❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Esplai "La Teranyina"

Esplai "La Teranyina"

Amer

Un grup d'Esplai d'Amer. Aquest any fem 21 anys i tots junts volem realitzar un projecte MOLT GRAN! Estem en un entorn envejable, molta història... però sobretot tenim els MILLORS nens, nenes, nois o noies del món. Tenim moltes ganes d'aconseguir els nostres objectius, d'aprendre de tot i tots i de créixer els uns al costat dels altres. Això si... com ja sabeu els Esplais, i el nostre no és una excepció, som bastant pobres. I això molts cops és un impediment per a poder lluitar per aconseguir alguns projectes ambiciosos. Per això estem aquí, per engrescar-vos, amb un projecte que tenim entre mans. Moltes gràcies per escoltar-nos.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies