❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

El món ens mira

Amb la campanya "El món ens mira", Sobirania i Progrés recapta fons per editar en DVD el documental "Spain's Secret Conflict" i per enviar-lo a les 50 principals biblioteques del món i a 100 personalitats mundials.

Sobirania i Progrés

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
157
Aportaciones
4.160€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Hem assolit l'objectiu inicial, 2.500€, en els primers 11 dies de campanya. Moltes gràcies a tots!

La distribució actual de donatius permet enviar el DVD a 61 biblioteques i 60 personalitats mundials. En el que ens resta de campanya ens agradaria arribar a les 100 personalitats mundials. Ens calen encara 40 donatius de 20€. Per tant, fixem un nou objectiu: Arribar als 4.000 €, prioritzant els donatius de 20 € (enviar el DVD a una personalitat mundial).

L'objectiu de la campanya "El món ens mira" és recaptar fons per editar en DVD's el documental "Spain's Secret Conflict" que Sobirania i Progrés va coproduir, i enviar un exemplar del DVD a les principals biblioteques del món i personalitats mundials.

Els donants podeu optar per l'aportació mínima que implica que només s'envia un exemplar del DVD, o bé podeu fer aportacions més importants amb les quals obtindreu recompenses atractives (una còpia del DVD per vosaltres, objectes de marxandatge de Sobirania i Progrés: samarretes, bosses fetes amb pancartes de manifestacions independentistes reciclades,..).

El documental "Spain's Secret Conflict" va tenir una àmplia difusió per internet amb més de 200.000 visites, va ser presentat al Parlament Europeu i en jornades organitzades a altres ciutats europees, aixi com en cine-fòrums a Catalunya. Ara volem fer arribar el documental en suport DVD a personalitats i biblioteques d'arreu del món.

Es tracta d'un documental únic per explicar al món perquè avui una àmplia majoria de les forces polítiques catalanes ha acordat celebrar un referèndum d'autodeterminació el 9 de novembre de 2014; i perquè el suport a la independència ha esdevingut majoritari en les enquestes. No es tracta d'una resposta populista a la crisi econòmica, com en ocasions s'interpreta en mitjans internacionals, sinó que, com mostra el documental, fa molts anys que l'anticatalanisme treballa a Espanya per anorrear la cultura, la llengua i l'economia del nostre país.

Spain's Secret Conflict subtitulat en anglès

Spain's Secret Conflict subtitulat en català

Les aportacions es destinaran a editar el documental en DVD i a fer les trameses d'aquests DVD's a les biblioteques i personalitats d'arreu del món, adjuntant una carta explicativa del procés que es viu a Catalunya.

Si se supera l'objectiu, els fons addicionals es destinar a afegir més biblioteques i més personalitats a la llista inicial de destinataris.

Els enviaments es faran en el termini màxim de dos mesos des de la finalització de la campanya. Sobirania i Progrés anirà fent públiques les respostes rebudes a les cartes.

Presentació del documental al Parlament Europeu

Aquí sota podeu veure fotografies de les recompenses addicionals que podeu obtenir:

Un exemplar del DVD per vosaltres, a més del que enviarem al destinatari internacional

Una samarreta de Sobirania i Progrés

Una samarreta amb el lema Independència 2014

Bosses fetes amb pancartes reciclades de les manifestacions de l'Onze.

Samarreta blanca amb el logo de campanya pel Sí + Sí de Sobirania i Progrés:

+INFO
Web SiP
Facebook SiP
Flickr SiP
Youtube SiP

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

16 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Sobirania i Progrés

    Sobirania i Progrés
    Autor/a

    9 años

    Disculpa, el DVD està enviat, es deu haver produït un error amb el teu enviament. Podries enviar-nos un correu electrònic amb la teva adreça a [email protected] ? Te l'enviarem de seguida.

  • Montserrat Garrido

    Montserrat Garrido

    9 años

    Fa un any vaig col·laborar econòmicament amb la Campanya El mon ens mira. Amb la meva aportació de 30€ enviava el DVD a una personalitat i també tenia dret a un DVD per a mi. Ningú s'ha posat en contacte amb mi per dir-me on he d'anar a recollir-lo.

  • Sobirania i Progrés

    Sobirania i Progrés
    Autor/a

    más de 9 años

    Disculpa, feia temps que no entràvem a la pàgina. Envia un correu electrònic a [email protected], especificant la teva adreça i t'enviarem la recompensa al teu domicili.

  • redcat

    redcat

    más de 9 años

    Hola encara no he rebut res

  • Montserrat Garrido

    Montserrat Garrido

    más de 9 años

    Hola. Com ho teniu? Fa temps que no ens informeu als mecenes. Agrairia saber com està el projecte. Gràcies.

  • redcat

    redcat

    casi 10 años

    Per a quan es previst l'enviament del DVD.

    Gràcies

  • Jaime Antonio

    Jaime Antonio

    10 años

    ¿Estará subtitulado al castellano? Muchas gracias. Un saludo

  • Sobirania i Progrés

    Sobirania i Progrés
    Autor/a

    10 años

    It is a good idea. Italian subtitles, French subtitles,...all would be quite useful to spread the message abroad. But we have to finance them, unless we find some volonteers to do the translation...Let's finish this campaign first, and then we might think about it!

  • Matteo Vitiello

    Matteo Vitiello

    10 años

    What do you think of making a version with italian subtitles? Italian audience is very interested in Catalunya history and want to know more about its fights to become an independent state. Gràcies!

  • Juan Peña

    Juan Peña

    10 años

    Llevamos Milenios, MATANDONOS.... los Unos a los Otros por:
    Fronteras, Banderas, Lenguas, Rapiña, Orgullos Varios, Religiones Varias.... ¿Cuanto Tiempo Hace Falta para tomar Conciencia de que Todos Somos Hermanos....... TODOS SOMOS UNO?

#01 / Objectiu inicial assolit, gràcies! Ara fixem un nou repte

Hem assolit l'objectiu inicial: obtenir 2.500€, en els primers 11 dies de campanya. Moltes gràcies a totes i tots per ajudar-nos a aconseguir-ho.

La distribució actual de donatius permet enviar el DVD a 61 biblioteques i 60 personalitats mundials.

En el que ens resta de campanya ens agradaria arribar a les 100 personalitats mundials. Ens calen encara 40 donatius de 20€. Per tant, fixem un nou objectiu: Arribar als 4.000 €, prioritzant els donatius de 20 € (enviar el DVD a una personalitat mundial).

Ajudeu-nos a aconseguir enviar el DVD a 100 personalitats mundials, fent difusió del projecte entre les vostres amistats.

Gràcies!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies