❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

"REGGAELIZE IT!", segon disc del grup ROE GREEN & TXIPIAITÉ BAND

Edició física del CD "REGGAELIZE IT!", segon disc del grup ROE GREEN & TXIPIAITÉ BAND

Roger Gisbert

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
64
Aportaciones
1.029€
De 1.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Som el grup de música reggae ROE GREEN & TXIPIAITÉ BAND i estem preparant l'edició del que serà el nostre segon treball discogràfic.

De moment, ja hem cobert la gravació, l'edició, la mescla i la masterització del disc i ara ens falta una mica d'ajut per continuar apostant per la nostra música i poder treure al mercat aquest treball en format CD.

Properament podreu veure a través de la nostra web el videoclip de la cançó "People celebrate today", corresponent al primer single del nou disc.

BIOGRAFIA

Des de finals de 2008 que hem actuat per diversos escenaris de Catalunya i els anys 2011 i 2012 vam actuar al Festival Rototom Sunsplash (Benicàssim).

Pel que fa als nostres treballs anteriors, us podem dir, en primer lloc, que l'any 2010 vam recopilar les nostres primeres cançons en una maqueta que duia per nom “Roots reggae to the people” (premis: Lligamosques 2010 / Ebre Musik Ciutat de Tortosa 2011 / Reus Sona 2011). En segon lloc i gràcies als premis rebuts, l'any 2012 vam editar el nostre primer disc, titulat "Words for freedom" (Picap).

Podeu veure el primer videoclip i el segon videoclip d'aquell disc.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Les vostres aportacions les destinarem a pagar la fabricació dels CDs i assumir despeses financeres i postals i, si superem el mínim que hem fixat, gestionarem la distribució i la promoció del disc.

CALENDARI

Durant el mes de maig organitzarem la presentació del disc a Tarragona, que és la nostra ciutat. Si aconseguim els diners del projecte, us farem entrega de les recompenses en aquell acte, en el qual hi haurà una mica de festa i signatura de CD.

Per si de cas no podeu venir a recollir les recompenses aquell dia, us demanem que ens envieu un correu electrònic a [email protected] i ens faciliteu la vostra adreça postal per tal de fer-vos arribar les recompenses abans del 15.06.2014 (Us enviarem el treball dins de la Península Ibèrica, Illes Balears i Canàries).

Estem en contacte per tots els mitjans i especialment via Facebook i via Twitter!!!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

6 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • crvyhhbbk

    crvyhhbbk

    9 años

    Verkami: "REGGAELIZE IT!", segon disc del grup ROE GREEN & TXIPIAITÉ BAND

    crvyhhbbk http://www.g22k4zfa2oyvb89h0yya12672c8bi234s.org/
    [url=http://www.g22k4zfa2oyvb89h0yya12672c8bi234s.org/]ucrvyhhbbk[/url]

    acrvyhhbbk

  • pftgxsyiw

    pftgxsyiw

    9 años

    Verkami: "REGGAELIZE IT!", segon disc del grup ROE GREEN & TXIPIAITÉ BAND

    pftgxsyiw http://www.ghqd85zh22v2j7n11250k9ai931mrz8rs.org/

    apftgxsyiw
    [url=http://www.ghqd85zh22v2j7n11250k9ai931mrz8rs.org/]upftgxsyiw[/url]

  • Roger Gisbert

    Roger Gisbert
    Autor/a

    más de 9 años

    Molt bé, Rosa. Quan haguem aconseguim el finançament i tinguem la teva recompensa, te la farem arribar al teu lloc de treball. Moltes mercès per la teva col·laboració!!!!

  • Rosa Pascual Martínez

    Rosa Pascual Martínez

    casi 10 años

    Hola ROE GREEN, sóc la Rosa Pascual. Com que visc a Sant Andreu - Barcelona, prefereixo que em porteu la meva recompensa al meu lloc de treball, al Departament de Cultura - Rb. Santa Mònica, 8 - 08002.

  • Roger Gisbert

    Roger Gisbert
    Autor/a

    10 años

    Sí, sí, si conseguimos acabar el proyecto con éxito enviaremos los regalos por correo, para todos los que no seáis de la zona de Tarragona (dentro de la Península). Un abrazo, companyero y a compartir más y más música.

  • arseoane

    arseoane

    10 años

    hola, que tal !! los gastos de envío van incluídos en el precio ? soy de Vigo y me gustaría tener un ejemplar, un abrazo de Zamaramandi Reggae Band

#03 / 28/06/2014 Concert a La Palma de Reus, dins dels actes de la Festa Major de Sant Pere

Molt bon dia mecenes,

Que sapigueu que aquest proper dissabte a les 24 h ROE GREEN & TXIPIAITÉ BAND tocarem a la 23a Nit de Marxa, dins dels actes de la Festa Major de Sant Pere, que es farà a La Palma de Reus.

Els altres grups de la nit seran Marina BBFace i The Kinky Coo Coo’s.

Els que encara no tingueu els vostres regals (CD "Words for freedom" i CD "Reggaelize it!"), podreu venir-los a buscar després de la nostra actuació.

Pel que fa a les samarretes, encara no les hem pogut fer i us informarem properament de quan us les podrem entregar.

Per a més informació dels actes de la Festa Major de Sant Pere, a Reus, podeu anar a l'enllaç web del programa de festes

Atentament,

Roger Gisbert

28/06/2014 Concierto a La Palma de Reus, dentro de los actos de la Festa Major de Sant Pere

Muy buenos días mecenas,

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies