❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Cayetana Sanz

Cayetana Sanz

Barcelona

Els meus primers treballs van ser com a documentalista al sector cultural. Més tard, aquesta experiència em va permetre fer el salt a l'àmbit empresarial, on he portat temes de comunicació corporativa i planificació de projectes. Ara mateix, i des de la meva marca (BATECS produccions), estic entregada al 100% a la producció del meu primer gran documental com a productora, el projecte que aquí us presento. Tot un repte! El fet d'haver nascut a Mataró i haver estudiat Història de l'Art té molt a veure amb les ganes de voler fer realitat aquest documental, que estarà dirigit per l'especialista en comunicació audiovisual Marco Zouvek. Us convido a conèixer el projecte!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies