❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Ajuda a la Colla Bastonera de Sant Antoni de Vilamajor!

La Colla Bastonera va nèixer aquesta primavera! Per tal de fer-la crèixer ens agradaría comptar amb la vostra col·laboració. Els bastons, els mocadors, els fladellins, les faixes i els picarols són escencials per a una bona colla bastonera, i els necessitem per poder fer lluiïr la colla!

0
segundos
20
Aportaciones
745€
De 700€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

La Colla Bastonera de Sant Antoni de Vilamajor acabem de crear-nos. Com en tots els principis d'aquestes aventures, la manca de finançament és fet en comú! Amb la intenció de poder aconseguir els fons possibles per a poder "vestir-nos" i poder comprar el material necessàri vam tenir la idea de crear un Verkami per tal d'assolir aquest repte!

La colla fins al moment només ha fet que créixer, vam començar amb 8 persones i a dia d'avui entre assajos i actuacions som gairebé una vintena! Hem fet dues actuacions, les dues a la nostra vila, però ens agradaria oferir el nostre espectacle fora el nostre poble!

Per fer aquest projecte realitat, volem comptar amb la vostra col•laboració, sigui quina sigui sera benvinguda!!

A què destinarem les vostres aportacions

Totes les aportacions aniran destinades a poder abastir-nos dels complements necessaris per a fer lluïr la colla!

Sobre les recompenses

La principal recompensa és una ballada privada! Tot aquell que faci una aportació de 150€ podrà gaudir d'una ballada particular allà on ens ho demani!

Calendari previst

Els nostre compromís és poder fer una ballada per la Festa Major de Sant Antoni de Vilamajor, que hi esteu tots convidats, és el cap de setmana del 23 i 24 d'agost i tenim varies ballades previstes. No descartem però fer alguna ballada, sempre que algú ens ho demani i podem arribar a un acord!

Les recompenses que oferim són molt variades i aviat les desvetllarem! De moment podem dir que per una aportació de 150€ oferim una ballada particular!

+ Info

Facebook Colla Bastonera de Vilamajor

Colla Bastonera de Vilamajor

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies