❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Ariadna Costa

Ariadna Costa

Tarragona

Ariadna Costa (Tarragona, 1981) és Llicenciada en Comunicació Audiovisual. Va començar la seva carrera com a realitzadora a Més Tv, la televisió local de Tarragona. Des de llavors no ha parat de treballar tan en projectes de ficció com de realitat. Ha estat vuit anys a Barcelona col·laborant amb El Terrat, ha fet un centenar de reportatges per a la pàgina web Barcelona Visió i acaba de realitzar la sèrie Història Sobre Blanc, coproduïda per la Xarxa de Televisions Locals. Després de tres anys seguint el tema i enregistrant tot el que passa, ara torna a la seva ciutat natal per culminar amb aquest projecte, la pel·lícula documental La Platja Llarga.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies