❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Festival de Series - Sabadell 2014

¿Te gustan las series? Ayudanos a hacer posible la Gran Fiesta de las Series de Sabadell: en pantalla grande, versión original y en grupo. La entrada es gratuita pero algunos de los derechos de exhibición no. Puedes ser mecenas a partir de 7€ y ayudarnos a llegar a los 3700€ que necesitamos. Gracias

Interferències

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
82
Aportaciones
3.757€
De 3.700€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Català

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

A finales de mayo llega a Sabadell la Gran Festa de les Sèries, una semana donde los aficionados a las series de televisión podrán disfrutar de forma gratuita de sus ficciones favoritas y de todo aquello que las rodea.

Otra manera de ver series es posible: en pantalla grande, versión original y en compañía. Queremos recordar los mejores momentos de nuestros personajes preferidos, reviviendo primeros capítulos de series que ya ocupan un lugar especial en nuestra memoria. Pero también tenemos ganas de descubrir nuevas propuestas europeas.

¿POR QUÉ CROWDFUNDING?

Os pedimos ayuda para hacer realidad esta iniciativa que, además de dinamizar la vida cultural de Sabadell, pretende convertirse en punto de encuentro entre aficionados y expertos de las series.

Si quieres formar parte de este proyecto, nos puedes ayudar de muchas maneras. Simplemente haciendo un "Me gusta" en nuestro perfil de Facebook. O compartiendo alguno de nuestras publicaciones. O comentando a tus amigos y compañeros lo fantástico que te parece que va a ser el Festival, mientras hacéis unas bravas en el bar de abajo o el café de media mañana.

Creemos en la autoría colectiva, y para que los amantes de las series sintáis vuestro el Festival de Series de Sabadell, queremos incentivar vuestro lado más creativo, a través de las redes sociales y de multitud de actividades donde podréis participar: talleres, debates, club de lectura, música, gastronomía, concursos y coloquios...

Queremos ser transversales y estar en cines, museos, centros cívicos... en el móvil, el ordenador... Proyectar web series, mini series, maratones y capítulos míticos. Hablar de todos los géneros y con todo tipo de expertos: académicos, periodistas, bloggers...

RECOMPENSAS

El aforo de las salas es limitado... nos gustaría que todos pudiéramos estar, pero no os lo podemos asegurar. A través de las "recompensas" que aparecen aquí al lado os podéis asegurar un lugar privilegiado para disfrutar como nadie del Festival. Y si tenéis algún amig@, herman@, enamorad@... que a veces no coge el teléfono porque prefiere quedarse en casa devorando capítulos y más capítulos... Aquí tenéis el regalo perfecto para él o ella.

A QUÉ DESTINAREMOS VUESTRAS APORTACIONES

Vuestras aportaciones harán posible el Festival, financiando el coste de los derechos de exhibición pública de las series que vamos a proyectar.

CALENDARIO

El Festival de Series comenzará el 23 de mayo y finalizará el domingo 1 de junio. Desde el mismo instante que finalice la campaña de Verkami vamos a incluir el nombre y la fotografía de todas las personas que nos ayudéis en un apartado especialmente dedicado a los “mecenas” en la página web del Festival.

Una de las recompensas más importantes, formar parte del jurado, que determinará el ganador del concurso “Escenas de serie”, se entregará el día de la inauguración del Festival, durante la noche dedicada a cócteles y músicas de serie. A partir de entonces y coincidiendo con la celebración del Festival, haremos entrega de las recompensas físicas, como el programa/cartel del evento, las chapas y la bolsa del Festival.

ENLLAÇOS:

Conoce la programación del Festival en la web
Facebook del Festival
Twitter

PROGRAMACIÓN DEL FESTIVAL

Nuestra selección es ecléctica y variada, con 10 secciones que responden a ejes temáticos para todos los gustos.

HUMOR A LA FRESCA

CÒMIC I SÈRIES

SERIES I LI TERATURA

WEBSÈRIES

UNIVERS CIÈNCIA FICCIÓ

BREAKING SÈRIES

MÀSCARES DEL PODER

VIUS O MORTS

DARRERA LA PISTA

CATSÈRIES

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

7 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Interferències

    Interferències
    Autor/a

    casi 10 años

    Hola Anna! Doncs vindrà la Èlia Solé, que ja ens ha confirmat. I potser algun altre dels protagonistes, pendent de confirmar. Gràcies pel teu interès i esperem retrobar-nos plegats amb aquesta gran sèrie que ara fa el salt als USA!

  • Anna Maria

    Anna Maria

    casi 10 años

    Quins son el Polseres Vermelles que aniran el dia 1 de juny al casal Pere Quart?, quins capitols s'emetran?

  • Jose Luis

    Jose Luis

    casi 10 años

    A este evento me referia Echa un vistazo al Tweet de @seriessabadell: https://twitter.com/seriessabadell/status/464338287663263744

  • Interferències

    Interferències
    Autor/a

    casi 10 años

    Hola, José Luis... la charla del Antonio Baños será a las 19.30. Antes, se proyectaran, a las 18h dos capítulos de "El Ala Oeste de la Casa Blanca", y después de la charla, dos capítulos de Homeland y uno de The Amazing Mrs. Pritchard. Muchas gracias por tu interés y esperamos verte en el Festival. Un abrazo.

  • Jose Luis

    Jose Luis

    casi 10 años

    El evento del sabado 31 de mayo con la conferencia sobre series y poder sobretodo del Ala Oeste de la Casa Blanca será por la mañana o por la tarde.

    Quiero apadrinar e ir pero debo saberlo pronto para combinarmelo.

    Gracias.

  • Interferències

    Interferències
    Autor/a

    casi 10 años

    Hola Àlex! Te'l passem a través del mail. Gràcies per fer-ne difusió!

  • Alex

    Alex

    casi 10 años

    Saludos!! Teneis un cartel en formato pdf del Festival? Gracias

#07 / Ho hem aconseguit, gràcies a vosaltres! Ara toca gaudir de La Gran Festa de les Sèries

Ho hem aconseguit! Ho heu aconseguit!

Sabadell tindrà el seu Festival de Sèries! El primer, però de ben segur no serà l'últim.

Vosaltres heu estat actors necessaris per aconseguir aquesta fita. No tan sols per les vostres aportacions, sinó perquè al llarg de tot aquest procés us hem sentit com a part d’aquest projecte.

Aquest Festival volem que sigui, per damunt de tot, una gran celebració:

La Gran Festa de les Sèries!

Veure bones històries, que neixen a la televisió però formen part de la nostra vida i reviuen en la nostra memòria, en pantalla gran, en versió original i en companyia... tota una experiència que volem compartir amb tots vosaltres.

Us hi esperem a tots i a totes! Ah... i no us oblideu de venir aquest divendres 23 de maig a la festa d’inauguració a la Capella de Can Gambús!

Visiteu la web del Festival i l'apartat de MECENES: SOU ELS MILLORS!!!

Us hi esperem a tots i a totes!

www.youtube.com/watch?v=SHtdS5XVVDQ

#06 / I PER QUÈ NECESSITEM UN FESTIVAL DE SÈRIES?

S’acosta el final d’aquesta campanya, i també l’inici del Festival. I potser us pregunteu: per què la desena de persones que ens hem implicat en aquest projecte creiem que és necessari un Festival de Sèries a Sabadell?

Doncs per molts motius. En primer lloc, perquè tot el que ens agrada es fa gairebé sempre a Barcelona, i tenim ganes de poder gaudir de la cultura també a la nostra ciutat. També sentim una necessitat a nivell personal, perquè és quelcom que ens pot enriquir a tots aquells que som serièfils. Per donar-nos l’oportunitat de gaudir d’una forma diferent de les sèries, més oberta i propera els uns dels altres. Organitzem aquesta gran festa perquè ens mereixem que la nostra passió per les sèries sigui protagonista també. Que la televisió no quedi arraconada com a “entreteniment menor”.

Per tot això hem seleccionat… leer más

#05 / UN FESTIVAL TRANSVERSAL QUE ET SORPRENDRÀ

ENTRETENIMENT I REFLEXIÓ, LA COMBINACIÓ ÉS POSSIBLE

El Festival es divideix en 10 seccions temàtiques i hem intentat que en cadascuna d’elles hi hagués un “Extra de sèrie” que multipliqués l’experiència serièfila. Perquè els amants de les sèries no hi pensem únicament quan les veiem. També llegim sèries, escoltem sèries, devorem sèries, reflexionem sèries…

D’una banda, volem que el Festival no només sigui una festa, volem que també esdevingui un punt de trobada entre experts i aficionats de les sèries. Perquè és el debat el que ens fa crèixer i avançar, vindran a parlar de sèries crítics, periodistes i acadèmics com en Jordi Costa, l’Antonio Baños, el Jorge Carrión, l’Alberto Rey, el Quim Casas, l’Òscar González, la Raquel Crisóstomo, la Paula Hernández, el Betu Martínez, el Víctor Sala i l’Iván Gómez . Una dotzena d’experts… leer más

#04 / I QUÈ GUANYES PER SER MECENES DEL FESTIVAL?

A part de poder veure en pantalla gran, versió original i en companyia les teves sèries preferides i altres inèdites, la primera recompensa i la que és universal per a tots els que ens ajudeu: aparèixer com a mecenes en la pàgina del Festival: festivaldeseries.cat Te l’has mirat ja? T’agrada? Doncs si fas una aportació al projecte el teu nom hi quedarà enregistrat fins a l’eternitat, a partir del dia següent de la finalització de la campanya de Verkami.

On?

Al costat dels nostres col·laboradors, teniu reservat un lloc molt especial per a vosaltres, els nostres petits però grans mecenes.

VOLS FORMAR PART DEL JURAT DEL CONCURS “ESCENES DE SÈRIE”?

La grossa se l’emporta qui vulgui formar part de l’equip de la forma més directa possible: a través d’un concurs que estem preparant i que posarà a prova els talents “serièfils”… leer más

#03 / QUI HI HA AL DARRERE DEL FESTIVAL DE SÈRIES DE SABADELL?

Som l'Antoni, la Raquel, l'Esther i l'Olga. Al nostre voltant, la Mari, l'Àlex, la Mar, la Cristina i molts, molts més. Però l'origen d'aquesta aventura el trobem al Cineclub Sabadell. Perquè formar part d’un Cineclub ajuda a tenir grans idees, ja que les reunions entre els membres de la Junta són constants i també llargues, molt llargues... L’ordre del dia es trenca constantment, per exemple, amb preguntes com: i si fem això? I si fem allò altre? I un dia, fent un cafè, parlàvem de com ens agrada “Broadwalk Empire”, de com de ben feta que està. I la bombeta se’ns va il·luminar: i si en fem una projecció doble, d’un o dos capítols, seguits d’una pel·lícula que hi estigui directament relacionada, dirigida per Scorsese, el productor de la sèrie? El projecte ha evolucionat molt des d’aleshores,… leer más

#02 / ¿QUÉ ES UN FESTIVAL DE SERIES? ¿EN QUÉ CONSISTE?

PREGUNTAS FRECUENTES (FAQ)

¿Qué podré ver en este Festival?

Series de televisión en pantalla grande (en cines, centros culturales, bares...) en versión original subtitulada y en compañía. Porqué creemos que hay series que se lo merecen. Y tu también. Series de gran cualidad para espectadores apasionados e implicados.

Tengo que haver visto las series para poder venir a las sesiones?

La mayoría de veces proyectaremos los primeros capítulos de cada serie, para hacer posible su descubrimiento a aquellos que no hayan visto nunca "Sherlock" o "Ergo Proxy", por poner dos ejemplos. Será una pequeña desgustación, para que podáis comprobar si os gusta la serie y si queréis ver más por vuestra cuenta. También veremos algunos capítulos "míticos" de series que se pudieron ver hace años por televisión, de las que alguna u otra vez alguien nos ha hablado o hemos visto algún episodio. Puede ser el momento ideal para recordar viejos tiempos o para verlas con nuevos ojos.

leer más

#01 / QUÈ ES UN FESTIVAL DE SÈRIES? EN QUÈ CONSISTEIX?

PREGUNTES FREQÜENTS (FAQ)

Què podré veure en aquest Festival?

Sèries de televisió en pantalla gran (a cinemes, a centres culturals, a bars...) i en versió original subtitulada, i en companyia. Perquè creiem que hi ha sèries que s’ho valen. I tu també. Sèries de gran qualitat per a espectadors apassionats i implicats.

Haig d’haver vist les sèries per poder venir a les sessions?

En la majoria d’ocasions projectarem els primers capítols de cada sèrie, per fer possible la seva descoberta per aquells que no hagin mai vist “Sherlock” o “Ergo Proxy”, per posar dos dels exemples. Serà un “tastet” per a que podeu comprovar si us agrada i si en voleu veure més pel vostre compte. També veurem alguns capítols “mítics” de sèries que es van poder veure a la televisió fa uns anys, i de la que alguna o altra vegada algú ens ha parlat o n’hem vist algun episodi. Pot ser el moment ideal per recordar vells temps o per veure-les amb uns altres ulls.

Quan podré conèixer la programació definitiva?

leer más
Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies