❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Sergi Moreno

Sergi Moreno

Barcelona

Sóc en Sergi Moreno, de vocació: cineasta. Estudio guió a l'ESCAC. Quan surto de l'ou començo la meva trajectòria professional a la ràdio local, per després saltar als rodatges de sèries, tv movies o espots. Sempre rodant. Fart de no aconseguir treballar com a guionista professional, el 2007 escric i dirigeixo la meva primera pel·lícula: "Pobre de solemnitat". Després van venir "Fora de joc" (2010, Docs Barcelona de 2011), "La Kosturica" (2013) i "Escaldàrium, la festa entre el Cel i l'Infern" (2015). Combino la realització de nous projectes audiovisuals amb altres feines i a més, em formo com a terapeuta.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies