❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

"Un passat i un futur presents"

Ajuda'ns a publicar aquesta "Antologia benèfica de relats" sobre la malaltia d'Alzheimer, els beneficis del qual ens permetran tirar endavant molts projectes que tenim en ment a l'Associació Andorrana per la Malaltia d'Alzheimer. Fes la teva aportació, i aconsegueix el llibre i més...

A.A.M.A.

Un projecte de

Categoria

Creat a

Andorra la Vella, Andorra
0
segons
140
Aportacions
3.108€
De 3.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Qui som

Som l'Associació Andorrana per la Malaltia d'Alzheimer (A.A.M.A.), i tenim molta il·lusió i moltes ganes d'aconseguir ajudes pels nostres malalts, familiars i cuidadors. Ens trobem a l'inici de molts projectes que tenim en ment, i necessitem finançament per començar-los.

L'escriptor David Arrabal Carrión, amic personal de la presidenta de l'Associació, Montserrat Valls, va proposar-nos aquesta idea per tal d'aconseguir recaptar els diners que necessitem.

Què és

Es tracta d'una antologia benèfica de relats on la principal protagonista és la malaltia de l'Alzheimer.

En les diferents històries que es trobaran al llibre es tractarà aquesta malaltia amb tot el respecte i dedicació cap als malalts, les famílies i els cuidadors.

Les històries estaran basades en fets reals en la seva majoria.

Qui participa

Aquesta antologia està coordinada per l'escriptor David Arrabal Carrión i per l'A.A.M.A.

La portada anirà a càrrec de la il·lustradora Maria Pizarro i el pròleg del metge i neuròleg Albert Lladó (Hospital Clínic de Barcelona).

A què destinarem les vostres aportacions

Tots els beneficis que aconseguim amb la venda del llibre estaran destinats a diferents activitats que estem promovent a l'associació tals com xerrades, tallers, conferències, cursos, etc.

Sobre les recompenses

Les recompenses són una manera d'agrair-vos la vostra ajuda, intentant compensar la vostra generositat cap a nosaltres.

Podeu aconseguir el llibre, la samarreta, la guardiola...

Calendari previst

La presentació oficial del llibre es farà el 21 de setembre d'enguany (Dia Mundial de l'Alzheimer) i les recompenses es donaran a partir d'aquesta data.

+ Info

AAMA.ANDORRA

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

1 comentari

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • mamen

    mamen

    7 años

    Buenos días, me encanta vuestro proyecto pero me gustaría saber si el libro está escrito en castellano. Saludos y mucha suerte.

#01 / Ajudeu-nos!

Bona tarda,

Aquest llibre representarà un abans i un després per la nostra associació, es una forma de conscienciar, de comunicar-nos, d'arribar a vosaltres. Tenim moltes ganes i molta il•lusió, només necessitem una petita empenta!!!! Qualsevol dubte estem a la vostra disposició. Att;

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies