❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

PÚBOL EN UN NÚVOL. Primer festival realista

Púbol en un núvol consisteix en un maridatge de música i gastronomia al poble de Púbol (Baix Empordà) el 2 d'agost

Roger Perez Sobrebals

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
108
Aportaciones
2.610€
De 1.900€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

La clau de tot és entendre que estem al Baix Empordà i que és estiu, concretament el 2 d'Agost.

Per això volem crear i oferir una jornada única amb aquell format tan d'abans: tot un dia a la plaça del poble amb activitats culturals i gastronòmiques sense parar.

En Roger, les Gemmes, en Badreix, la Maria i en Jaume com a veïns del poble de Púbol, volem recuperar aquells estius on tots ens posàvem els pantalons curts i sortíem a la plaça a petar la xerrada mentre la mainada jugava i els grans bevien, menjaven i es posaven el dia.

Ens agrada la idea de servir-vos un vermut tenint la certesa que amb el sol que caurà us acabarà pujant al cap, i que mentre en demaneu un altre pel company ell us pugui dir: Va! Deixa’m escoltar la cançó que sona ara! Però ja que hi ets, porta’m anxoves d’aquestes de l’Escala.

Si sou més de cervesa, fins i tot a l’hora del vermut, en podreu degustar d’artesanes i de la comarca!!

És fantàstic que, abans del final dels concerts acústics de Albert Palomar i Jaume Pla, amb el vermut a la mà, ja pugueu anar sentint la flaire de l'arrossada amb arròs de Pals que està cuinant-vos el Roger 30 metres més amunt, i us comenci a obrir la gana. I com sempre s'ha fet, amb el plat i la cullera a la mà, agafeu la ració d'arròs i segueu o bé a taula o bé sota alguna ombra de la plaça no gaire lluny del porró de vi.

Després de dinar, just quan la panxa ha de treballar més que el cap, i ve de gust tombar-se una estoneta sota un arbre, però que és molt probable que hàgiu vingut amb nens que hauran fet la digestió fa estona i voldran més gresca... engega el Nuvolet, l'espai d'acció per a petits i grans on el col·lectiu DEJAVÀ ha dissenyat una instal·lació interactiva tant per a vosaltres com per a ells. Han creat una orquestra en la qual tothom pot participar sense haver de tocar cap instrument. O si, com sonarà?

Com que potser no teniu fills però us agrada poder fer coses, teniu l'opció de passejar pel preciós poble de Púbol, on també podeu visitar el Castell Gala-Dalí i deixar-vos perdre en el món dalinià; o bé acostar-vos a la Pera, el poble veí encantador. O comprar algun record a la botiga de la plaça.

Fet i fet, ja són les set del vespre i el sol no pica tant. És bona hora per anar a la barra de la plaça i agafar una cervesa ben fresca perquè comencen els concerts i això ja serà un no parar de bona música, amb Miss Carrussel, Ocellot, Vàlius i Puput.

Perquè el festival "Púbol en un núvol" és faci realitat i no es quedi en el surrealisme, hem optat pel crowdfunding com a mitjà de finançament entre d'altres. Els 1900€ que demanem, són per fer front a les necessitats tècniques del festival.

Si t'agrada el projecte i tens ganes de col.laborar, tens diferents opcions. Tria l'aportació que prefereixis o la que s'ajusti a tu. Totes les opcions són exclusives per les aportacions fetes al Verkami. Aprofita-les i ajuda'ns!!!

Així que, t'animem a col.laborar i sobretot venir a fer estiu el 2 d'Agost a la plaça del poble amb nosaltres i..... puja al núvol!!

puput // vàlius // ocellot // miss carrussel // albert palomar // col·lectiu dejavà

+ info

www.pubolenunnuvol.cat
Facebook.com/pubolenunnuvol

Twitter: @pubolenunnuvol #pubolnuvol]

Instagram: @pubolenunnuvol #pubolnuvol

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • vpkpoxwpxj

    vpkpoxwpxj

    más de 8 años

    E9vks8 kfuvgxzlxehl, [url=http://hkjmckzdeqea.com/]hkjmckzdeqea[/url], [link=http://pvsgtiwqmndl.com/]pvsgtiwqmndl[/link], http://ytsjdrazpuya.com/

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies