❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

CORRELLENGUA FIGUERES 2014

El Correllengua treballa per a la difusió de l'ús de la llengua i promoure la cultura popular de les terres de parla catalana, i tot des d'una aposta lúdica, festiva, participativa i transversal. La CAL és una de les principals entitats que promocionen el moviment

Correllengua Figueres

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
4
Aportaciones
100€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

El CORRELLENGUA es celebra a Figueres, amb interrupcions, des de 2007. Enguany, no cal dir que estem en un moment històric especial. Per això, aquesta serà l’edició més ambiciosa que mai ens hem proposat i necessitem la vostra ajuda. Més que mai cal reivindicar la nostra llengua, que és l’essència de la nostra cultura, l’eina d’integració de la nostra comunitat amb els nouvinguts i el lligam que manté units els diferents territoris dels Països Catalans. La Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana (CAL) centralitza tota la informació sobre els correllengües:

http://www.cal.cat/campanyes_i_projectes_detalle.aspx?id=29

Qui som

El CORRELLENGUA FIGUERES l’organitza una comissió oberta a tothom, on hi ha gent que ve de la Consulta Sobre la Independència del 25 d’abril de 2010, gent de diversos partits polítics, col•lectius i entitats ciutadanes, així com ciutadans que s’hi han afegit al llarg d’aquestes edicions.

Nosaltres no demanem cap mena de subvenció pública, per una qüestió de convicció, i és per això que presentem aquest projecte a Verkami. Creiem, convençudament, que ha de ser la gent, aquelles persones que creiem en l’esperit de la iniciativa, els qui hem de finançar el programa d’actes.

Què volem fer?

Farem un concurs d’Instagram sota el nom “Caça l’Errada” amb fotografies d’errors ortogràfics que puguin trobar-se per la ciutat, així com un altre Concurs de Microrelats, ambdós amb extensions a les Escoles, Institut i els Cursos de Català del Consorci de Normalització Lingüística.

Al llarg d’un mes, realitzarem 3 exposicions diferents en aparadors de comerços buits situats pels principals carrers de la Vila. Totes aquestes activitats s’estendran durant els mesos d’octubre i mitjans de novembre.

Els actes principals són la NIT DEL CORRELLENGUA, el divendres 10 d’octubre, que arrenca amb la lectura de poemes de Maria Mercè Marçal a la Biblioteca, segueix amb un Concert de Corrandes a la Plaça Sant Pere i acaba amb una sessió de Disco-Llengua al local de La Serradora.

La segona data important serà el divendres 17 d’octubre, on portarem quatre convidats dels diversos Països Catalans per debatre sobre el futur de la unitat de la llengua l’endemà de la possible independència del Principal.

Els convidats confirmats fins ara són Joan-Lluís Lluís, Jaume Sastre i Anna Arqué, i moderarà la taula el periodista Mohamed El Amrani.

I el programa del CORRELLENGUA FIGUERES 2014 el tancarem amb un vermut musical el matí del dissabte 8 de novembre que servirà per fer l’entrega de premis dels concursos esmentats, així com per llegir el Manifest (aquest any redactat per Vicent Partal) i compartir un aperitiu amb música de cambra al bell mig de Figueres.

Al desembre, amb tots els diners recaptats, aquest any tenim previst fer un gran mural dedicat al Correllengua Figueres que serveixi de taller de graffitis pels joves del projecte socio-educatiu Ksameu, i que quedarà com a record visible permanent. Hi afegirem el rostre dels autors homenatjats durant les nostres edicions, que són: Josep Palau i Fabra, Joan Oliver-Pere Quart, Lluís Maria Xirinacs i Maria Mercè Marçal, deixant espai previst pels autors de properes edicions.

A què destinarem les aportacions

Hem calculat un pressupost per cobrir les despeses d’organització, publicitat, i logística que puja a 1.500 €. Inclou les despeses de desplaçament dels convidats, així com allotjament i dietes. El lloguer dels equips de so i tècnic pels actes, així com els músics i altres actuacions d’animació. El treball artístic i el material de pintura pel mural de 200m2. El valor dels premis per les diferents categories en cada concurs. El cost dels pica-pica i les begudes pels esdeveniments.

Recompenses

samarreta correllengua 2014
samarreta correllengua 2014

Samarreta Correllengua 2014

Bossa i Clauer Correllengua
Bossa i Clauer Correllengua

Bossa i Clauer Correllengua

Samarreta Correllengua 2012 i Correllengua 2010
Samarreta Correllengua 2012 i Correllengua 2010

Samarreta Correllengua 2012 i Correllengua 2010

Samarreta Correllengua 2011 i Correllengua 2013

+info

Podeu seguir-nos a Facebook: facebook.com/correllenguafigueres

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies