❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

La ràdio mallorquina Ona Mediterrània vol continuar i millorar els equipaments

Després de 2 anys de resistència i de donar suport a les lluites contra el Govern Bauzá, ara Ona Mediterrània es proposa fer una passa més. Volem mantenir la independència i el nostre compromís amb la Llengua, Mallorca i els Països Catalans. Per això, necessitam uns equipaments propis i de qualitat.

Creat a

0
segons
300
Aportacions
14.530€
De 14.000€
Aporta al projecte

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Qui som?

Ona Mediterrània és una ràdio mallorquina, plural, que fa 24 hores d'emissió, per FM i per internet, generalista, de qualitat i en català.

Ona Mediterrània ha estat l'altaveu dels moviments socials i de les entitats de la societat civil que s'han oposat a les polítiques anticatalanes i antimallorquines que ha desplegat el Govern Bauzá aquesta darrers anys.

Què hem fet fins ara?

Ona Mediterrània ha funcionat amb el talent, la il·lusió i la capacitat d'extraordinàris professionals de la radiodifusió balear. Malgrat haver fet feina en el pitjor escenari possible –sense recursos i amb el Govern en contra– hem fet programes i informatius gràcies a un bon grapat de professionals voluntaris i també gràcies a l'ajuda dels nostres socis i sòcies, que aporten 50 euros a l'any.

Alguns dels nostres programes

Què demanam?

Volem mantenir la nostra independència. Volem fer créixer la nostra força. Volem millorar el nostre servei. Volem millorar les condicions dels nostres treballadors. Volem arribar a més gent.

Per això, necessitam recaptar fons per a comprar nous equipaments per a la ràdio; equipaments que ens permetin una millor qualitat sonora i que també ens possibilitin fer emissions exteriors per tal de cobrir actes a diferents territoris dels Països Catalans per als ciutadans de les Balears.

A què destinarem les vostres aportacions?

Com vos entregarem les recompenses?

Farem dues festes: una a Barcelona, i una a Mallorca. L'entrada serà gratuïta per els nostres mecenes. Allà vos entregarem la vostra recompensa. Si no podeu assistir a cap de les dues festes, vos la farem arribar per correu.

Detalls sobre les recompenses

Auriculars Ona Mediterrània

Es conecten a través de Bluetooth a qualsevol dispositiu mòbil. Així, per exemple, podreu per telefon o escoltar música sense cables mentre feis esport o altres feines. Són pràctics i molt bons d'emprar, ja que només tenen 3 botons.

Motxilla verbenera 'Melicotó'

Diversos dissenys a la vostra disposició. Ideals per dur de festa, a la platja...

Tassa Ona Mediterrània dissenyada per Melicotó

Una tassa original i molt xula, dissenyada per l'exitosa empresa mallorquina Melicotó

Sopar al Bar Siset

El millor ambient de Palma el trobareu al Bar Siset. I els millors llonguets (el pa més tradicional de la ciutat), també! N'hi ha de tota casta: formatge, camaiot, sobrassada amb mel, formatge de cabra, fumats...

La recompensa consisteix en un sopar per a 2 persones (un llonguet per persona + dues begudes)

Soci de la ràdio

A partir de 50 euros podeu escollir ser socis de la ràdio. Això vol dir que rebreu les nostres newsletter amb tota la informació, tendreu dret a participar en les assemblees i gaudireu d'un seguit de descomptes que anam publicant a la nostra web gràcies a la Targeta Verda.

Taller d'en 'Pere Xeremier'

Aquesta proposta de Pere Joan Martorell, vol apropar d'una manera lúdica i divertida, els instruments tradicionals de vent i de percussió de les nostres illes: les xeremies, el flabiol, el tamborino, les castanyetes, la flaüta, l'espasí, etc. El nombre de participants és il·limitat.

Concert de Taverners

El grup revelació de folk mallorquí Taverners ja ha editat el seu 2n disc. La recompensa consisteix en un concert privat per a vosaltres, la vostra associació o el que volgueu.

Concert Cesc Freixas

En Cesc Freixas és un cantautor català del Penedès que, juntament amb altres artistes d'arreu del país, forma part de l'actual escena de cançó en català. Freixas ha editat una maqueta, cinc treballs discogràfics i un recull de versions d'altres cantautors internacionals amb la intenció de contribuir a recuperar la cançó d'autor i de protesta als Països Catalans. La recompensa consisteix en un concert privat per a vosaltres, la vostra associació o el que volgueu.

Ballada d'Al-Mayurqa

Tant si sou una entitat com una persona individual vos podeu beneficiar d'un descompte de més de 200 euros i adquirir una ballada, cortesia del grup Al-Mayurqa

Calendari previst

Tendrem les recompenses disponibles a finals de juliol. La nostra idea és acabar el Verkami cap al 31 de juliol. S'ha de tenir en compte que ja tenim una part de les recompenses editades (els auriculars, per exemple).

+ Info

Web Ona Mediterrània
Web Diari de Balears

Facebook Ona Mediterrània
Facebook dbalears.cat

Twitter Ona Mediterrània
Twitter dbalears.cat

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

10 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Associació Ona Mediterrània

    Associació Ona Mediterrània
    Autor/a

    más de 8 años

    No hi ha cap problema!

  • formes

    formes

    más de 8 años

    Ánims que queda poca quantitat pendent! Jo,si es possible, també voldria canviar els auriculars BT per la tassa i la bossa de Melicotó. Salut i força!

  • Associació Ona Mediterrània

    Associació Ona Mediterrània
    Autor/a

    más de 8 años

    No hi ha cap problema!

  • formes

    formes

    más de 8 años

    Igualment que el company, jo preferiria tassa i bossa als auriculars. Ànims! a veure si s'aconsegueix, queda molt poc!

  • Associació Ona Mediterrània

    Associació Ona Mediterrània
    Autor/a

    casi 9 años

    És clar que sí. Pots aportar el que vulguis. Moltes gràcies!

  • ROSALIA

    ROSALIA

    casi 9 años

    Ja sóc sòcia ,però no sé quan em toca renovar la quota, de tota manera independentment, puc fer una aportació ?

  • Associació Ona Mediterrània

    Associació Ona Mediterrània
    Autor/a

    casi 9 años

    Sí. No hi ha problema!

  • Rogelio

    Rogelio

    casi 9 años

    Bon dia, m'agradaria aportar 50 € al projecte però es podria canviar la recompensa de soci + auriculars per soci + motxilla i tassa? Enhorabona per la feinada que feis!!!

  • Associació Ona Mediterrània

    Associació Ona Mediterrània
    Autor/a

    casi 9 años

    Hola Guillermo,

    Farem una festa a Barcelona on rebreu les recompenses. En qualsevol cas, si tampoc no hi pots assistir, te la podem enviar a casa teva. Basta emplenis les teves dades personals i quan acabi el Verkami ens posarem en contacte amb tu. Gràcies per tot.

  • Guillermo

    Guillermo

    casi 9 años

    Hola!

    Per a la gent que som de fora de ses Illes, com estaria la qüestió del enviament de les recompenses?

    Salut i molta sort en el projecte!

#03 / Tenim preparades les recompenses!

Instruccions per a recollir la teva recompensa:

1) Si entre les teves recompenses hi ha una cançó dedicada, aviat rebràs un formulari perquè ens indiquis la cançó i el dia d'emissió escollit (pot ser l'aniversari d'algú especial, per exemple). Més endavant t'indicarem en quin horari s'emetrà.

2) Si la teva recompensa és un sopar al Bar Siset també rebràs un formulari perquè ens donis el teu nom real i ens diguis quin dia et va millor venir amb el teu o la teva acompanyant.

3) Si la teva recompensa és una tassa, una motxilla, auriculars... podràs recollir-los a diversos llocs. Abans hauràs hagut d'enviar-nos el teu nom a responent al formulari.

Barcelona

  • 11 Setembre: de 10h a 14h a la paradeta d'Òmnium Cultural.

  • Si no pots passar l'11-S, podràs recollir la teva recompensa a l'Espai Mallorca en el seu horari d'obertura habitual.

Plaça Vicenç Martorell, 1-2 08001, Barcelona

T: +34 931 728 460

E: [email protected]

Bicing 51

Metro Universitat L1, L2, L3

seguir llegint

#02 / Recompenses en marxa!

Estimats mecenes,

Moltíssimes gràcies a tots i totes. Amb el vostre suport hem aconseguit el nostre objectiu i podrem continuar emetent amb equipaments nous. La nova temporada d'Ona Mediterrània s'està cuinant i vos anirem informant sobre les novetats.

Respecte les vostres recompenses, estam acabant de reunir el material i organitzar els punts de recollida.

En menys d'un mes rebreu un correu on vos demanarem les vostres dades per poder-vos identificar i entregar-vos les recompenses. Tots aquells que tengueu dret a una cançó dedicada, podeu anar pensant el nom de la persona i la data en què voleu que l'hi dediquem.

Ben aviat tendreu notícies nostres.

Moltes gràcies de nou i VISCA LA RÀDIO!

#01 / Ens ajudes a compartir el vídeo del #VerkamiOna entre les teves amistats?

Gràcies per haver col·laborat amb el nostre projecte de micromecenatge. Encara ens queda un llarg camí i et volem demanar, si pots, que comparteixis el vídeo del Verkami entre les teves amistats (a Twitter, a Facebook...). Com més gent vegi el projecte, més oportunitats tendrem d'arribar al nostre objectiu. Volem continuar la feina feta durant aquests dos anys i necessitam nous equipaments.

Moltes gràcies per la teva col·laboració!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies