❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Cultura Up To You. Segona mostra de projectes culturals.

Cultura Up To You és una mostra de projectes culturals que té com a objectiu, en base a uns valors de cohesió i participació, donar l'oportunitat als artistes més emergents a donar-se a conèixer. Es celebrarà el proper 7 de juny al Centre Cultural Albareda de Barcelona.

Cultura Up To You

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
52
Aportaciones
807€
De 800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

QUÈ ÉS CULTURA UP TO YOU?

Cultura Up To You és un projecte que va nàixer ja fa un any amb la intenció de donar veu a aquells projectes que per diferents motius queden lluny de les cadenes convencionals de producció cultural.

Aquesta difusió es fa, per una banda, a través del bloc Cultura Up To You http://culturauptoyou.wordpress.com/ on pots trobar una explicació detallada de cada projecte que hem escollit per la mostra, tots ells relacionats a través d’una sèrie de criteris i valors.

Els diferents projectes, escollits a partir de valors com la creativitat, la participació, la sostenibilitat, la diversitat i la cohesió, presentaran un avanç del projecte final en directe el 7 de juny al Centre Cultural Albareda de Poble Sec.

PARTICIPACIÓ

Aquí és on entres tu. Cultura Up To You aposta per una cultura participativa que vol donar difusió i suport perquè aquests projectes es duguin a terme. Per això, necessitem el teu suport. Els diners que recaptem a través de Verkami es destinaran a dos fins principals: per una banda, als projectes que participaran en aquesta segona edició i, d'altra banda, a la producció de l'esdeveniment.

SISTEMA DE FITXES

Per fer això més divertit, proposem un sistema de fitxes: les fitxes es depositaran el dia de l’esdeveniment en unes bústies destinades a cadascun dels projectes que participin en la mostra. Les fitxes, que equivalen a un euro, es podran obtenir o bé a través de Verkami o bé presencialment el mateix dia 7. Ara bé, si no és materialment la manera per la qual vols col·laborar amb aquests projectes, no et desanimis, perquè el dia de l'esdeveniment també es podran aportar idees o col·laboracions a través de targetes de contacte.

ESDEVENIMENT

Si vols col·laborar a Verkami, però no estàs segur de poder assistir a l'esdeveniment, no et preocupis! Pots enviar-nos un mail a la direcció [email protected] i detallar-nos les teves preferències. Nosaltres distribuirem les fitxes a aquells projectes que més t'hagin agradat. Ara bé, sí que hauràs d'assistir a Cultura Up To You el proper 7 de juny al Centre Cultural Albareda a partir de les 17:00 per recollir les recompenses.

TROBAN'S A
Bloc / Facebook / Twitter

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies