, esta campanya de micromecenatge acabarà dos dies després que finalitzem la gravació del disc, perquè pugueu conéixer de primera mà i en directe com avança el procés de creació de ‘Patraix’.

  • Gravació: començarem el procés de gravació el proper 10 de juliol als estudis Little Canyon de Burjassot. Allí, amb Ricky Falkner com a productor i Lluís Martínez com a enginyer, estarem treballant fins el dia 28 del mateix mes. Dos dies després acabarà esta campanya de Verkami.

  • Mescla: el procés de mescla del disc serà a càrrec de Pau Paredes i es durà a terme durant el mes d’agost als estudis Fluxus de Madrid.

  • Producció de còpies i altres recompenses: el primer dia de setembre enviarem el disc a fàbrica per començar a produir les còpies en cd i en vinil. El mateix farem amb la resta de recompenses: samarretes, bosses i fotografies estaran llestes a mitjans de mes.

  • Llançament: el primer avançament de ‘Patraix’ vorà la llum el 6 de setembre. Una setmana després, el dia 13, llançarem el nostre primer videoclip amb una de les cançons del LP. Serà el dia 20 de setembre, a les portes de la tardor, quan el disc ja estarà disponible per escoltar sencer a les plataformes digitals. Els mecenes, en canvi, podreu escoltar el disc un dia després del primer llançament, dos setmanes abans de publicar-lo per a la resta de seguidors i de posar-lo a la venda a la nostra página web.

  • Presentacions: la presentació oficial de ‘Patraix’ la farem el dijous 28 de setembre al Palau de la Música de València. Serà la primera ocasió en què podreu escoltar les cançons del disc tal i com han sigut enregistrades, en una nit que de ben segur serà per al record (podeu comprar les vostres entrades ací). No obstant, hem preparat una presentació íntima i secreta per als mecenes que vulgueu escoltar en acústic les cançons abans que ningú (descripció detallada en l’apartat de recompenses), en un esdeveniment exclusiu i molt especial. Els mecenes podreu recollir les vostres recompenses en qualsevol de les dos presentacions.

  • Enviament de recompenses: tots aquells mecenes que no hageu pogut vindre a alguna de les dos presentacions rebreu les vostres recompenses a casa al llarg de la segona quinzena de setembre. Es molt important que ens envieu correctament la vostra adreça a través de la fitxa que vos facilita Verkami perquè puguem fer-vos arribar la recompensa a casa. Les despeses d’enviament estan incloses.

MÉS INFORMACIÓ, A LES NOSTRES XARXES

Si vols estar al dia i assabentar-te de les últimes notícies del grup, segueix-nos a les xarxes socials:

Facebook
Twitter
Youtube
Instagram

Si teniu qualsevol dubte escriviu-nos un correu electrònic, vos atendrem en la major brevetat possible.

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

4 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Gabriel Llorach

    Gabriel Llorach

    más de 6 años

    Ànims! Espero poder veureus a prop de Tarragona!!

  • Bgo

    Bgo

    más de 6 años

    Xics, el somni s'ha complit una altra volta. És tot vostre, a per ell !!!

  • jordisilv

    jordisilv

    más de 6 años

    Molta sort, companys! Amb moltes ganes d'escoltar-ho!

  • alextena

    alextena

    más de 6 años

    Impacient d'escoltar el nou treball. Molta sort amics!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies