❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

🎉 Celebrem una dècada de Crowdfunding! Descobreix-la en 10 Dades increïbles

La Fundació Gadeso està en campanya!

Ens ajudes aportant?

FUNDACIÓ GADESO

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
215
Aportacions
15.805€
De 15.000€
Aporta al projecte

Escull la teva recompensa

Què fem a la Fundació Gadeso i de què va aquest nou projecte?:

Com alguns ja sabeu, a la Fundació Gadeso no som nous en això d'analitzar i interpretar el que passa a les Illes Balears.

La Fundació Gadeso es va crear a l'any 2002. Durant aquests 13 anys de vida, amb no poca feina hem pogut engegar i consolidar una sèrie de projectes com ara els Quaderns Gadeso, una publicació quinzenal que inclou la publicació de baròmetres d’opinió i d’altres eines per ajudar-nos a comprendre la nostra societat.

La Fundació Gadeso analitza també el Panorama sociolaboral i compta amb tres col·leccions de llibres on s’hi editen obres de pensament i reflexió de la realitat socioeconòmica de les Illes Balears.

No ens agrada i no sabem estar quiets

A maig de 2012 vàrem posar en marxa El Periscopi, un espai d’anàlisi i crítica de l’actualitat amb un ampli ventall d’opinadors. Actualment compta amb 3 articulistes diaris, una trenterna que escriuen articles cada setmana i més de 60 que hi col·laboren de manera esporàdica.

El Periscopi s’ha consolidat tal com resa el seu lema, com una pàgina diària que no és un diari amb més de 80.000 visites l’any passat.

En definitiva, el nostre leitmotiv és divulgar i posar a l'abast de la població eines per entendre millor on estam i cap on anam.

A què destinarem les vostres aportacions

En primer lloc volem implementar millores a la web d'El Periscopi per tal de fer-la més atractiva, més accessible i més participativa.

A més, també volem llançar El Submarí una nova revista trimestral d’anàlisi en profunditat sobre la realitat social, política, econòmica i cultural de les Illes Balears.

Dins la revista El Submarí, hi trobareu temes monogràfics, anàlisis, reflexions, opinions, entrevistes... Tot per ajudar-nos entendre un poc millor el que passa al nostre entorn.

Amb aquesta campanya esperam també recollir finançament per afegir millores als diferents projectes amb els que ja compta la Fundació Gadeso. Edició de llibres, publicacions, baròmetres. A més de poder continuar oferint a la nostra web un ampli recull d'estudis, articles, dossiers i un llarg etcètera i continuar fent-ho de manera oberta i gratuïta.

Si algú vol sumar-se a la campanya i no té targeta bancària (pot ser de crèdit o dèbit) es pot posar en contacte amb la Fundació per telèfon (971479474) o via correu electrònic (info@gadeso.org) i l'ajudarem a fer efectiva la seva aportació.

Calendari previst

El primer número de El Submarí es publicarà al juny 2015.

Les recompenses que comporten llibres s’entregaran als mecenes en un temps no superior de 2 mesos un cop tancada la campanya.

Per a la llagosta amb en Toni Tarabini, el mecenes ha de fitxar una data posant-se amb contacte amb la Fundació (telèfon 971479474 o info@gadeso.org)

+ Info

No deixis de visitar i subscriure't a El Periscopi www.elperiscopi.com la nostra pàgina diària que no és un diari.

Fes també una ullada a la web de la Fundació; de ben segur hi trobaràs moltes coses que t'interessaran : )

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

0 comentaris

Si ja ets mecenes, iniciar sessió per comentar.

#01 / Ja estem en campanya!

No, que ningú s’asusti, no és la campanya electoral. Així que no us bombardajarem amb missatges de màrqueting enllaunats ni promeses bensonants.

El que si us demanam és que us impliqueu i col·laboreu en la mesura de les vostres possibilitats a la sostenibilitat i viabilitat de la Fundació Gadeso.

Per això hem llançat aquesta campanya. I també perquè volem mantenir i millorar El Periscopi, les publicacions com Quaderns Gadeso, Temes Socioeconòmics, Panorama Sociolaboral… Les nostres activitats cíviques, a més de crear una nova revista anomenada “El Submarí”. Aquesta nova publicació serà trimestral i tractarem temes socioeconòmics, cívics i culturals amb profunditat.

Us animam a participar i convidar a les vostres amistats a fer-ho també.

Amb la vostra col·laboració tot és possible.

Utilitzem cookies pròpies per poder oferir el nostre servei i de tercers per finalitats analítiques i mostrar-te publicitat personalitzada a partir dels teus hàbits de navegació. Accepta totes les cookies punxant “Acceptar” o més informació i configura les teves preferències aquí.