❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

'Apunts Digitals': Edició d'un llibre sobre nous mitjans i els seus efectes

Amb el teu suport, escrivim i editem un llibre sobre tots els canvis que estan produint els nous mitjans digitals i que, de ben segur, tots estem gaudint o patint.

Daniel Torras i Segura

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
10
Aportaciones
290€
De 1.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Aquest projecte tracta de l'edició d’un llibre sobre els nous mitjans digitals, els seus llenguatges, hàbits i conseqüències. En definitiva, què ens està passant avui en dia quan ens informem amb el mòbil o enviem imatges pel Twitter.

El contingut és original i elaborat mitjançant les pròpies reflexions i investigacions, moltes d’elles publicades ja en la revista local ‘La Clau’ i en altres mitjans electrònics.

El llibre, amb format amè, pretén estimular la reflexió sobre un fenomen comunicatiu que, per inèrcia, tendim a valorar sempre de forma extremadament positiva, sense entrar a calcular els efectes i canvis que comporta.

No és un llibre feixuc de teoria de la comunicació ni tampoc un manual d'ús de les noves tecnologies, ni molt menys. És un recull d'observacions, experiències i anècdotes, moltes d'elles habituals i divertides, reflexionades i sovint documentades, sobre els canvis que impliquen els mitjans digitals en diversos àmbits.

El llibre està escrit amb el format de petites càpsules -o com es deia abans, bitllets d'opinió- molt en la línia de la tendència dels nous mitjans i de la resistència lectora de les noves generacions (he dit!).

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions es destinaran bàsicament a finançar el procés d'edició del llibre el qual inclou disseny, maquetació, drets i una petita promoció.

Sobre les recompenses

Evidentment les recompenses per la vostra inestimable ajuda han d'incloure el llibre, un clàssic! Però també he pensat que us agradaria parlar o comentar amb més gent el seu contingut, o sigui que alguna proposta en aquest sentit hi ha.

Calendari previst

Redacció: setembre-desembre 2014

Edició: gener-març 2015

Presentació i difusió: abril 2015

Lliurament de recompenses: març-abril de 2015

+ Info

Publicacions
Currículum
Twitter

Fotografia 1 de la descripció 'Twitter 2' de Kooroshication

Fotografia 2 de la descripció 'Twitter Buttons at OSCON' de Garrett Heath

Fotografia de portada 'My Twitter Class 2008' de Linda Castañeda (Creative Commons)

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies