❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

A la vora del Malpàs, 1r disc de Marc Ràmia

Engego aquesta campanya per finançar el meu primer disc. Crec que cal la cançó i més en dies com avui... Restarem a "La vora del Malpàs" acompanyats d'aigua i paraules, per enderrocar els murs i construïr un nou futur, de tots!

Marc Ràmia

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
69
Aportaciones
1.411€
De 1.200€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

"A la vora del Malpàs" vol ser el meu primer disc d'estudi. Després d'haver gravat la maqueta "Despertar" i haver tocat per molts indrets crec que és un bon moment perquè noves cançons vegin la llum. Tinc la sort de compartir el projecte amb en Marc Clemente i l'Albert Vilardell a les guitarres i en Marc Grané a les percussions. Molts amics m'estan ajudant en la producció, el disseny de la portada i la futura promoció. A més, molt possiblement tindré col·laboracions molt especials durant el procés de gravació!

Si vols conèixer-me una mica més abans de posar diners al meu projecte... pots visitar el meu canal de "Vídeos" o pots llegir el que escric, el que penso i saber les dates dels meus pròxims concerts al meu "Blog".

MICRO-MECENATGE

Com es veu aquest és un procés compartit fet a partir de les meves cançons, però que compta amb l'esforç de molta gent. És per això que engego aquesta campanya de "micro-mecenatge" perquè tu també puguis ser partícip del disc i perquè aquest pugui ser una realitat: per tocar, sentir, escoltar...

Pots aportar des de 6€ fins a 150€. Hi ha diferents recompenses com obsequis, el disc en format físic o també concerts exclusius. Pot ser que no t'interessi col·laborar-hi, si és així si que pots fer córrer la veu, que això no es paga (de moment!).

A QUÈ DESTINARÉ LES VOSTRES APORTACIONS

Principalment els diners els destinaré:
- Gravació a l'estudi
- Mescles de les cançons i màster
- Fabricació física dels CD's

Tot plegat són diners, però si aconseguís alguna cosa més ho dedicaria:
- Gravació d'un videoclip
- Promoció

CALENDARI

A principis de Maig començarem a gravar les bateries i percussions, seguits de les línies de baix. Un cop tinguem la base farem les guitarres acústiques, elèctriques, clàssiques, cordes i demés... i per acabar les veus que acabaran d'endolcir-ho tot. Si tot va bé al juny podrem fer els concerts exclusius, la presentació oficial i la nova gira de concerts per arreu!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

5 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Marc Ràmia

    Marc Ràmia
    Autor/a

    casi 10 años

    Hola David, si vols sentir la maqueta que vaig gravar fa un temps pots sentir-la aquí http://marcramia.bandcamp.com/. Tinc un canal https://www.youtube.com/marcramia on hi ha algunes cançons que seran incloses al disc... si et refereixes a alguna primícia, encara estem gravant i no hi ha res definitiu! Moltes gràcies!

  • David

    David

    casi 10 años

    seria posible escoltar quelcom? Salut i forca

  • Marc Ràmia

    Marc Ràmia
    Autor/a

    casi 10 años

    Hola!!

    Que bé que vulguis col·laborar en el meu projecte! Sense gent que cregui en la cultura de base, no la podrem transformar, oi?

    Sobre l'indret del concert estic buscant un lloc ben especial, no us puc dir res.. però serà un lloc per fer un concert poc convencional, per als que heu col3laborat en aquest projecte.

    Gràcies!

  • Álvaro

    Álvaro

    casi 10 años

    Hola, Marc. Estic molt interessat en el teu projecte, sempre és bo fomentar la creació i la difusió de la cultura, sobretot entre els que s'inicien professionalment. Per cert, on de Mataró tens previst celebrar el concert de què parles? Gràcies.

  • Álvaro

    Álvaro

    casi 10 años

    Hola, Marc. Estic molt interessant en el teu projecte, sempre és bo fomentar la creació i la difusió de la cultura, sobretot entre els que s'inicien professionalment. Per cert, on de Mataró tindries previst celebrar el concert de què parles? Gràcies.

#03 / 13 de desembre, ens veiem vora el Malpàs!

Hola amics!

Ja hem acabat, sí! Sembla mentida, però abans de Nadal tindrem el disc.

En molt poc temps rebreu el link per a la descàrrega digital i a aprtir del dia 13 podreu recollir les recompenses.

El dia 13 faig concert de presentació a Mataró

la meva intenció és ser a la Taverna Atzucac des de les 5 de la tarda per anar repartint discos, abraçades i obsequis.

Després del concert també ho podreu recollir.

Abans del 2015 m'agradaria fer el mateix a Barcelona i per als que sou de més lluny mirarem de fer-vos-ho arribar "cuanto antes mejor".

Els mecenes que teniu concert aneu proposant dates de Gener!

Aviat dates de concerts per arreu, per seguir gaudint d'aquest viatge!

Gràcies!!

Marc
(Blog)

#02 / :)

Estimo la teva alegria.

Estimo la teva tristesa.

Algú com tu

fa que tot valgui la pena.

Voldria dir-te, un cop més,

que tots aquests moments

que passem junts

em fan sentir que les coses

poden tornar a ser

noves i brillants.

Voldria dir-te, un cop més,

que tots aquests moments

que passem junts

estarem salvats.

Perquè aquest món és tan fred

que no li dóna cap importància

a aquestes petites coses

que tu comparteixes amb els teus.

Estimo la teva alegria.

Estimo la teva tristesa.

Algú com tu

fa que tot valgui la pena.

(Josep Fortuny)

El meu 1r disc serà una realitat gràcies a persones que lluiten cada dia per fer més boniques les coses…

Comença l’estiu i amb ell la fase de gravació, esperem que no s’allargui i poder mostrar-vos el disc el proper Setembre.

gràcies, gràcies, gràcies!!

marcramia.wordpress.com

#01 / A la vora del Malpàs

Això s'acaba i a la vegada comença, queden poc dies per cloure el verkami, i estem tocant amb la punta dels dits l'objectiu!! Demanar-vos un petit esforç per compartir aquest projecte amb els vostres familiars i amics!!

Dissabte comencem a gravar percussions i les próximes setmanes ja farem guitarres. Acústiques, clàssiques i elèctriques, i a veure si abans del juliol ja hem pogut gravar alguna veu... :)

Aquests procesos volen calma, però també ritme així que seguim treballant!!

Una abraçada

Marc

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies