❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Bitels per a nadons (concert tribut a The Beatles)

La petita malumaluga presenta Bitels per a nadons: un concert interactiu dirigit a nadons (0-3 anys). Un homenatge visual i sonor a The Beatles interpretat per músics i ballarins de contrastada trajectòria, sofisticats arranjaments i una sòlida posada en escena. Estrenem el 6 de juliol!

La Petita Malumaluga

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
37
Aportaciones
752€
De 2.350€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Bitels per a nadons és un concert interactiu dirigit a pares i nadons (0-3 anys). Una proposta visual i sonora on nens i adults gaudeixen plegats de la música, en família.

Un homenatge singular a The Beatles, el grup més popular de la història de la música pop, interpretat per músics de contrastada trajectòria amb sofisticats arranjaments.

Tot això embolcallat per una escenografia suggerent, jocs amb vídeos interactius i la participació del públic amb instruments de percussió.

Els nens canten, ballen, interactuen, juguen, gaudeixen de la música, el moviment i un entorn visualment atractiu.

Els pares canten, ballen i interactuen amb els nens i els intèrprets amb cançons universals. Música amb el volum adient per als més petits però amb l’ autenticitat i credibilitat dels concerts adults.

ENLLAÇOS

Web: www.lapetita.cat

Facebook: facebook.com/lapetitamalumaluga

Twitter: twitter.com/lapetitamalu

Vimeo: vimeo.com/lapetitamalumaluga

CONTINGUTS

Bitels per a nadons és una proposta amb voluntat d’acostar les arts escèniques de vanguàrdia a l’oci familiar.

Un espectacle/concert que utilitza un llenguatge autèntic, honest i intel.ligent pels més petits. Una proposta respectuosa i artísticament contemporània.

L’espai escènic és un espai blanc, suggerent i acollidor. Un quadrilàter on els nens es mouen lliurement per l'escenari rodejats pels pares. Quatre estructures de fusta i centenars de globus blancs l’embolcallen. Vídeos interactius permeten jugar als nens amb diverses figures i instruments musicals virtuals.

Una ballarina acompanya i acull als nadons. Els deixa fluir lliurement per l’espai mentre integra la dansa amb la música.

En certs moments el percussionista lidera accions musicals on pares i nadons, tots junts, creen peces musicals amb diferents instruments.

Com en moltes cultures del planeta experimentem la força de la música en comunitat. Sense prejudicis, amb la única voluntat de gaudir i experimentar la força de la música en grup.

El concert, versionant la música de The Beatles, està interpretat per violí, violoncel, clarinet (o flauta) i percussions. Bases electròniques els acompanyen.

LA PETITA MALUMALUGA. QUI SOM?

Espectacle dirigit i creat per La petita malumaluga. Companyia especialitzada en propostes d’arts escèniques per a nadons i primera infància.

Ha produït espectacles per a nadons de petit format ( Núvols, Els músics de Bremen, Neix, Júlia, neix, 30 elefants sota un paraigües ), carrer ( Diuen ) i de format teatre ( La lluna en un pot ).

Els seus espectacles s’han presentat a les Festes de la Mercè, Feten (Gijon), Mostra d’Igualada, El més petit de tots, ...

La lluna en un pot ha estat el més votat per La Red de teatros alternativos en la seva categoria.

Aquí podeu veure el video de l’espectacle anterior: La lluna en un pot

Els seus directors tenen una llarga experiència en el camp pedagògic.

Treballen amb institucions de renom: Conservatori Superior del Liceu, Royal Academy of Dance (Londres), LCCM (Londres), Institut del Teatre. Fan cursos de música per nadons i han treballat exhaustivament en l’educació infantil.

Col.laboren habitualment amb projectes que investiguen noves formes educatives i pedagògiques (centres d’educació viva, pedagogia lliure, ...).

I tenen una llarga experiència liderant arreu d’Europa sessions amb tambors de team building i drum circles pel sector corporatiu i educatiu.

En el camp interpretatiu han treballat en alguns dels teatres de més prestigi internacional: Barbican (Regne Unit), Karl Marx (Cuba), Sadlers Wells (Regne Unit), Teatre del Liceu (Barcelona), Mercat de les Flors,...i col.laborat amb grups i companyies de teatre i dansa: Hofesh Shechter, Theater O, Estopa, Nats Nus, El petit liceu, Pepe Hevia, Buissonière, ...

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Part fonamental de la producció passa per tècniques de vídeos interactius. Projeccions on els nens i els intèrprets tocaran materials diversos i aquests reaccionaran.

És responsable d’aquesta màgia Anna Carreras (www.annacarreras.com) d'ETC inventions, encarregada d'instal·lacions interactives per a Cosmocaixa o el Fòrum de les cultures; o d'escenografies interactives per a l'espectacle Màgia per a Pixeloscopi o l'obra País Sense Paraules.

Aquí podeu veure alguns enllaços dels seus treballs:

La vostra aportació estarà destinada a cobrir part dels costos d’aquesta complexe i laboriosa feina.

CALENDARI

Maig

Tot i que portem mesos ideant l’espectacle el mes de maig hem iniciat els assajos. Estem treballant a diari a L’Estruch, Sabadell. Els arranjaments, amb gairebé trenta cançons de The Beatles, estan, a hores d’ara, gairebé acabats. Pel que fa al vídeo interactiu estem resolent els aspectes més tècnics, com per exemple la incompatibilitat amb la llum escènica.

El disseny de llums és clau. Apostem per una escenografia blanca, segurament la opció més complexe pel rebot que provoca la llum. Busquem un espai misteriós però càlid, suggerent i màgic, que faci sentir còmodes als nadons.

I, molt important, estem promocionant l’espectacle als principals programadors. Ja hem tancat dates en alguns dels principals teatres del país. Fins i tot abans d’estrenar! A hores d'ara, ja ens han confirmat l’assistència a l’estrena més d’una vintena de programadors dels principals teatres i festivals del país.

Juny

En el mes de juny s’incorporen als assajos el violí, clarinet i violoncel. Ja fa setmanes que estem fent entrevistes.

Els elements escenogràfics estaran resolts a mitjans de mes. Per aquelles dates tindrem els primers esboços de vestuari.

Juliol

Entrem al teatre, La Sala Miguel Hernández de Sabadell. Farem una setmana de residència tècnica. Caldrà provar el disseny de llums, ajustar l’escenografia, el vestuari i sobretot, sobretot... fer proves amb el públic més exigent: els nadons!!

6 de juliol estrenem

FITXA ARTÍSTICA

Direcció: Eva Vilamitjana i Albert Vilà

Dansa: Eva Vilamitjana

Coreografia: Eva Vilamitjana

Clarinet: Per determinar

Violí: Per determinar

Violoncel: Per determinar

Percussions: Albert Vilà

Arranjaments musicals: Jordi Bello

Videos interactius: ETC Inventions

Disseny de llums: Claudi Palomino

Disseny d’escenografia: La petita malumaluga

RECOMPENSES

Filosofia

Amb aquestes recompenses volem fer-vos partíceps de la producció. Volem que en gaudiu que, que en la manera que pugueu us la feu vostra. Ens agradaria escoltar les vostres opinions, abans i després de l'estrena, entrendre millor com us agradaria que fos aquest espectacle. Perquè al final treballem, amb totes les nostres forces i de manera honesta i respectuosa, per oferir-vos, a vosaltres i als vostres fills, el millor espectacle possible.

Per això us proposem participar de diverses maneres: des de venir a veure exclusivament l'espectacle, gaudir de la proximitat dels assajos, tallers itinerants de música per a nadons i espectacles de petit format allà on vulgueu.

També estem oberts a sugerències. Voldrieu participar d'una altra manera? Tenim 40 dies per proposar altres recompenses.

I tot amb descomptes molt especials perquè tothom trobi la seva manera de participar.

Entrades

Disposeu de diverses opcions per comprar entrades.

-20€ Entrada familiar amb berenar

La opció més habitual és la de l'entrada familiar. Inclou entrades per dos adults i els vostres fills.

Si teniu fills majors de tres anys són també benvinguts a gaudir-ne com a espectadors. Ara bé, només els menors de tres anys podran participar de forma activa. La raó és ben simple, els major de tres anys impedirien que els més petits en gaudissin.

El berenar es farà just després de l'espectacle i serà una gran oportunitat també per nosaltres de conèixer-vos personalment.

-8€ Entrada d'adult

Oferim la opció d'entrades d'adults per tots aquells que en vulguin gaudir com a espectadors. Des de parents dels nadons (avis, tiets,...) fins a adults interessats en gaudir d'un espectacle no infantilitzat amb treballats arranjaments de la música dels Beatles. I també esteu convidats a berenar!!

-25€ Entrada familiar amb fotografia HD

Veure també opció 20€.

Farem una fotografia personalitzada amb els fills de cada familia amb els intèrprets i l'escenografia. Un bon record de l'experiència que rebreu en format digital.

-30€ Entrada familiar amb video HD

Veure també opció 20€

Enregistrarem un video d'aproximadament un minut amb els fills de cada familia gaudint de la música dels intèrprets.

-45€ Entrada familiar més assajos

Veure també opció 20€

Per una mica més, vosaltres i els vostres fills, gaudireu de 4 hores més de música en directe. Intèrprets de primera per una minúscula audiència. Entendreu el procés creatiu i l'evolució de l'espectacle, i, si us ve de gust, ens ajudareu a millorar-lo amb les vostres opinions i les reaccions dels vostres fills.

-90€ Curs de música per a nadons

Per un preu molt assequible us portem un curs de música per a nadons al menjador de casa vostra. Només cal que us poseu d'acord algunes famílies i ens truqueu per buscar l'hora i el lloc. Nosaltres portem els instruments i l'equip de música.

Si ho preferiu també ho podem fer en centres especialitzats a Sabadell, Barcelona o Sant Cugat del Vallès.

Tenim una llarga experiència en aquest terreny i som afins a pedagogies respectuoses, sensibles i poc directives. Ens adaptem a les necessitats i voluntats dels nadons.

-230€ Espectacle de petit format a biblioteques, centres cívics o casa vostra

Tenim diversos espectacles de molt petit format que han rodat exhaustivament per biblioteques, ludoteques,... del país. Estan adreçats a públic entre 0 i 3.
És molt important entendre que l'aforament màxim és de 25 nens amb els seus acompanyants.

Nosaltres proporcionem tot el material, equip de so inclòs. Només cal que sigui en un espai tranquil on els nens s'hi sentin còmodes.

Pel que fa a les biblioteques creiem que és una idea interessant tan per a bibliotecaris com per a usuaris.

Als bibliotecaris us pot donar una opció de fer als usuaris partíceps de la programació. Potser podeu fer una petita col.lecta. Creiem que ajudaria a sensibilitzar als usuaris del cost i la dificultat per programar aquest tipus d'activitats. I estem segurs que de ben segur crearà ponts de comunicació entre els professionals, usuaris i intèrprets.

Pel que fa als usuaris potser podeu proposar a la vostra biblioteca programar un dels nostres espectacles a un preu molt especial. Hem fet centenars de representacions arreu de Catalunya.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Copias de CD's

    Copias de CD's

    casi 10 años

    Hola chicos veo que estáis haciendo un proyecto, para la fabricación de vuestros CD's, tenéis precios?

    En caso afirmativo si nos lo hacéis llegar LO MEJORAMOS!!

    Un saludo,

    Isaac Dios - [email protected]

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies