❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Receptari-calendari ESCURACASSOLES 2015 Volum II

L'Escuracassoles és un calendari-receptari que setmanalment porta a la teva cuina una llista d'aliments de temporada, una recepta senzilla, espai per apuntar cites i també per fer la llista de la compra. És bonic, sostenible, responsable i lliure, és un calendari per llepar-se'n els dies!

0
segundos
176
Aportaciones
6.557€
De 6.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

QUÈ ÉS L'ESCURACASSOLES?

L'Escuracassoles és un calendari-receptari pels que volem menjar bé encara que no puguem dedicar molt temps a estar-nos entre els fogons. Sentim a parlar d'aliments de proximitat, de productes de temporada... Però, aquest peix es pesca al Mediterrani? A la fruiteria hi ha tomàquets però... ara n'és temps? A l'Escuracassoles podrem trobar-hi respostes.

COM SERÀ EL RECEPTARI-CALENDARI?

Una imatge val més que mil paraules, aquí podeu visualitzar i descarregar el PDF de l'edició anterior:

En l'edició 2015, a més, hi trobareu aquestes millores:

  • augmentem el nombre de productes de les llistes de temporada a més de 100 productes de l'horta, de la terra i del mar.

  • oferim quadres resum de fruites, verdures i peixos

  • incloem un índex de receptes

  • retoquem el disseny per fer-lo més còmode


PER QUÈ APORTAR A L'ESCURACASSOLES?


Aquest projecte té un repte de fons, dedicar-nos a allò que ens agrada, fent una cosa que ens importa i trobar una forma d'autoocupació que l'única petjada que deixi sigui alguna taca de salsa als vostre fogons, per això volem fer un projecte:

SOSTENIBLE I ECOLÒGIC:

Ens hem inspirat en els criteris de consum responsable del moviment SlowFood i hem buscat informació diversa i independent per assessorar-nos (com la Guia SOSpeix) a l'hora de triar els continguts.

El disseny, el format i la impremta s'han escollit sota criteris d'ecoedició: utilitzem paper reciclat, adaptem la tirada a la possible demanda i allarguem la vida útil d'un calendari convertint-lo en receptari. A més, aquest any, incloem millores en el disseny per tal de reduir materials.

AMB RESPONSABILITAT SOCIAL:

Col·laborem amb cooperatives com La Ciutat Invisible o Cevagraf (membres de la Xarxa d'Economia Solidària), amb qui compartim el compromís social i la sensibilitat ambiental.

El nostre compromís ho és també amb en l'àmbit econòmic per això gestionem el pressupost pensant en remunerar el treball dignament i no en concentrar beneficis. I ens financem amb fons propis i provinents del micromecenatge.

DE CULTURA LLIURE I COL·LABORATIVA:

Utilitzem continguts adaptats de webs i blogs que publiquen amb llicències lliures i en fem difusió. I per part nostra, publiquem tots els continguts sota una llicència Creative Commons, que afavoreix l'augment de continguts culturals d'accés lliure. Per exemple, a través del nostre àlbum d'imatges de l'Escuracassoles 2014.

Fomentem la participació dels usuaris i lectors de l'Escuracassoles amb el contacte a través de les xarxes i incloem receptes proposades a través del Càsting que vam fer durant el mes d'abril.


A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS


Les aportacions recollides les destinarem a finançar la impressió de l'Escuracassoles ja que per fer viable el projecte econòmicament ens cal augmentar la tirada.


DATES PREVISTES


El producte entrarà a impremta entre finals de juliol i principis d'agost i està previst que es distribueixin les recompenses entre setembre i octubre.


RECOMPENSES










MÉS INFORMACIÓ DEL PROJECTE


Per saber més coses de l'Escuracassoles:

Escuracassoles.cat
Facebook
Twitter
Flickr

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Escuracassoles

    Escuracassoles
    Autor/a

    más de 9 años

    Hola Marta,

    Només cal que ens segueixis a través de Facebook, Twitter, o del nostre blog (www.escuracassoles.cat). Quan els calendaris surtin a la venda, informarem d'on els podràs trobar.

    Gràcies i fins aviat!

    Mireia

  • Marta

    Marta

    más de 9 años

    Hola! He arribat tard i ja està tancat el procés... Com puc aconseguir un calendari? M'encanta. Felicitats pel projecte

  • Escuracassoles

    Escuracassoles
    Autor/a

    más de 9 años

    Hola,

    Sí, que pots. Només cal que et posis en contacte amb la gent de Verkami perquè cancel·lin l'aportació feta ([email protected]) i començar el procés de nou per fer la que t'interessa.

    Moltíssimes gràcies pel suport!

    Mireia Ribas

  • masden75

    masden75

    más de 9 años

    Hola,

    acabo de fer aportació de 20€ per un exemplar. La qüestió és que en realitat en voldria 4 per a repartir a tota la família. És possible anul·lar l'aportació feta de 20€ i fer-ne una nova de 65€?

    Gràcies!

#08 / Moltes gràcies, mecenes!

Moltes gràcies per la teva aportació,

Ens posem a treballar en l'Escuracassoles 2015. Durant el mes de setembre ens posarem en contacte amb tu per poder fer-te arribar la teva recompensa.

Mentrestant, aquí tens un petit vídeo de final de campanya:

I recorda que ens pots seguir a:

Escuracassoles.cat
Facebook
Twitter

Moltes gràcies de nou!

Carles i Mireia

#07 / Hem assolit l'objectiu! La campanya segueix!

Hola escuracassoles,

Gràcies a les vostres aportacions hem acomplert l'objectiu que ens havíem proposat i l'Escuracassoles 2015 ja és una realitat!

Però la campanya no s'atura, amb les vostres aportacions hem pogut garantir una tirada de 1500 exemplars, de la qual cobrim un 80% amb el que hem recollit fins ara. El que recollim els propers dies servirà ajudar-nos amb el 20% restant.

Ja ho sabeu! Que no s'aturi l'escuracassolisme ens el propers 4 dies!

Gràcies pel suport!

Carles i Mireia

#06 / 5 bones raons per ser mecenes de l'Escuracassoles

Per si encara no t'has acabat de decidir, et donem 5 bones raons per ser mecenes de l'Escuracassoles:

  1. Perquè és útil: és un calendari, un receptari, una guia d'aliments de temporada i un lloc on fer la llista de la compra, tot a la vista a la teva cuina.

  2. Perquè és bonic: assegura't un 2015 acompanyat de les il·lustracions més delirants que una recepta de 5 línies pugui inspirar. T'alegrarà la cuina i alegrarà la d'aquells a qui el vulguis regalar.

  3. Perquè és bo: els que fem l'Escuracassoles potser no som els millors cuiners, però si molt bons menjadors. Hem triat 53 receptes aptes per les mans més poc hàbils i els culs més mandrosos.

  4. Perquè és net: l'Escuracassoles és net (de pensament i d'acció).

Proposem una alimentació de temporada i de proximitat basada en criteris de sostenibilitat ambiental, per això mateix l'Escuracassoles es fa amb criteris d'ecoedició i amb energia verda.

  1. Perquè és justleer más

#05 / Noves recompenses d'autor!

A partir d'avui, tenim dues noves recompenses, gràcies a la col·laboració d'en Pere Cardona, autor de 100 vinagretes d'Autor i cuiner de receptes musicals:

  • Aportació de 12 €: vídeo-classe de cuina + sorteig d'un receptari-calendari + aparèixer als agraïments

  • Aportació de 40 €: classe de cuina a domicili (nosaltres posem el cuiner, tu poses la resta) + 1 exemplar del receptari-calendari + aparèixer als agraïments.

Vinga, passem de la teoria a la pràctica amb aquestes recompenses d'autor!

#01 / #ConcursCremaCatalana: amb el menjar sí que s'hi juga!

A l'Escuracassoles defensem que amb el menjar sí que s'hi juga, per això no ens tallem per il·lustrar des de faves ofegades a perdius escabetxades.

Vols jugar amb nosaltres? Et proposem un concurs: t'atreveixes a il·lustrar una recepta tan nostrada com la crema catalana?

Cuina, o dibuixa, fotografia o deconstrueix, però sobretot juga i participa:

Envia la teva il·lustració a través de Facebook i Twitter amb l'etiqueta #concurscremacatalana.

  • Rebrem il·lustracions fins diumenge 6 de juliol

  • I farem les votacions a Facebook: de dilluns 7 de juliol a dimarts 8 a les 20:00 h.

La proposta més votada sortirà publicada a l'Escuracassoles 2015 (amb llicència CC-BY-SA 3.0) i rebrà 5 exemplars del calendari.

Et pots iInspirar mirant l'edició 2014 de l'Escuracassoles, però sobretot deixar córrer la imaginació i potineja tant com vulguis.

Què, jugues?

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies