❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

The Raymond Williams Incident. Nou EP i concert de presentació.

Després del seu primer àlbum enregistrat amb temes composats per l’hoteler escocès Daniel Bookseller (a qui no van arribar a conèixer mai), The Raymond Williams Incident ens presenta el seu primer EP, Babe Ruth Never Played the Ukelele, amb cançons de collita pròpia. Una edició limitada de 300 CD's.

Quimera Records

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
10
Aportaciones
87€
De 600€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

De l’impulsor de Unreleased first album of Daniel Bookseller Quimera Records , “el K7 que no hauria vist mai la llum”, arriba la segona entrega de The Raymond Williams Incident amb Babe Ruth Never Played the Ukelele, l’EP amb cançons que “estaven escrites amb un Ukelele i que mai s’havien de quedar en un EP digital”.

Darrere d’aquest projecte musical s’amaga el músic barceloní Eduard Fabregat, qui un dia va decidir enregistrar a títol pòstum els temes de l’hoteler escocès Daniel Bookseller (i a qui no va arribar a conèixer mai) que havia gravat en un casset. Sense la iniciativa de Fabregat segurament l’obra de Bookseller mai no hauria estat feta pública i ningú, excepte la seva dona, hauria pogut emocionar-se amb els paisatges emocionals dibuixats per l’escocès.

Pel camí i durant el procés d’adaptació, The Raymond Williams Bandcamp va anar prenent nota d'idees per a noves cançons, en paral·lel a la complexa tasca d’adaptació i interpretació del primer disc a títol pòstum del cada cop més conegut Daniel Bookseller. “Després de gravar el meu primer disc amb les cançons d'en Daniel Bookseller em vaig quedar amb ganes de poder gravar i ensenyar les meves pròpies cançons”, comenta el músic barceloní i afegeix: “En aquell moment ja en tenia algunes d'escrites però vaig decidir agafar les tres que estaven pensades per a un ukelele i gravar-les. I així va sortir Babe Ruth Never Played the Ukelele. Un EP amb tres cançons meves, escrites amb un ukelele que en un principi havia de quedar en un EP digital”.

Si aconseguim tirar endavant el Verkami de seguida passarem a fer el disseny i edició del disc. Tenim moltes ganes de tenir el nostre primer EP amb cançons pròpies entre les mans i per això volem cuidar molt el seu disseny. De seguida que tinguem les còpies farem l'enviament a tos aquells que el voleu tenir i no veniu al concert.

A principis de juny buscarem una sala de concerts de la ciutat de Barcelona i començarem a treballar per fer un concert de presentació molt especial. Acompanyats d'amics a dalt de l'escenari i de tots vosaltres abaix. Esperem que serà una vetllada molt especial.

Facebook

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Quimera Records

    Quimera Records
    Autor/a

    10 años

    Hola Licia,

    Acabem d'afegir una recompensa de samarreta. Suposem que serà una tirada curta realitzada amb vinil, cuidarem el disseny…Si col·labores en el verkami i esculls aquesta recompensa indica la tall que t'interessa…moltes gràcies!!!

    The Raymond Williams Incident

    The Raymond Williams Incident

  • Licia

    Licia

    10 años

    I si vull la samarreta sola?

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies