❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Elaborem junts 800 litres de la nova Cervesa Traginer amb "Massa Mare de Pa centenària "

Produir 800 litres de Cervesa utilitzant llevat Mare de fa més de 90 anys, que atribueix una gran durabilitat i aroma al pa i que atorga un perfecte processat, color i harmonia a les maltes de la cervesa. La cervesa serà un estil Ale amb llúpol Amarillo i maltes lleument torrades.

Cervesa Traginer

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
9
Aportaciones
225€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Mecenes per la nova producció

Hola companys, Cervesa Traginer esta desenvolupant una nova recepta amb massa mare de pa centenària. La unió de Forn drac en el treball amb els llevats, +Malta en els mitjans tècnics i Traginer en l'elaboració han culminat en una recepta que recupera i a la vegada que combina mètodes ancestrals per descobrir-nos nous sabors i aromes.

El projecte que presentem és l'elaboració de Cervesa a partir d'un llevat Mare que s'utilitza des de fa més de 90 anys. Aquest llevat atribueix una gran durabilitat i aroma al pa i atorga un perfecte processat, color i harmonia a les maltes de la cervesa.

Fes nèixer amb nosaltres la cervesa Traginer "Centenària"

Tipus de Cervesa

La cervesa serà un estil "Ale" d'alta fermentació, esta dissenyada per donar una gran personalitat a les maltes, ja que el llevat centenari té una gran activitat en el processament de les maltes i fa aflorar multitud de matisos als cereals. Tot això acompanyat de llúpol Amarillo, uns dels més populars en l'actualitat, ja que embolcalla les receptes d'un toc fresc i lleument dolç amb les seves essències afruitades.

Qui som?

Cervesa Traginer (Guim i Jordi): Van començar amb receptes senzilles i estils purs en un obrador improvisat a casa, però poc a poc es va dissenyar una recepta que crèien adequada, amb un tret diferencial sobre les altres, la introducció de romaní del Collserola per tal d'aromatitzar-la.

A partir d'aquí, després de gaudir-la en innumerables festes i concerts organitzats per l'associacio [Cervesa Artesana & Co] http://www.facebook.com/fest.cervesa), decideixen donar el gran pas i comercialitzar-la.

En l'actualitat després de desarotllar altres receptes han decidit unificar tècnica per innovar en el panorama cerveser amb la seva recepte "Centenària".

La nostra imatge amb el guarà català

En el grafisme ens va ajudar l' Eloi Alegre, amic i dissenyador gràfic, creador del simpàtic símbol del "guarà català" que el cedeix amablement i passarà a ser el protagonista de la imatge de la cervesa, que a partir d'ara es dirà "Traginer".

Ara et necessitem a tu!

No podem fer front a les despeses de producció nosaltres sols, i per tant necessitem rebre el suport suficient per poder dur a terme la nostra Traginer "Centenària". Una cervesa que serà tan nostra com vostra, ja que volem que junts la fem nèixer.

Els nostres col·laboradors per fer la Traginer "Centenària"

Forn Drac (Pode)

Ha elaborat sempre el Pa amb productes naturals i mètodes artesanals, després d'estades en eco aldees (woofing) aprenent en obradors va començar el seu interès per la massa mare i ferments, a partir de canvis amb altres forners i cervesers a estudiar l'elaboració de cervesa creant una simbiosi.

Mas Malta (Pablo Vijande)

Aquesta empresa ens donara cobertura en l'àmbit tècnic, amb els seus productes e instalacions.

Parlem de les recompenses

Les Recompenses: Serà de la Cervesa Centenària" de 33cl o 500cl, l'etiqueta estarà personalitzada i s'enviaran per correu ordinari o les podràs recollir a l'esdeveniment "Presentació dels 800 litres de Centenària" el 22 de Novembre en un local de Sant Cugat encara a concretar.


Acostat al "Vine a fer Cervesa" del 25 d'Octubre a les cotxeres de Sants per catar la demo de la "centenaria" , o si no pots vidre aquell dia vine a l'esdeveniment de la producció 800 litres en el cas que la finalitzem amb èxit.

Mostra Traginer al Mercantic. Sant Cugat del Vallès.

A partir de la participació i comentaris podrem acabar de definir la recepta. Serà una recepta que tindrà una mica de tots, la singularitat en el procés i producte faran d'aquesta cervesa un glop exclusiu ple de coneixement i un plaer per als sentits, gaudeix Traginer!! Gràcies a tots per fer-ho possible!.

Temporització

  • Inici del verkami 22 Setembre.

  • 25 Octubre "VFC" Cotxeres de Sants.(Demo centenària)

  • Dissabte 22 Novembre: Presentació 800 litres "Traginer Massa Mare" En un local de sant Cugat encara a confirmar.

Webs

Web Cervesa Traginer
Web El Forn Drac
Facebook Cervesa Traginer
Facebook Sant Q Beer
Facebook Pablo Vijande
Facebook Vine a fer cervesa

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Cervesa Traginer

    Cervesa Traginer
    Autor/a

    más de 9 años

    Les cerveses es recollirien a la festa dels 800 litres a Sant Cugat, i si no poguessis assistir s'enviarien per correu. Gràcies per al teu interès. Salut i bona birra!

  • stuttgona

    stuttgona

    más de 9 años

    Hola,

    les cerveses s'envien a casa o s'haurien de recollir en algun lloc?

    Gràcies i sort

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies