❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Tympanum, la banda de percussió de Tarragona

Tympanum és una iniciativa per crear una banda de batucada a Tarragona. Ens inspirem en la identitat romana de Tarraco per donar caràcter y energia a la banda. Som joves d'entre 20 i 30 anys i necesitem finançament per comprar els instruments i començar a caminar com a banda.

NatShow

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
67
Aportaciones
1.581€
De 1.548€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

QUI SOM?

Som joves amants de la percussió que volem crear la primera banda de batucada de Tarragona. Liderats per Juan Alejandro Portero Mendoza, amb molta experiència a la batucada, els integrants de Tympanum volem fer vibrar Tarragona al ritme dels surdos brasilers.

Les festes de la ciutat sempre han estat farcides de diferents expressions musicals i de percussió. Des dels timbals del armats a la Setmana Santa fins al Ball de Bastons, passant pel ritme contagiós de les gralles dels Castellers. A Tympanum ens estimem aquestes tradicions i volem posar el nostre gra de sorra a l'escena musical i artística de la ciutat.

EN QUÈ GASTAREM ELS DINERS?

Totes les vostres aportacions les destinarem principalment a comprar els instruments i a cobrir, en bona part, les despeses de manteniment dels mateixos.

Instruments:

  • 1 repenique

  • 2 shekeres

  • 3 caixes piccolo

  • 5 tamborims

  • 3 goliats aguts

  • 3 goliats greus

  • 3 surdos

QUAN?

Inmediatament després de finalitzar la campanya de verkami, comprarem els intruments i començarem a omplir els carrers de la ciutat de ritmes, balls i diversió.

QUAN REBREU LES RECOMPENSES?

Les recompenses dels que feu aportacions, les entregarem a la festa de presentació de la banda que tindrà lloc a la primavera. (mitjans d'abril)

ENLLAÇOS

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Diego Garcia Mera

    Diego Garcia Mera

    10 años

    Hola J. A. Recibe mi saludo. Como poder charlar contigo? Nosotros estamos con la idea del circulo de percusión. Tambores africanos, latinos y percusión en general. Te felicito x la idea de la batucada. Le hace muxa falta a Tgn. Mi telf. 676831175.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies