❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Nou disc de la família TORELLI

Ja ho tenim gairebé a punt per donar a llum el nostre tercer treball... Els que ja sabeu de quin peu calcem hi reconeixereu sens dubte tota l’essència Torelli. I pels que encara no ens tingueu catalogats, serà una manera immillorable de fer-ho. Gràcies per col·laborar!

la família TORELLI

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
121
Aportacions
4.320€
De 4.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Amb gairebé vint anys de trajectòria ininterrompuda, la família Torelli és una de les bandes de Soul Ska més antigues de la península.

Tot i que habitualment se’ns reconeix com un conjunt d’enèrgic directe, de tant en tant també ens motiva tancar-nos a l’estudi de gravació per editar el que es cou a casa nostra.

I més encara quan es tracta d’enregistrar un disc com aquest, on la majoria dels temes són de collita pròpia... els al·licients es multipliquen!

Tenim moltes ganes de compartir-lo amb tu!

La teva aportació...

T’animem a participar mitjançant aquest micromecenatge que ens ajudarà a finançar bona part de les despeses de gravació, masterització, disseny, edició i promoció.

Calendari previst...

En aquest moments li estem donant les darreres pinzellades a les mescles de les cançons, així que molt aviat podrem començar la fabricació física del disc.

Tan bon punt acabi la campanya, podràs rebre la recompensa a la teva aportació.

Segueix-nos...

Per estar a l'aguait de les novetats sobre el disc i la banda:

Facebook Torelli
Instagram Torelli

Aquí podràs sentir un tastet d'algun dels temes del disc:

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies