❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Carles Seuba Capdevila

Carles Seuba Capdevila

Avià

Productor i realitzador de documentals i spots, entre els meus treballs en el món del documental hi figuren: «El Foc Inoblidable. El documental de la Patum» i el recent DOC «Desencaixats» que tracta els casos de les fosses comunes de Capolat (Berguedà). Precisament per la temàtica del meu darrer projecte (Desencaixats) se'm va despertar un especial interès en aquest camp. Va ser llavors, que vaig proposar als impulsors del Banc d'ADN pels desapareguts a la Guerra Civil, poder fer un seguiment del procés de creació i desenvolupament de la iniciativa. D'aquí va néixer la meva proposta de realitzar un reportatge de curta durada per ajudar a difondre i a fer créixer el #BANCdADN.

#NumberSign: Banc d'ADN, la darrera esperança pels nostres desapareguts a la Guerra Civil

#NumberSign: Banc d'ADN, la darrera esperança pels nostres desapareguts a la Guerra Civil

Audiovisual interactiu d'uns 20' basat en una plataforma de codi obert. Té com a objectiu difondre el protocol del Banc d'ADN creat per dues famílies de desapareguts a la Guerra Civil i el Laboratori de Genètica Forense de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona.
Documental / Licencias libres, Impacto positivo, Historia, Ciencia y tecnología
195
Aportaciones
13.320€
De 13.150€
Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies